Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

bb20ts

Members
 • Content count

  182
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bb20ts

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 01/01/01
 1. Vs: nissan micra 1.3 k11 "nykii ja hyytyy" Ilmamassamittarivialta vaikuttaa.
 2. Jakomerkeistä? (kone E15) kertokaa.

  Vs: Jakomerkeistä? (kone E15) kertokaa. Ympyrä on 1.5 litrasen ja kolmio 1.3 litrasen ajoitusmerkki, samaa ratasta käyttää molemmat.
 3. valoautomatiikka

  Vs: valoautomatiikka Rattiakselista 15 cm vasemmalle, näkyy rattiputken alamuovin ja kojelaudan alamuovin välistä mitään purkamattakin.
 4. Primera p10 2.0LX käyntihäriö

  Vs: Primera p10 2.0LX käyntihäriö Joku imuvuotokin tekis tuommoiset oireet. Jarrutehostin?
 5. valoautomatiikka

  Vs: valoautomatiikka Sulakerasian/rattiakselin välimaastossa. Vikahan lienee kylmäjuotos sen rasian piirilevyssä.
 6. nissan micra 85

  Vs: nissan micra 85 Vanhemmissa Microissa on yleensä Mitsubishin laturi ja Sunnyissa Hitachin, ei käy samat osat.
 7. primera slx -90 keskuslukko....

  Vs: primera slx -90 keskuslukko.... Joskus noin 1995 oikean etuoven keskuslukon moottori maksoi Arolla 1800 mk > Halpojahan nuo ovat romiksilla.
 8. primera slx -90 keskuslukko....

  Vs: primera slx -90 keskuslukko.... Minun omassani ainakin on tuo keskikonsolin kytkin "löysä rempula", meinaa estää keskuslukkojen toiminnan ovesta.
 9. Vs: 2000 Nissan Maxima CO liian korkea tyhjäkäynnillä CO maksimi tyhjäkäynnillä on 0.5 . Onko tämä sama auto jota on juuri korjattu kolarin jäljiltä? Siinähän kait tietokone oli herjannut kaasuläppäkatkaisin vikaa tai vastaavaa?
 10. maximan kytkin

  Vs: maximan kytkin 2-litraisessa on 225 mm:n kytkin ja 3-litraisessa 240 mm:n kytkin.
 11. Vs: Sunny N13 ja "diagnostiikkaliitin" N13 konehuoneessa ei ole mitään diagnostiikkaliitintä, liitin sijaitsee sulakerasiassa kuskin jalkatilassa ja vain GTI ja GA16I koneisissa N13:ssa.
 12. Pumpun säätö?

  Vs: Pumpun säätö? Eikös tämä palsta olekaan tarkoitettu muita kuin sporttiNissaneita koskeville kysymyksille? Paljonkos tuo savutus k-arvo oli? Onko ilman- ja polttoainesuodattimet kunnossa? Maximisyötön säätöruuvi on pumpun peräpäässä yläosassa peltisen sinettipellin sisällä (mikäli ei ole ennen säädetty) samaan suuntaan kuin syöttöputket lähtevät. Sinettipelti pois ja sisältä löytyvää säätöruuvia aukipäin kääntämällä syöttöannos (ja savutus) vähenevät. Ruuvin pienikin kääntö vaikuttaa paljon, siis käännä hyvin vähän kerrallaan. Vaikutuksen huomaa myös tyhjäkäyntikierrosten ja maximikierrosten tippumisesta. Esim jos suodattimet kunnossa ja k-arvo on 3.5 (sallittu 2.5) niin tarvii säätää ehkä vähemmän kuin neljäsosakierros ruuvista. Edit: Korjaamokirjan kuvissa näkyy tuo säätöruuvi mutta ainakaan -97 mallisessa sitä ei ole (Tarkastettu toisen tällä palstallakin vierailevan Almerasta )
 13. Re: ga16de nokkaketjun "rallatus" Vaihdoin yhteen Primeraan yläketjun ja kiristimen tuon rallatuksen takia. Ketjun vaihto oli turha (ja todella työläs), pelkkä kiristin olisi riittänyt, laahainpinta oli kovettunut ja kulunut ilmeisesti huonojen öljyjen ansiosta. Tuon kiristimen vaihto on tosi helppo, koeta sitä ensin pelkästään.
 14. Re: primera 2.0 slx -92 tyhjäkäynnillä päästöjä. Jarrutehostin vuotaa Selviää tukkimalla tehostimen letkun tai sumuttalla jarrujen puhdistussprayta tehostimen ympärille auton käydessä. (Mulla olis tällä hetkellä tarve kolmelle EDULLISELLE tuollaisen 2.0 koneisen -90 - 93 jarrutehostimelle :'( )
 15. Re: Ongelma valojen kanssa (P10) Minä takaan tuon edellä olevan oikeellisuuden
×