Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Ketku-

Members
 • Content count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ketku-

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 01/01/01
 1. Diablo III

  Vs: Diablo III Mikähän ukko mahtaa olla pelaamisen arvoinen ja tulee jatkossa pärjäämään? Demon Hunteri mielestäni ihan hyvältä vaikutti.
 2. perä kolkottaa.. vika löytyi:D

  Vs: perä kolkottaa.. Kardaani? Vetarit? Ootko katsonut ne, ettei ole mennyt väljäksi joku Tukilaakeri ym.. Tietenki yksi myös voi olla, laitettiin kerran kaverin perän sisällä olevat "Shimmilevyt" itse perän molemmin puolin väärin. Niin 100km/h rupesi jurnuttaa ja pitää kauheeta ääntä, tuntu että lattiasta tulee joku läpi.
 3. Pakkastopic

  Vs: Pakkastopic Hyrr.. Oli käytävä laittaa auto käyntiin pihaan. -31 Lahdessa ja kieltämättä kyllä siel kylmä vaan on. Tonnehan jäätyy oikeasti.
 4. Lahden nissanit

  Vs: Lahden nissanit Teipattu katto mustaksi ja vanteetki on mustat? Hyvän kaverin autohan se on, ensi kerralla puhki vaan kumit. Onko se sama jossa on ne rosteriset pörinä pöntöt? En kyllä suosittele puhkomaan mitään siitä. En edes vitsillä viitti heittää sille, vaikka onkin todella hyvä ystävä. Anteeks? Ei mitään, unohda!
 5. Lahden nissanit

  Vs: Lahden nissanit Teipattu katto mustaksi ja vanteetki on mustat? Hyvän kaverin autohan se on, ensi kerralla puhki vaan kumit. Onko se sama jossa on ne rosteriset pörinä pöntöt? Kyllä, juurikin se! En kyllä suosittele puhkomaan mitään siitä. En edes vitsillä viitti heittää sille, vaikka onkin todella hyvä ystävä.
 6. Lahden nissanit

  Vs: Lahden nissanit Teipattu katto mustaksi ja vanteetki on mustat? Hyvän kaverin autohan se on, ensi kerralla puhki vaan kumit.
 7. Kytkimessä vikaa!!!

  Vs: Kytkimessä vikaa!!! Hyvin mahdollista, jos nesteet ovat vähän kohmeessa. Toki vaihtoehtona voi olla sylinterintiivisteissä hieman jotain hämärää.
 8. 350z Nakuttaa!

  Joo, kaverin puolesta teen tämän ilmoituksen. Putkisto viritteinen auto vain.. Kyseiseen autoon on vaihdettu 4 kertaa öljyt ja silti naputtaa, samassa yhteydessä Tulpat on uusittu. Ensimmäisen öljyn vaihdon jälkeen rupesi naputtaa? Oikeanlaisia öljyjä on käytetty. Mistä lähtisin ettimään vikaa tai mitä voi tehdä?
 9. Lahden nissanit

  Vs: Lahden nissanit Harmaan omistaa: Nikko <- Vakkari
 10. Naputus ääni?

  Vs: Naputus ääni? Hydraulinen nostajakin voi välillä "nakuttaa", se on myös noissa vikana välillä.. Itselläni oli kerran ainakin Nostajissa vika, ääni oli kuin vasaralla olisi lyönyt johonkin onttoon metalliputkeen esim. Vaihdoin vanhasta kannesta toiset tilalle ja vähän "pumppasin" öljyä niihin. Niin on pelannut tähänki päivään asti. Toki varma ei voi asiasta olla, näitä on moneen lähtöön.
 11. S13 Projektia (Vielä jatkuu)

  Vs: S13 Projektia (Vielä jatkuu) Etkai ole kuopannut jo Nissania?! Kun ei ole tullut pitkiin aikoihin minkäänlaista juttua lisää, porukka luultavasti odottelee.
 12. Lahden nissanit

  Vs: Lahden nissanit Nikko <- Kerholainen / Irl .
 13. Tuuliohjaimet (s13) ?!

  Vs: Tuuliohjaimet (s13) ?! Kerrotko sivun? En löytänyt tosta nopeasti zoomaillen Googlen kautta.
 14. Kysymys kuuluu seuraavasti: Onko koskaan kukaan nähnyt s13:ssa "Tuuliohjaimia" ikkunoissa tai saako niitä edes mistään? Himottaisi semmoiset.. Itselläni kävi mielessä jos olisi toteuttanut omaa Lotjaani semmoiset. Aika lonkalta heitän tätä asiaa, kun tosiaan en ole tietoinen saatavuudesta ym..
 15. takakelkan pultit.

  Vs: takakelkan pultit. Ei ole hitsattu kiinni runkoon, niissä on semmoinen Boordi. Mä hitsasin parilla pisteellä ne kannat kiinni runkoon, varmuuden vuoksi. Kun mulle tuli paksummat pultit, yhtä paksut kun Puslien prikkojen sisäreikä on. M20 laitoin vanhojen tilalle, normaali pultti + mutteri ja toimii! Vanhat kyllä olivat niin pirun kovaan ruostunut kiinni, sai hakata kunnon Lekalla varmaan ~10min jokaista.. Tiputin uuden vaan siitä sisään sitten.
×