Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Hannuik

Klubilainen
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hannuik

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 01/01/11
 1. RB20DET viritystopic

  Minkä kokoseks sisäisen hukkaportin reijän voi kairata, mittasin että se on 28mm reijän halkaisia. Läpän, sen joka sen sulkee, ulkohalkaisia on 36mm. Pari milliä vai.? Mulla on holsetti HX35 /12 pesällä.
 2. Lähteekö nää lentoon ku lentokone "keukamiiniä" käytetään?. Ei sillä, varmaan stoppaa tarvittaessa.!
 3. OrdinaryMe:n projekti - topikki lukittu

  Härskin näkönen Z:ta, täytyy koittaa livenä bongata!! Mikäs sata amppeeri näkyy takaa, onko jotain "ikuisuus" projekteja?
 4. Kiitoksia, näillä mennään..
 5. Pitäis RB25:sen pakosarjaan hitsata nipat, pakolämmölle ja pakopaineelle. Turbon laippa on jaettu T3, laitetaanko mahdollisimman lähelle turbon laippaa vai
 6. Apexi Power FC Commander kapulan käyttöapua

  Vs: Apexi Power FC Commander kapulan käyttöapua Eikös Härmässä oo Ranaco..??
 7. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Mitä materiaalia on turbo ahtimen liukulaakerit.? Laakeripronssia...?
 8. Pilarinostimet

  Vs: Pilarinostimet Jou.. Kyllä oon kiinnostunu, mutta hinta pomppaa liian ylös"pers" aukinen ku oon. Mutta oon kattellu MS-tuonti Jämsä matala malli 2-pilari nostin, sopii matalaan talliin. 2000 maksaa, ja on joku siirrettävä malli, en tiedä mitä mahtaa tarkottaa, täytyy soitella ko firmaan.! itekkin katoin tota mut ei kiinnosta kontata auton alla ku hallin korkeus on kuitenkin 4m niin saa nostaa ihan rauhassa Jou.. Mun talli on vaan 2.7m korkea.
 9. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. Jou... Ei ole perä rikki, kun nyt sattuu olemaan 2kpl noita RB25 koneita. Tässä virtuaali projektia mielessä.??
 10. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. Siis R32 kelkka R33:seen vai? Vai 32:sen perä 33:seen? Perissä on eri takakansi/kiinnitys kelkkaan ja kelkoissa taitaa olla eri kiinnitysjako koriin. Ensimmäinen ongelma ratkeaa perän takakannen vaihdolla ja toinen epäkeskopuslilla. Jou... Täytyy tutkia, eikös gtr:ssä oo joku muu lukko kuin visko.? Kun olis tiedossa 32 gtr:n koko perä kelkkoineen.
 11. Pilarinostimet

  Vs: Pilarinostimet Jou.. Kyllä oon kiinnostunu, mutta hinta pomppaa liian ylös"pers" aukinen ku oon. Mutta oon kattellu MS-tuonti Jämsä matala malli 2-pilari nostin, sopii matalaan talliin. 2000 maksaa, ja on joku siirrettävä malli, en tiedä mitä mahtaa tarkottaa, täytyy soitella ko firmaan.!
 12. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. Sopiiko 32 GTR:perä kuorineen/ kelkkoineen lama rb25:seen bolt on, vai vaatiiko jotain järjestelyjä.? Koitin hakua mutta vesi perä siitä.! Varmaan väärät haku sanat.?
 13. Pilarinostimet

  Vs: Pilarinostimet Moi. Olisko laittaa kuvia. Minkä korkuset tolpat.
×