Jump to content

tahonen

Moderaattori
 • Content count

  1 579
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About tahonen

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 14.12.1981
 1. Foorumilaisten tietokonekokoonpanot

  Vähän jo vanhaksi päässyt: - AOC 27" Q2770P - Intel i7-4970k - Geforce GTX 970 - 16 Gb G.Skill 2400 - 512 Gb Samsung 850 pro - Intel 940(?) 400 Gb PCI-e SSD (x2, kun ei nopeampaa väylää ole emossa tarjolla) - 1 Tb + 3 Tb WD Black
 2. Seinäjoella Porukkaa?

  Täällä on ollut kovin hiljaista... Näkyyhän noita kerhokalustoon kuuluvia pyörivän pitkin Seinäjokea.
 3. Seinäjoella Porukkaa?

  Mä oon leimannut joka toinen vuosi Tänä vuonna on se joka toinen, kun se nyt on ajossa. Koskas olis kahvihetki??? Anyone?
 4. Seinäjoella Porukkaa?

  Seinäjoella ei ilmeisesti ole datsuneita ollut pariin vuoteen?
 5. Käynnistys vaikeuksia

  Jotenkin edelleen kallistuisin sen lämpötila-anturin puoleen, ehkä siellä on jotain häikkää yhdistämisen kanssa. Itsellä joskus vuonna kanto muistaakseni teki vastaavanlaista puutumista kesken matkan ja ropailin liittimiä, niin vika poistui, eikä koskaan palannut. Edelleen sama anturi on paikallaan.
 6. Turbovika

  Liitin tämän uuden aiheen vanhan perään, koska liittynee samaan aiheeseen, joten tämän puimista voitaneen jatkaa tässä aiheessa. Toki tuo aloitettu aihe ja sen viesti on sisällöltään sellainen, joka aiheuttaa kysymyksen: Tämän pointti oli?
 7. Peruutusvalon kytkin S13

  Marmoritiskiltä, jos ei muualta löydy.
 8. s13 virtalukko

  Virtalukko pitää porata kiinnikkeistään irti ja marmorilta uudet murtoruuvit tilalle (paitsi jos ei ole väliä, saako sen lukon irti sieltä esim. kuusiokoloavaimella kätevästi). Lukkopesän sisuskalujen uusimisesta ei ole tietoa, vaihdoin aikanaan kaikki lukot jostain purkuautosta, koska vanhat olivat, mitä olivat.
 9. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  Jos sieltä pumppu on mennyt tai mahdollisesti pumpun rele, niin sen vian varmaan saa selvitettyä pää takakontissa. Pumppuhan huutaa muutaman sekunnin sytytysvirran kytkemisen jälkeen, mikäli autoa ei käynnistetä.
 10. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  Selaile vähän foorumia läpi niin löydät vastauksen.
 11. ca18det ongelmaa käynnissä!

  Moottorinohjaukselle ja mittaristolle on oma anturinsa. Itsellä oli joskus aikanaan jotain käyntiongelmia, kun oli huono kontakti moottorin lämpötila-anturilla. Tarkista se moottorin lämpötila-anturi ja sen liitin, että varmasti yhdistää.
 12. PLX vaikeuksia...

  Olisko tuossa? https://plxdevices.com/product_info.php?id=ACCEO2TYPEA Tai käviskö tuolta esim? http://www.speedimports.fi/epages/speedimports.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20130214-11092-191125-1/Products/WB-LSU42
 13. Takajarrut

  Mitä maksaa tiskillä uudet? Ei ne muistaakseni ihan ilmaiset ollu, mut ei taida kovin kauas heittää noiden hinnasta.
 14. Takajarrut

  Ei taida saada.
 15. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  Koitas ottaa lambda irti, niin ainakin selviää, onko se lambdaan liittyvä vika.
×