Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

200sx

Members
 • Content count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 200sx

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 10/28/84
 1. webaston asennukseen apua.

  näinhän se kytkentä piti laittaa ja toimii. kiitoksia vastauksista.
 2. webaston asennukseen apua.

  puhaltimelle kun jätti alkuperäisen maan kiinni ja webastolta tulevan plussa laittoi niin lämmön säätö toimi.
 3. webaston asennukseen apua.

  30a siinä oli. releeltä tulee noi johdot mitkä on puhaltimelle. pitääkö sinne puhaltimen puolellekin vielä laittaa rele??
 4. webaston asennukseen apua.

  kaksi johtoa tulee, toiseen tulee virta ja toiseen ei mitään. alkuperäisiin puhaltimelle tuleviin tulee toiseen maa ja toiseen virta kun autossa virrat päällä ja puhallin päällä, kun puhaltimen laittaa nolla asentoon/virrat pois autosta tulee tuohon +johtoonkin maa.
 5. webaston asennukseen apua.

  no nii nyt ois webasto asennettu muuten paitsi sisäpuhaltimen piuhat. niissä hieman ongelmia, puhaltimen johtoihin kun kytkee webastolta tulevan + johdon niin sulake palaa webastolta jos auton omat johdot puhaltimella kiinni. eli mihin noi pitää kytkeä/miten et saa nyt puhaltimen myös pyörimään??
 6. eli tarkotus laittaa diesel corollaan webasto, joskus pari vuotta sitten purin sen autosta niin päässyt osa jutuista unohtumaan. lämppärille menevän letkun väliin ite kone, onko väliä vesipumpulla mihin kohtaan? ilmeisesti webaston kautta kennolle päin vai?? lämppärille menevät johdot, moottorilleko suoraan?
 7. s14 uusi kytkin luistaa

  niin se varmaan sit on järkevin sintteri laittaa. 265nm+110%=556.5nm näin minä sen ajattelin, en tiedä onko oikein eihän siihen orkkis kytkimen kestoja sen enempää tartte tietää kun jos vakiona on 265nm siihen 110% niin tulee yli 550nm. ja luulis nyt vakio kytkimen kestävän sen mitä autossa vakio on vääntöä. niin tai clutchmaster varmaan ilmoittaa ton 110% väännönkestin loppuun kuluneeseen/luistavaan vakioon nähden.
 8. s14 uusi kytkin luistaa

  en tiedä mut minun seuraava shimmaus on todennäköisesti act 6 lapainen jousitettu sintteri jos tämä ei rupea pitämään. ja soittoa futurezille fx300 kytkimeen liittyen.
 9. s14 uusi kytkin luistaa

  no kyllä pitäisi kestää minun laskujen mukaan yli 550nm. jos nuo pitää yntään paikkaansa +110%.
 10. s14 uusi kytkin luistaa

  ei kai nyt sentään - - - Päivitetty - - - ei jää kantamaan, polkimesskin on alussa vähän tyhjää.
 11. s14 uusi kytkin luistaa

  kyllä on oikein asennettu ja levy oikein päin, ei käy väärin. juu sitä minä mietin et onko tässä joku sisään ajo, kun ei kytkin paketin mukana tullut mitään lappuja eikä futurezin sivuilla mitään tietoa kytkimen sisäänajosta. elikkä nyt vaan rauhallista ajoa ja toivoa et sitten pitää.
 12. vanha kytkin rupesi olemaan aika lopussa ja silmälaakeri antoi jo ääntä. niin laatikko irti ja tilalle tuli Clutchmasters fx 300 kytkin ja uusi vauhtipyörä, uusi silmälaakeri ja uusia pultteja. ongelmana on nyt se että kytkin luistaa 4tonnin jälkeen kiihdyttäessä alkaa luistamaan. vanha kytkin ei vielä luistanut oli kyllä sintteri. onko tuossa kevlarissa et rupeaa pitämään kun vaan ajaa vai pitääkö järeämpi kytkin laittaa. vai onko tuolle mitään tehtävissä. pitäisi kyllä kestää jos yhtään pitää väännönkestot paikaaansa. autosta penkitetty 370hv/498nm.
 13. mistä ilmastoinnin kuivain s14

  minä tilasin ensin olevinaan oikean tarvike kuivaimen niin siinä oli mulla parimilliä liian isot reiät. ja paketissa luki almera. eli onko s14a:ssa isommat ne putken reiät kun s14!? sulle voin käydä toi almeran kuivain,päällepäin täysin saman näköinen.
 14. mistä ilmastoinnin kuivain s14

  vesvel kuopiossa saa tilattua käypästä kuivainta, hintaa 73e.
 15. mistähän saisi tilattua s14 ilmastoinnin kuivaimen, järkevään hintaan? merkkiliikkeestä saa mut hinta 249e. ja tarvike kuivain ei käy putkilähtöjen reijät 2mm liian isot.
×