Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

ahkimo

Members
 • Content count

  709
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ahkimo

 1. Vs: Hyvää kansainvälistä naistenpäivää! "isäinpäivä on jo olemassa joten miesten päivää ei tarvita." onkohan mummo unohtanut äitienpäivän olemassa olon.
 2. Käy tyhjää kolmella.

  Vs: Käy tyhjää kolmella. tuuks mullekkin tekeen koneremppaa kun näin nopeesti sen auki sait? ota nyt happee välissä, jos menis pelkällä renkaiden vaihdolla.
 3. Käy tyhjää kolmella.

  Vs: Käy tyhjää kolmella. Eipä nuo sun puristuspaineet mitkään järkyttävän suuret ole, jos 10.5bar mittasit lämpöisellä koneella. Manuaali kertoilee, että maximi olisi 11.77bar, minimi 9.81bar ja sylintereiden välinen poikkeama maksimissaan karvan vajaa 1bar. Henkilökohtaisesti en ainakaan paksumpaa pahvia laittaisi koneremontin yhteydessä, näillä tiedoilla.
 4. Audiovisuaalinen mutu-topikki

  Vs: Audiovisuaalinen mutu-topikki http://www.verkkokauppa.com/fi/product/4114/cvtmf/Mozi-Advanced-Flexmount-B1 itsellä tuollainen ollut elokuusta käytössä ja mun mielestä ihan paras! telineessä on kiinni 42" lg lcd televisio. mututuntumalla kestäisi isompaakin, eihän tuo nykyinen taida edes 20kiloa painaa. säätöihin ei tarvita työkaluja, television reunoista kiinni ja käännät vain sopivaan kulmaan. asennus ei tuntunut hankalalta myöskään, täysin riittävät ohjeet ja iso läjä jäi nippeliä ja nappelia ylitsekkin. kyllä tuommoisen normaalimies seinälle saa. omilla kokemuksilla voin suositella.
 5. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S13:sta 19mm avain. En nyt muista kummalla nousulla on. http://www.motonet.fi/web/guest/etusivu#productid=37-3313 M12x1.5 edit: oletan että haet sitä kaksinapaista anturia, joka antaa lämpötilatiedon eculle.
 6. abs ei pelaa tarvis ripeästi neuvoa

  Vs: abs ei pelaa tarvis ripeästi neuvoa Onpakollinen.. Mutta pienellä kikkailulla saa vialliset abs:sätkin menee leimasta läpi Lähdeppä jokke liikkeelle vikakoodien lukemisella. tälläin liukkaalla kelillä ne abs jarrut kuitenkin suht helppo testata... kaverin autosta jopa kesällä testattu, etitty hiekoitettu kohta ja koejarrutettu. että jos näitä perus valokkikkailuja mietit, niin katsastusmies kohtasta!
 7. Älypuhelimet

  Vs: Älypuhelimet ei, tohon ei tarvita kiesiä... senkun laitat puhelimen piuhalla koneeseen ja "massamuistilaitteeksi" päälle, toimii kuten usb tikku ja kuvat voi kopioi/liita komennolla ottaa koneelle sieltä kameran kansiosta. samalla kaavalla mp3 musiikit / pdf tiedostot jnejne heittää puhelimen ja rokrok.
 8. Älypuhelimet

  Vs: Älypuhelimet muistanko väärin että ne piti ottaa käyttöön tuo/vie komennolla. no, en mä nyt oikeen viitsi alkaa selvittämäänkään tuota, ei ole ollut tarvetta. mutta etköhän sinäkin kätevänä netin käyttäjänä ohjeet tuohon löydä. madu: myönnän, en ole omenoihin juurikaan tutustunut ja saatan monessa niihin kohdistuvissa asioissa ollakkin väärässä. jotenkin mä vaan elän siinä uskossa että androidiin on enemmän kaikkea tarjolla. eikä tarvi mitään ituneseita tai muitakaan "turhia" ohjelmia asennella koneelle että voi musiikkia ja dataa siirrellä luuriin. universaalit laitteet rokkaa!
 9. Älypuhelimet

  Vs: Älypuhelimet jos et enää pysty tekeen hommia sillä oikeella kädellä niin pakkohan se on siihen vasuriin vaihtaa. oon jo pitkään uhonnut että ei mulle nokialaista enää ikinä, mutta saas nährä josko nekin alkais vapauttamaan tuota softaa. eniten tosiaan vituttaa appleissa ja noksuissa huono muokattavuus. androidilla jos alkaa esim herätyskello-ohjelmisto kyllästyttään, niin senkus lataat ja asennat uuden... todennäkösesti noita ohjelmia kehitetäänkin ihan eri tahtia ja ominaisuudet senkun lisääntyy. näin mä tän asian näkisin.
 10. Älypuhelimet

  Vs: Älypuhelimet no avaat yhteystiedot, avaat sen ryhmän mihin haluat lisätä ja siinä hakuboksin vieressä on se + merkki. niin aukeaa yhteystiedot ja siitä vaan ruksittelet menemään. käsitin tuon "soittajaryhmät" niin, että haluat ryhmitellä tietyt yhteystiedot. tuotakautta se onnistuu.
 11. Älypuhelimet

  Vs: Älypuhelimet mulla tuli ihan luonnostaan mieleen että viesti valiosta extra asetuksien kautta saa vaihdettua merkkiäänet... mutta tokihan noissa pieniä eroja aina on kun merkkiä vaihtaa. Onneks tommosten asetusten kanssa ei tartte kovinkaan usein kikkailla. mitä nyt wlan tukiasemaa päälle ja pois välillä.
 12. Älypuhelimet

  Vs: Älypuhelimet mä olen vastakkaista mieltä. ja ahh... se muokattavuus mikä androidissa on. edit: parasta tuossa on että et ole minkään sovelluksen kanssa naimisissa. voit vaihtaa kun siltä tuntuu.
 13. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Suodattimen vaihdon kanssa kyllä, ilman suodatinta 3,1L. lähteenä s13 servicemanual.
 14. Tietokoneen osto edessä.

  Vs: Tietokoneen osto edessä. on vain harmittavan hidas kirjoitus ja lukunopeus verrattuna kilpailijoihinsa.. Onko noilla luku/kirjoitusnopeuksilla isompaa eroa kun emo ei kuitenkaan tue SATA III:sta? sataII kaistan leveys oli 300MB/s, eli tuon kovalevyn 190MB/s kirjoitusnopeus jäisi teoriassa pullonkaulaksi. mun nyt on turha näistä muutenkaan mitään huudella, kun ei ssd levyä itsellä laisinkaan ole käytössä... eli käytännön kokemukset puuttuu. katsellut ja hankintalistalla kyllä on, mutta ajattelin investoida sitten kerrasta siihen parempaan.
 15. Tietokoneen osto edessä.

  Vs: Tietokoneen osto edessä. on vain harmittavan hidas kirjoitus ja lukunopeus verrattuna kilpailijoihinsa..
 16. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Autosi on ajokiellossa silloin eli et saa. Tarrakilpiä vaan hankkimaan. Näin vähän epäilin itekki. Kaverin auto pitäs ajella tuohon pihalle että saa alkaa hitsaileen ja vaihteleen iskarit siihen. Taitaa mennä sit tarrakilpi hommiks.mulla anto ainakin 1pv ajoaikaa... riippuu ihan inssistä. Ja jos autossa pelaa kaikki oleellinen, jarrut jne niin aina sen on korjattavaksi saanut konttorilta ajaa. edit: näppäilyvirhe.
 17. Jokelan ammuskelu..

  Vs: Jokelan ammuskelu.. mä meinasin jo aikasemmin kirjoittaa vähän samaa mitä markus, mutta ei näköjään tarvi ihmetellä enää kantaasi. tarttuisin kohtaan "jos yksikään kaverisi ei ole joutunu välejä selvittelemään nyrkein" toi kertoo tilanteesta mielestäni tarpeeksi. Mielestäni em tilanteet voi välttää jo sillä että ei liiku porukoissa joissa joutuu noihin tilanteisiin... Ja kuka mun eukkoo löis, tahallaan ainakaan? varkaissa jos joku on mun tallissa niin soittoa poliisille ja toivotaan vaan et kyrvät kerkee paikalle, että saavat rysän päältä kiinni... odotellessa vois vaikka kuvata tapahtumia.. mun mielestä aika huono mennä sinne möykkään, parhaassa tapauksessa ajat varkaat karkuun ja saat ite pahasti kuonoon. ei sillä että itse en olisi koskaan väkivaltaan turvautunut... eikai sitä hävetä tarvitse? nykyään koitan vaan ajatella ennenkö toimin.
 18. Jokelan ammuskelu..

  Vs: Jokelan ammuskelu.. Mulla ei ole lapsia, eikä ole heti tulossa, mutta muutama ajatus omasta lapsuudesta: myös lapset ovat yksilöitä.. tietty metodi ei toimi muille. mulle jos annettiin nahkaremmiä niin vastaus oli sen jälkeen, että "nyt en ainakaan tee mitään." (muistan kerran saaneeni.) Syntyi hieman kapinahenkeä. Omalla kohdalla mieluisimmat tavat toimia oli palkitsemismalli... sai sen muutaman markan karkkirahaa pienistä kotihommista, tai mitä nyt pyydettiin tekemään. Oli kiva käyttäytyä kotona hyvin, kun itseäkin kohdeltiin sen mukaan. Jos muualla törttöili niin huutoa tuli, ja niin helvetisti... Sen jälkeen rauhotuttiin ja kerrottiin mitä oltiin tehty väärin, jne. Opastettiin ja ohjattiin. Yleisellä tasolla kun miettii asioita, niin mieleeni tulee tapauksia joissa vanhempia ei kunnioiteta kasvatusmetodien ansiosta. monelta saattaa se kuuluisa pinna palaa siinä 18vuoden kohdalla, jos porukat on saaneet aina viimeisen sanan ja kun sanat loppuu alkaa lyöminen. Nää tuntuu muutenkin olevan humalassa agressiivisempia. itse näen asian niin, että molempien metodien sopiva sekoitus on paras.. hieman kuria ja sen noudattamisesta palkkio. mutta jättäkää ne nahkaremmit kaappiin.
 19. Jokelan ammuskelu..

  Vs: Jokelan ammuskelu.. Itse olen myös törmännyt siihen, että kiusatut saattavat hengailla kiusaajien kanssa, ihan vaan siksi ettei ole ketään muita... Miltähän se mahtaa tuntua jos ainoat "ystävätkin" ovat tuollaisia.
 20. Yläpään Kolina?

  Vs: Yläpään Kolina? ei ne kumit yksinään kyllä kannattele. tunkkia, pukkia - mielikuvitus rajana.
 21. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S13:sta Sulakerasiasta bensapumpun sulakkeelta?? Sulakkeelle tulee jatkuva jännite, tarvis ottaa jostain releeltä?haaroita se ohjaus sen nykyisen bensapumpun virtapiuhasta?
 22. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S13:sta Kellää käytännön tietoo asiasta? Noin 400 hv on aika maksimi mitä kannattaa yrittää ottaa. Yleinen suositus on 6 sylinterisissä enintään cc/hv. Nelipyttysessä siis noilla suuttimilla n. 370hv. jos 444cc gtr suuttimet riittää 350 tienoolle, niin luulis noiden nyt pitemmälle vetävän? anteeksi maalaisuuteni.
 23. Jääkiekon MM 2012

  Vs: Jääkiekon MM 2012 Niin, ja toimii ne proxy ip:n kautta tämänkin jälkeen... samaa paskaa kun piratebayn kanssa.
 24. Jääkiekon MM 2012

  Vs: Jääkiekon MM 2012 itsellä ei tuubilähetys toiminut, toistaiseksi tuntemattomasta syystä. http://www.sstv.co/p/stream-2_18.html Tuosta pitäisi näkyä peliä, tuolta "joutuu" itse katselemaan.
 25. Painepesurit

  Vs: Painepesurit toimii, osta vaan kunnon suodattimet, niissä on turha säästää... maksaa itsensä takaisin pesurin huoltoväleissä. Jos pesuri on imevä, niin kaipa tuo toimii, kunhan suodattimista ei tule liikaa vastusta. Kaikki pesurithan eivät sovellu imeviksi, mutta jos käyttöohjeessa niin sanotaan, niin sitten. pääsääntösesti kaikki mäntäpumput imee, yhtälailla sinne sylinteriin tulee alipaine, kuten auton moottoreissa.
×