Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

PikkuHenri

Members
 • Content count

  496
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PikkuHenri

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 01/01/01
 1. Operaatio vanteiden metsästys

  Vs: Operaatio vanteiden metsästys Siistitty kotikoneella: Etuvanteet: Onko sulla koilarit? Jos on nii epäilen että nuo vanteet ei mee eteen ilman speicereitä. Itellä ainaki jäi vaa milli koilarin ja vanteen väliin ja vanteet on kokoa 17x9" et25. En tiedä miten on normi iskareilla, luultavasti enemmän tilaa sisäpuolella mutta noin isoilla vanteilla saattaa jousilautanen jo ottaa kii ellei käytä todella matalia renkaita. Taitaa myös jäädä sentin verran kaarien sisäpuolelle ilman speicereitä. Takavanteet: Noi 12" leveet menis luultavasti kyl muutaman sentin kaarien ulkopuolelle. Saattaa myös ottaa kii esim iskariin. Noi 10" leveet ois paljon järkevämmät. Tulis ehkä sentin verran kaarien ulkopuolelle eikä ois ongelmia sisäpuolella. Coilit on alla. Meniskö eteen 9,5" et12 ilman speiceriä? mun laskujen mukaan tuo 10" et12 jäis takana kaaren sisään jonkun sentin verran kun nuo 30mm levitykset
 2. Operaatio vanteiden metsästys

  Vs: Operaatio vanteiden metsästys Olisko s13:seen sopiva koko eteen (+20mm kaaret) 18x9,5" et25 ja taakse (+30mm kaaret) 19x12" et20 vai 19x10" et12?
 3. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua S13:sta Mahtasko jostain löytyä s13 sähköliittimille osanumeroita?
 4. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Ihan simppeli kysymyshän tuo oli, ja eikös tämä topic ole juuri sellaisille tarkoitettu? Kysymykseen voi toki vastata muutoinkin kuin kysymyksellä jos asiasta tietoa on.
 5. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Tota, AAC säätää tyhjäkäyntiä, miksi se pitäisi poistaa? Onko sillä niin väliä miksi se pitää poistaa? Rehellisesti sanottuna se vaan pistää rumuudellaan niin pahasti silmään että mua se häiritsee suunnattomasti Ja vakio imusarja vaihtuu toiseen jossa ei kaiketi ole edes paikkaa moiselle.
 6. Operaatio vanteiden metsästys

  Vs: Operaatio vanteiden metsästys Kulmat on säädettävissä. Noi nykyiset vanteet edessä siis 8"et35 ja takana nuo 9"et12 jää sen 30mm sisään kaaresta. Oliko noi gramlightsit 10"et -10 ja 10" et -24?
 7. Operaatio vanteiden metsästys

  Vs: Operaatio vanteiden metsästys Jää sisään. Tai riippuu miten kyljet asennettuSairaan hienot vanteet kyllä!!!! Noista oli juttua joskus vuonna papu tässä topicissa kun silloinkin ettisin vannetta tähän kyseiseen autoon, oli silloin vaan eri ihmisen omistuksessa. Ettet vaan tarkottas noilla leveämmillä 50mm pullistavia kaaria? mulla on noi kapeammat levitykset, edessä 20mm per puoli ja takana 30mm per puoli.
 8. Operaatio vanteiden metsästys

  Vs: Operaatio vanteiden metsästys Taitaa tuo 10" et -24 tulla jo reilusti ulos kaaresta
 9. Operaatio vanteiden metsästys

  Vs: Operaatio vanteiden metsästys Miksei menisi, onhan noita joissain autoissa alunperinkin noin. Kysyin vaan kun ei ole itsellä mitään tietoa asiasta. Jokin hassu milikuva mulla oli että ei sais muuttaa liikaa renkaan halkaisijaa alkuperäisestä ja että sekarengastus ei kelpaisi, no nää on näitä mun mutuja, mitään faktatietoa mulla ei asiasta ole.
 10. Rakentaminen ja Remontointi

  Vs: Rakentaminen ja Remontointi Riippuu aikapaljon mihen ne on asennettu, että altistuuko kuinkapahasti kosteudelle.Ja että onko ihan tarkoituksenmukaiset roiskesuojatut elementit. Asennetaanhan stereoita avoveneisiinkin. On noita asennettu vaikka mitä saunoihin, stereoista televisioihin. Edit: Niinhän tuossa tuokkin postauksessa sanottiinkin että lauteiden alla kolmetie bassorefleksit. Kai ne siellä säilyy jos asianmukaisesti suojattu. Kuumuudesta ei taida pahasti kärsiä tuolla lauteiden alla.
 11. Operaatio vanteiden metsästys

  Vs: Operaatio vanteiden metsästys Taitaa mennä teettämiseksi tuollainen setti? Miten muuten tuo kun on edessä 17 ja takana 18" vanne, meneekö katsastuksessa läpi?
 12. Operaatio vanteiden metsästys

  Vs: Operaatio vanteiden metsästys tuo 2ke vannebudjetti vähän karsii noita vannevalmistajia varsinkin kun pitäisi kuitenkin olla tuollainen japsityylinen drift henkinen vanne.
 13. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Kiitos Petu nopeasta vastauksesta! Tarvitseeko ca18det:issä päivittää mooottorinohjausta jos poistaa aac venttiilin käytöstä? Autossa on z-power lastu. Voiko nuo aac venttiilin johdot jättää pois johtosarjasta vai pitääkö yhdistää jotenkin kun poistaa aac venttiilin?
 14. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Saako nuo nissanin sähköliittimet purettua, onko jotain konstia miten saisi ehjänä irti. Autohan on s13 ca18det ja kyseessä konehuoneen sähköt kokonaisuudessaan. Ja saako noita liittimiä tilattua jostain? Z-powerilla oli joitain malleja ainakin verkkokaupassa. -Tomi
 15. Operaatio vanteiden metsästys

  Vs: Operaatio vanteiden metsästys Kuinka leveää vannetta sopisi s13 kaariin kun edessä 20mm per puoli levittävät kuitulokarit ja takana 30mm per puoli levittävät kuitukaaret? Tarkoitus olisi vaihtaa 5-pulttiset navat että on enempi valinnanvaraa vanteille. Vakio kaaret täytti hyvin edessä 8" et35 ja takana 9" et12. Lasketaanko tuo offset vanteen keskeltä, niin että esim tuo et12 on 12mm keskilinjasta sisempänä? Eli jos 9" vanne et12 oli vakiokaaressa hyvä mutta nyt pitäisi tulla 30mm ulommas niin olisiko uuden vanteen speksit sitten 9,5" et -12 tai 10" et 0? Ei taida saada ilman speiseriä vannetta luukulle jos käytetään näitä halvempia merkkejä esim rota, ultralite jne?
×