Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Jami_Kristian

Members
 • Content count

  892
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jami_Kristian

 1. Nyt tarttis vähän apuja. Miten tota apexin ecun kapulaa oikein käytetää? Löysin tälläsen ohjeen, mutta aika heprealta näyttää. Nyt käy niin laihalla, että ei pysty ajamaa. Jos saisin säädettyä edes sinnepäin, ni sitten olisi helpompi viedä ammattilaiselle.
 2. Mulla on tulossa projektiautoon s13:sta etu- ja takajarrut. Ongelmana, että millaisen pääjarrusylinterin laitan? Jarrutehostinta ei tule..
 3. Epäilen ettei tuo määrä riitä putkien maalaukseen. Tosin tämä silkka veikkaus ja perustuu polkupyörien maalaamiseen. Putken maalaukseen tuntuu menevän osa maalista ohi. Ja mistä saa muutamalla kympillä kannen oikaisun? 100 sanoivat Lahdessa kansityöllä E. Perun sanani.. En kyllä ole varma riittääkö. Joku kokeneempi saa vastata tähän
 4. Pitääkö suorakutosen kansi aina oikaista kun sen ottaa irti?
 5. Mistäs autosta tuo RB30DET moottori on? Kun eikös sen alakerta käy RB26DETT moottoriin ja pitäisi olla hieman kestävämpi.
 6. Avautukaa tänne!

  Meillä on toi pieni musta ja kerran kaks tilttaa kuukaudessa.. Yleensä menee jumiin jos painelee liian nopeasti nappeja.
 7. Vastaan itelle. Tuo on kompuran puoleinen öljyntiiviste. tuli vaa ostettua turboon korjaussarja ja toi osa näyttäis olevan erillainen. Mistä nyt pyhien aikana sellaisenaan saat..
 8. Osaako kukaa kertoa mikä tän osan nimi ja mitä virkaa suorittaa? Elikkä ahtimesta kompurapuolelta.
 9. Coiloverien huolto

  Satavarmaa tietoa ei ole, mutta ilmeisesti stefassa on metallirunko ja akselitiivisteessä ei. Joku joka tietää niin korjatkoon
 10. Coiloverien huolto

  Etrasta löytyi tiivisteet. Eikä sisimmäisin ole stefa vaa se on akselitiiviste.
 11. Coiloverien huolto

  Elikkä kolme tivistettä alimmainen sisimmäisin. E. Ja tosiaan mono tubet
 12. Coiloverien huolto

  Huomenna vasta käyn kyselemässä. Ajattelin aloittaa metsästyksen paikallisista laakeriliikkeistä. Voin laittaa kuvan myöhemmin millaisista kyse.
 13. Coiloverien huolto

  Mulla on KBEE:n halppis coilit. Niissä ruvennut yläpään stefa vuotamaan. Purin ne atomeiksi, eikä ole mitää rakettitiedettä. Alapäässä ilmamäntä ja ylhäällä öljyt. Lähinnä mietityttää, että paljonko öljyä pitää laittaa? Onko kellää hajua, että tuleeko piripintaan..
 14. Tilanne seuraava. Auto datsun 1000 vm1969. Tarkoitus rakentaa ilmajouset, mutta onko mahdollista, että poistan edestä poikittaisen lehtijousen ja korvaan sen mcpherson ilmajousilla. Eli olka-akselit ja iskaritornit s13 nissanista ja yleismallin mcpherson ilmajouset. Eli ongelma lienee jousityypin ja korirakenteen muutoksissa?
 15. Prätkän kone ois kieltämättä herkku. Tosin kallein ja vaikein vaihtoehto. Toi Micran kone on tähän mennessä mielenkiintoisin vaihtoehto.
 16. Suositelkaa jotain maks 1,2l moottoria, mikä olisi virityspotentiaalinen. Tulisi vanhaan datsuniin, turbo laitetaan tietty
 17. Avautukaa tänne!

  Taas talvi ja vedontuntu. Asuntoomme vaihdettiin ikkunat ja sen jälkeen talviaamuisin kurkku aina kipeä. Lämpötila on ok 21 (tosin haluaisin että ois 22, mutta patterit täysillä). Veto vaivaa. Selvästi vanhat ikkunat olivat parempia/ paremmin asennettu.
 18. Päivän rassailut

  En tiedä tarkoitatko mun imppu projektia, mutta vastataan nyt kuitenkin. Tulipeltiä joutui muokkaamaan lähinnä isontamaan kardaanitunnelin päätä noin 30cm matkalta taaksepäin ja nostamaan noin 8cm. Eli pituus ei ole ongelma vaan lähinnä kytkinkopan kohta on liian paksu. Toinen suuri ongelma on moottorin korkeus. Itsellä kone "keulii" ja konepeltiä joutuu leikkaamaan rankasti, koska moottorin etuosa ei mahdu konepeiton alle. Tämän voisi ratkaista tekemällä apurunkoon loven ja muokkaamalla öljypohjaa matalammaksi. Niin ja flekti piti siirtää ulkopuolelle. Muuten helppo homma, jopa laiskalle
 19. Päivän rassailut

  rb20:sen kasailua.. jospa tällä viikolla saisi tiputettua imppuun
 20. Ilmoituksia nettiauto yms.

  http://www.nettiauto.com/nissan/cedric/6675014 ehdottomasti nettiauton hienoin auto aika lähellä ettei aristo lähde myyntii..
 21. Samaa mietin. Voihan ne kaikki vaihtaa pulttiliikkeen pultteihin. onpahan saman painoisia. Tosin tuskin vaikuttaa, koska ovat niin keskellä.
 22. Mulla on yksi vauhtipyörän pultti hävinnyt rb20det:stä. Mistä saa nopeasti uuden kohtuu hinnalla? Amerikoissa ne ei maksa kuin n.2€/kpl, mutta postit parikymmentä euroa ja tietty sitä ei ensi viikoksi saisi.. Marmoritiskillä ne ei ees löytänyt koko pulttiä. Tämä nyt ei yllättänyt niin ja paikallinen pulttiliike tarjosi vastaavaa pulttiä, joka nyt ei tietenkään ole ks. tarkoitukseen. En tiedä vaikka kestäisi??
 23. Avautukaa tänne!

  pitääkö aina puuttua/hävitä yksi pultti. Olisin laittanut iltapuhteena moottorin paikoilleen, mutta yksi vauhtipyörän pultti on kadonnut. Toivotaan, että sellaisia saa kohtuu hintaan tästä kaupungista..
 24. Avautukaa tänne!

  Kuka myi rb26dett:n rikkinäistä imusarjaa parilla kympillä? Nyt ois tarvetta
×