Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

anthax

Members
 • Content count

  178
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About anthax

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 03/09/88
 1. Vs: Päivitetäämpä Lappeenrannan seudulla ajelevat nissanistit.. Muistiko poliisisetä kaveria viime perjantaina lapulla? Näytti lähtevän perään sinistä vilkuttaen Kauppakadulta ja pysäyttivät Koskimiehen tienoille...
 2. Vs: Voishan keskustella myös rehellisistä myyjistä ja ostajista Lemppa lähetti aikoinaan pari vaihekepin nupiskaa ja sano että maksa ku jaksat. Tuli maksettua.
 3. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Onko P11 puhaltimen säätönuppien alla (suoraan nupin "kannassa") polttimot jotka valaisevat asteikon ja nupin niin kuin esim useissa saxalaisissa autoissa? Jos on niin miten nupit irtoavat, en ole voimalla uskaltanut koettaa? Jos ei ole niin missä kohtaa polttimot löytyvät? Minkälaiset polttimot noissa säätönamiskoissa on? Onko hajua mikä on polttimoiden tyyppi joita löytyi itseltä P11:sta kojelaudan "alla" olevan lokeron katosta ja tuhkakupista?
 4. Uusi moottorirata Etelä-Suomeen?

  Vs: Uusi moottorirata Etelä-Suomeen? Olishan tuo todella hienoa että saatais suomeen jotain maailmanluokan rataluokkia ajoon. Isoja tapahtumiahan nuo monet on vaikka ei F1 tasolle yllä tietenkään. Mitenkä MotoGP:n vaatimukset? Vielä bonuksena erittäin läheinen sijainti tuolla hankkeella..
 5. Vs: Päivitetäämpä Lappeenrannan seudulla ajelevat nissanistit.. Kaveri tuosta sanoi että ois ollu hopeinen S13 automaagilla. E-saimaan verkkosivuilla on uutinen rekkakolarista, ei autosta mainintaa.
 6. Vs: Päivitetäämpä Lappeenrannan seudulla ajelevat nissanistit.. Oliko täältä voorumilta joka heitti veivit hopeisella S13 imatralla?
 7. Vs: Nopeusajot Lappeenrannan lentokentällä 5.9. 2009 klo 09.00-18.00 Onko tietoa milloin on seuraavat ajelut?
 8. Vs: Päivitetäämpä Lappeenrannan seudulla ajelevat nissanistit.. Eilen iltapäivällä tuli parikin kertaa myllymäen alueella vastaan punainen Z31 ja illalla myöhemmin Joutsenon keskustassa ajeli letkassa pari S13 vastaan. Varmaan pimeellä vois pistää muutkin valot päälle kun ne yhen ledin huomiovalot
 9. Vs: Päivitetäämpä Lappeenrannan seudulla ajelevat nissanistit.. Kenes S14 oli levinny koulukadun risteykseen illalla?
 10. Vs: Päivitetäämpä Lappeenrannan seudulla ajelevat nissanistit.. Kenes viininpunanen S13 seisoo aina AMK:n vieressä parkissa? Siistikuntosen näkönen laitos. Joku päivä bongasin jonkun dnsf rotsi päällä koululla kans..
 11. Lemmikkisi.

  Vs: Lemmikkisi. http://anthax.1g.fi/kuvat/Nessi/PC139946.jpg/full[/img] Luovutuksen jälkeen http://anthax.1g.fi/kuvat/sekamelska/P4120034-1.jpg/full[/img] Nessi halusi pakolla poseerata kenkien vieressä (+ miettii mitä kaikkea ei ole vielä kulettanu kenkien sisään)
 12. Vs: Almera 1.8 -03 vaihdelaatikko? Ääntää. Juu epäilemättä tuo ajoitus vaikuttaa tuohon. Ja tosiaan sitten kun ei raaskita ajaa sillä pienemmällä vaihteella vaan pakko jurnuttaa siellä tonnin kiekoilla 60km/h. Tuttu marmoritiskin takana työskentelevä kaveri sanoi että noissa GA- ja SR-sarjan lootissa on kanssa juuri tuo vikana että ajellaan liian pienillä kierroksilla liian pitkiä aikoja.
 13. Vs: Almera 1.8 -03 vaihdelaatikko? Ääntää. Onhan tuo 1.8 almeran loota aika rimpulan tuntuinen käytössäkin, eipä ihme että noita menee. Itellä meni rimerasta kanssa GA16DE:n kanssa noin 200tkm ajettu loota, hyvin samanlainen kuvaus oli kyllä tuolla vialla. Siitä oli rikki kytkinakselin laakerit. Tuo 5 vaihteen rikkoutuminen johtuu useasti siitä että autoilla ajetaan alle 80km/h vitosella, lootassa ei toimi silloin kunnolla voitelu, näin ainakin noissa primeran laatikoissa joissa tuo on 'tyyppivika'.
 14. Minkä elokuvan katsoit viimeksi + arvosana? Blade 3, tuli ostettua aikaa sitten kun kakkosta ei löytyny ja nyt uuden BD-soittimen testaamiseks DVD:llä joutu kyttäämään, yllätyin miten hyvä leffa oli loppujenlopuks. Kunhan ei ota liian vakavasti niin ehkä arvosana 8
 15. XBOX360 vai PS3?

  Vs: XBOX360 vai PS3? Boxin ohjain on kyllä ainakin omaan käteen paljon helpompi omaksua. Alkuperäsestä playstationista asti ollu noita pleikkareita ja silti en ole sitä ohjainta omaksunu ikinä niin helposti kun tuo 360:sen ohjain, se vaan toimii Eikä tuo live gold nyt niin tajuttoman hintanen ole jos sitä tarvitsee oikeasti, 30e kieppeillä vuodessa. Ja on ollu hyvin paljon puhetta että pleikkarin nettipelaaminen ei voi pysyä ilmasena loputtomiin, menis sekin etu siinä.
×