Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Api(na)

Klubilainen
 • Content count

  553
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Api(na) last won the day on February 21 2018

Api(na) had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Api(na)

 • Rank
  Hero of the Forum
 • Birthday 01/03/86
 1. Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta

  Mulla kerran oli kytkettynä vaan 5. ja 6. pytyn puolat ja loput oli vielä irti. Oli tarkoitus asennusten välillä startilla pyörittää konetta että saa vähän öljyn liikkeelle, niin pärähti käyntiin.
 2. Aiv

  Kuinkahan monessa niistä mistä ei ole vielä purettu koko AIV-järjestelmää tuo enää toimii niinkuin tehtaalla on suunniteltu? 1993 jäi pois AIV-järjestelmä.
 3. Ford Lightning maffi?

  En oo asiaan hirveämmin perehtynyt, mutta tuli vaan mieleen missä määrin on virtaus eroja t-haara vs. kaksi erillistä imua. Nykyään mulla on käytössä tuo selin dual maf translator + 2x maf, mutta sitä ennen oli muutaman vuoden tuplattu ilmanotto yhdellä maffilla ja ecusta muutettu arvo/arvot sopivaks. Kannattaa myös seurailla käytettyjen osien markkinoita mikäli ei ole pakko saada uutta osaa, mulla jäi tuo selin dual maf translator + 1x maf maksamaan ~350€ kun käytettynä hankin.
 4. Moottorioljy?

  Pari kesää tullut nyt ajettua esteripohjaisella 5w40 öljyllä ja tyytyväinen ollut. Joskus tuli käytettyä castrol:n TWS 10w60, mutta se oli jo 5000km ajon jälkeen ihan kuin vettä olis laskenut koneesta ulos. Kaikenlaisia öljyjä on tullut tässä aikojen saatossa koneessa käytettyä, mutta tästä edes kyllä pyrin pysymään tuossa esteripohjaisessa 5w40 öljyssä. Noihin oem öljynpaine mittareiden lukemiin ei hirveästi kannata luottaa, niissä on paljon ollut anturi vikoja ja omassa ainakin anturin antama lukema muuttui myös lämmön vaikutuksesta. Pidempää matkaa ajaessa oem mittari putos hiljalleen nollile vaikka ulkoinen mittari näytti 4bar ajossa. Mulla ainakin paheni 10w60 öljyn kanssa. Nää öljy keskustelut on sellaisia ikuisuus kysymyksiä kun osa rummuttaa merkkiä jotkut öljyn muita ominaisuuksia ja osalle riittää että se on liukasta.
 5. Z32 tt mittariongelma

  Kyllä mä ainakin onnistuin nykyisestä mittarista pohjan vaihtamaan ja sain vielä mittarin pelittämään. Ovat kyllä herkkiä kapistuksia että saattavat ottaa itteensä jos esim. vinoon vääntää tai saavat iskun akseliin mihin viisari tulee. Mulla on kans tuo viallinen mittari aika jäykkä liikkumaan kun tuli sen kanssa kokeiltua eri tapoja viisarin irroitukseen. Käytitkö kahta haarukkaa vai miten toteutit viisarin irroituksen?
 6. Z32 tt mittariongelma

  Muistin oikein.
 7. Z32 tt mittariongelma

  Rauhassa kun viettää pääsiäisen niin tännehän ilmestyy sillä aikaa kaikennäköistä. Juu se on anturin pyörintänopeus ja juurikin tuolla porakone + rpm-mittari yhdistelmällä mulla tehtiin. Kyllähän sen varmaan voi noinkin tehdä, sikäli mikäli mittarin säätö ei vaikuta eculle menevään tietoon. Onko tuo mistä vuosimallista peräisin? Muistaakseni omassani ei ollut kuin yksi ainut potikka ja siitä säädettiin. Voin vielä katsoa ja varmistaa kun töistä ennätän kotiin.
 8. Pohjanlahden ympäriajo Tukholmaan (12.-15.7.)

  Täytyypi laittaa korvan taa. Kuhan nyt selviäis et milloin on kesälomalla ja milloin on muuten reissussa. Oikein sopivasti jos sais aikataulut natsaamaan niin vois vaikka ruotsin rajalla hypätä letkaan ku pudottelee norjasta kotio päin.
 9. Z32 tt mittariongelma

  Se että pikaisella testauksella näyttää toimivalta ei suoraan tarkoita että mittaristo on ehjä. Onhan se todennäköisesti testaus hetkellä toiminutkin kun kerta sullakin on välillä tominut. Ootko muuten lukenut hicasin vikakoodeja? kun sillä pitäis olla oma vikakoodi nopeusanturille.
 10. Z32 tt mittariongelma

  Tuliko tämä nyt aivan yks kaks vai onko siellä jotain ropailtu?
 11. Z32 tt mittariongelma

  Me tehtiin niin että otettiin anturi irti lootasta ja pyöritettiin sitä, sit rpm mittarilla katottiin että nopeus on tuon 637rpm ja että mittari näyttää 60km/h Twin turboissahan on kaikissa sama anturi oli mittaristo 180km/h, 280km/h tai 180mph joten tuo 60km/h=637rpm on kyllä kaikissa sama (anturi pyörii aina samassa nopeudessa samaa vauhtia oli mittari minkälainen tahansa) mutta mittarille menevää signaalia jotenkin muutetaan että saada toimimaan oikein eri skaalalla olevissa mittareissa.
 12. Z32 tt mittariongelma

  Niin minäkin oletin ennenkuin enemmän aiheeseen perehdyin. Anturista tulee piuhat mittariston pinneille 16 ja 18, eculle sekä muille nopeustietoa kaipaaville laitteille lähtee pinnistä 17. Pinnistä 13 lähtee euromallissa peräöljyn jäähdytykselle tieto. Aikoinaan tuli silloin siitä potikasta säädettyä nopeusmittarin näyttämä kohdilleen, siitäkin alkaa jo kohta olee 10 vuotta niin ei enää muista mistä silloin kaivoin sen anturi rpm <-> mittari km/h suhteen. Oisko se lukenut ihan siinä mittarissa vai oiskohan se löytynyt service manualista. Riippuu ihan siitä missä kohtaa mittaria vika on että häiritseekö muiden laitteiden nopeustiedon saantia, ihan niinkuin mullakin oli että mittari veti ihan omaa rallia mutta muuten kaikki pelas ok.
 13. Z32 tt mittariongelma

  Putooko se mittari vain nollille vai rupeaako näyttämään ihan omiaan? Ite lähtisin etsimään vikaa mittaristosta, näissähän johdotus mene näin: Anturi-> Mittaristo -> Ecu yms. Eli jos kaikki muu toimii normaalisti ja conzultilla näkyy nopeus vaikka mittari näyttää nollaa niin en kyllä keksi muuta vaihtoehtoa kuin viallinen mittari. Näissähän on mittaristossa sellainen säätöpotikka mistä pystyy säätämään mittarin näyttämää, niin eihän se tarvii ku sen pätkiä niin putoo mittari pelistä. Mullahan aikanaan meni mittaristo vaihtoon kun rupes näyttämään ihan mitä sattuu esim. 80km/h vauhdissa saatto yks kaks näyttää 240km/h tai 0km/h mut matkamittari toimi normaalisti
 14. Outo sähkövika

  Eipä se itse sijainti niinkään vaikuta, mutta toteustus onkin sitten toinen asia. Maadoitukset tehty asian mukaisesti? liitokset kunnolliset eikä niissä ole ylimenovastusta? Kaapeloinnin poikkipinta-ala riittävä? Noi ainakin kannattaa tarkistaa. Voihan se vika olla jossain aivan muuallakin, mutta noista nyt on helppo lähteä liikkeelle.
 15. Virittelee?

  Mulla on useamman vuoden ollut jo ACT:n NX8-HDSS jolle luvataan ~590Nm väännön kestoa, edellisellä penkityksellä (2012) oli vääntöä 540Nm. Tämän jälkeen on vaihdettu isommat suuttimet 555cc -> 1000cc ja turbot gt2560r -> gt2860r + ahtojen nosto ja kaikenlaista aiheeseen liittyvää. Veikkaan että nyt on enemmän kun tuo 590Nm vääntöä, mut ei se kytkin oo ainakaan vielä porsinut. Varmuuden vuoksi tuli kyllä samalla vaihdettua uusi asetelma+levy kun turbot ja suuttimet vaihdettiin. Toki se on niin käytöstäkin kiinni että miten kestää ja täytyy kyllä myöntää et itekin seuraavaksi kytkimeksi katellu 2-levyistä kun ei nuo sintteri kytkimet tunnu oikein sopivilta omaan jalkaan/ajoon. Mikäs 2-levyinen sulla on käytössä?
×