Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Metallisti

Hallitus
 • Content count

  1397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Metallisti last won the day on August 15 2022

Metallisti had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About Metallisti

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 11/11/82
 1. Täällä hep. Tää se oiskin aikamoinen saavutus jos onnistuis miitingit kuun lopussa. Getari on kyllä jo talviteloilla, mutta eihän se mitään estä.
 2. Nämä ja kaikki muutkin kamat saa ilman toimituskuluja vuosikokoukseen.
 3. SkiMiit vol.11 2019

  Jyrkkä ehkä jos sattuu sopimaan aikatauluun.
 4. DNSF Storeen muutoksia

  Tarkistakaa omat tietonne tilauksen yhteydessä. Puhelinnumero on aika tärkeä elementti tuotteita lähetettäessä ja se tuntuu puuttuvan aika monelta. Mulle voi myös suoraan laittaa viestiä, jos haluaa noutaa tuottee jostain tietystä pakettiautomaatista.
 5. 1:06,48

 6. Laitettiin t-paitojen ja huppareiden hinnat kohdilleen. Nyt loput t-paidat 10€ ja hupparit 25€, niin kauan kuin varastoa riittää. Klubilaisalennukset eivät koske näitä tuotteita, muista Storen tuotteista edelleen se -15% koodilla.
 7. kelkan puslat

  Laitetaas tännekin nyt kun itsellä on ajankohtaista ja tossa ylempänä on tollasta mutuarpomista ja väärää tietoa. Getarissa on eri puslat kuin lamassa. Whitelinen setti W92447 on pätevä ja niitä saa vähemmän yllättäen Speedimportsin Janilta. https://www.whiteline.com.au/product_detail4.php?part_number=W92447&sq=25637 OT: Saman valmistajan takavetoisiin sopiva setti on W92446.
 8. 1:09,01

  Bussipysäkin kautta.
 9. DNSF Storeen muutoksia

  Logistiikkakeskus on muuttanut Lahteen ja ei enää noutoja Vantaalta. Suosittuja pikeepaitoja, lippiksiä ja pipoja tuli juuri lisää varastoon, nyt kaikki tilaamaan.
 10. Pohjanlahden ympäriajo Tukholmaan (12.-15.7.)

  Ei oo lomaa vielä tuolloin.
 11. Coolerin pesu

  Anna coolerin ensin seistä pystyssä jonkun astian päällä muutaman päivän tai pidempäänkin jos on aikaa. Sinne ei paljoa jää putsattavaa sen jälkeen enää.
 12. Pohjanlahden ympäriajo Tukholmaan (12.-15.7.)

  Siirtolaput näköjään kelpaa edelleen Suomi-Ruotsi-Norja-Tanska alueella, eli mahdollisesti voisin / voitais osallistua. Kakaratkin (3 ja 5) saattais päästä mukaan jos muutkin lähtee omiaan roudaamaan, mutta jos ei perheelliset innostu tällaisesta niin jätetään ne hoitoon sitten.
 13. Älä turhaan hae tota 3 rivistä liian lyhyttä hihnaa ohjaustehstimelle. Näkeehän sun omasta projektitopikin kuvastakin, että ohjaustehostimella on 4 rivinen hihna.
 14. Datsun Fairlady Roadster

  Tuolla lätäkön toisella puolen Miamissa on yks myynnissä ebayssä. Hieman kiinnostaa nähdä mihin hinta kohoaa. http://www.ebay.com/itm/1965-Datsun-1500-fairlady-/332409399691
×