Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Funky Man

Members
 • Content count

  497
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Funky Man

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 10/12/83
 1. 1:37,60

 2. 1:41,20

 3. Oli joskus tarkoitus tänne listata vähän painoja kun katsastukseen otin tavaraa pois, jotta sai paikkaluvun kohdalleen. Jaksoin kaivella muistiin panoja vähän niin tuossa olisi osien painoja. (punnittu) Peräluukun pohjalevy 2.14kg Peräluukun kangas 1.50kg Vararengas (vakio kärrynpyörä) 15.00kg Tunkki 2.00kg Takalasinpyyhin + Muovi 1.88kg Takaluukunverhoilu (kaikki) 1.42kg Takapoikkituki (merkki? Cusco?) 1.54kg Takapenkin alta äänieristys 1.74kg Selkänojan takaa äänieristys 1.66kg Selkänojan takaa pelti 2.12kg Hattuhylly 1.48kg Hanskalokero 1.00kg Kojelaudan alaosa 0.66kg Lattiamatot (irtonaiset) 6.14kg Lattiamatto (kokonaan) 4.20kg Keskikonsoli 1.92kg Ratin alta muovi (kojelautaa) 0.60kg Etupoikkituki 1.80kg Puolien suoja 0.60kg Siipi GT-R 6.10kg!! Tuossa noita eriteltynä, mitä tuli punnittua irroitettaessa. Oli paljon lisääkin, mutta nämä ns.vakio osia. Muut sellaista ryönää jota löytyy varmaan joka autosta josta kertyy aika nopeasti kiloja. Moderaattorit saa siirrellä mielensä mukaan minne haluavatkin.
 4. s13 puhallin käy suoraan, mutta tosiaan pitää johdotus muuttaa että puhaltaa edes vähän. Ei se silti vastaa omaa. Jos vaihdat sen "siipiosan" vanhasta niin sit pitäis piisata puhallus. Tuota en muista kuinka se siipiosa on siellä kiinni sitten, että lähteekö ehjänä. Ite jouduin lainaan S13:seen r32:sen puhaltimen ja käänsin vaan tuon pyörimis suunnan, kun odottelin että sai oikean moottorin hommattua.
 5. Valkoinen R33 Alavus - Virrat välillä

  Vähän vanha juttu jo mutta huomasin tän vasta nyt. Kaveri nähnyt myös tuon Ruovedellä. Itseltä jäänyt vielä huomaamatta. Työkaveri on töissä hehkutellut jostain kaverinsa r33.... liekö sitten sama kyseesä.
 6. Itse itselleni vastaten. Service manuaaleista selvis että s13 ja r32 molemmissa pitäis olla sama hammastanko ainakin numeron perusteella... Eli (PR26SC) löytyy molemmista. S13:ssa Mainitaan myös (PR24SC) Täten oletan että noihin sopisi samat osat. Z32 manuaali myös kertoo (PR26SC):stä joten kai tuo on sitten vain hicas hammastanko tai jotain ei siis LHD/RHD.
 7. Perhana! Rupes lama sylkemään ohjaustehostin öljyä hammastangon päästä. Olisko kellään tietoa sopiiko jostain muusta nissanista R32 hammastankoon tiivisteet? Tietenkin jos jollain koko ohjaus halvalla niin saapi ilmotella. Hieman koitin varaosa numeroita tutkia ja ei löytynyt vastausta. Ainakin numerot hieman eroavat. s13/z32 verrattuna r32:seen. Ainakin ne mitä itse löysin tuolle tiiviste sarjalle. R32: http://www.gtr.co.uk/forum/265570-r32-maintenance-part-numbers.htmlTuohon S13 / U12 (stanza) On kyllä eri numerolla -> 49297-10V26 joka löytyi http://nissan4u.com/ kautta. z32 on taas jo eri numero -> 49297-10V28 Oliskohan kuitenkin sama kuin z32 tai tuo s13. Koska noilla taas ei ole kätisyydellä (LHD/RHD) merkitystä varaosanumeroon.
 8. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Kysyä voi vaikka omistajalta itseltään. Kirjoittelee myös täällä foorumilla.
 9. Hyvinhän se meni. Parasta tähän mennessä.
 10. Skyline VEROT

  Vihis ja Tero tuon auton kunnon saattanu kuvassa nähdäkkin... Ei mikään näyttely kapine.
 11. Skyline VEROT

  Verotusarvo: 4677,90€ Autoveroprosentti: 30% Laskelma: Verotettavan ajoneuvon uushankintahinta on 22100USD Vertailuajoneuvoksi valittu: Skyline 2.5 gts-t 2D coupe ohj.oik Uushankintahinta 24900USD. (Cars-directory.net) Vertailuajoneuvon yleinen pyyntihinta 7357€ 22100 _____*7357=>6530 euroa. 24900 Aika hienoja lakselmia ovat tehneet. Ei tuosta nyt hirveitä varmaan pois saa, mutta esimerkiksi kuntoisuudesta johtuva hinnan alennus oli kyllä lähinnä naurettava.
 12. Skyline VEROT

  R32 gts-t -93 aj.153Tkm Vero:1403,37€ Kunto: Huono Kuntovaikutus: 352,10€ Vertailuajoneuvot: Skyline 2.5 gts-t 2D coupe ohj.oik -93 aj.128Tkm Pyyntihinta 7600€ Skyline 2.5 gts-t 2D coupe ohj.oik -94 aj.160Tkm Pyyntihinta 10900€ Että näin.
 13. Tampereen seudun nissanit

  Lauantaina 22.2 klo.12:00 Sininen R32 Raholan liikuntakeskusen edessä tuli vastaan kylälle päin. Itse kurvailin muksujen kanssa mustalla Maximalla. En muista kerkisinkö moikkaamaan kun oli hieman sakkia joidenkin pelien takia tuossa tiellä.
 14. Tampereen seudun nissanit

  On se kyllä pieni auto vaikka ei ne miehetkään jotka sieltä nousi kovin pieniä olleet. Saattoi olla kyllä, "asiakasparkkiin" tosin ajoivat.
 15. Tampereen seudun nissanit

  Se on oikein. Autot tykkää kun niillä ajetaan. Abc:lla tuli lounastettua. Ei kovin paljoa ole klubikalustoa tullut vastaan vielä, taitaa olla tallikausi päällä. Vielä yksi bongaus eiliseltä, vaikka ei klubikalustoa oilekkaan niin sinapinvärinen Finn Datsuni tuli edellä Motonetin parkkiin.
×