Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Mai

Members
 • Content count

  2563
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mai

 1. Ylivieska

  n.klo 15:30. Väri tosiaankin musta taikka joku muu tumma väri. Tulit siinä kärkkäisen liikennevaloissa vastaan ja ajelit kohti s-markettia. Ulkoisinpuolin vakion näköinen peli.
 2. Tallisi??

  1991 rakennettu kylmä kahden auton talli, josta lähdin tekemään omaan tarpeisiin sopivaa. Kokoa on noin 42m2, korkeutta 240cm. Auto mahtuu sisälle, mutta liiemmin ei tilaa kuitenkaan ole. Tästä lähdettiin. Väiseinä pois ja toisen päätyseinän eristys ja sekä kipsilevyt uusiksi seinille. Maalaus lattiasta kattoon. Kaikki sähköt ja valot uusiksi. Valoiksi tuli loisteputket 2x58w 6kpl ja pistorasioita muutama joka seinälle. Lämmönlähteeksi Mitsubishi electric SF35VEH ILP. Seinissä on 100mm villaa, yläpohjaan puhalsin 350mm. Ikkunat vaihtui uusiin 3-k elementteihin. Tallissa on pariovet 2kpl, jotka pitäisi vielä papremmin eristää ja tiivistää. Sisustaminen on vielä kesken ja tavarat sekaisin lattioilla.
 3. Täällä oli joskus jokin työkaluihin liittyvä keskustelu. En löydä mistään, löytääkö joku muu? Ei viitsisi uutta tehdä.
 4. Tallisi??

  Vanhaa autotallia tullut päiviteltyä tämä kesä ja edessä olisi työpöydän rakentaminen. Runko puusta tai metallista ja vesivaneria kanneksi. Alataso voisi myös olla, niin saisi vähän säilytystilaa. Takalaita varmaankin seinään kiinni. Laitelkaas kuvia omista toteutuksistanne, niin saisi vähän ideaa minkälaista alkaisi tehdä. Runko saisi olla kohtuu jämy, että saa ruuvipenkit yms kunnolla kiinni.
 5. Päivän rassailut

  Kohta sais potkasta käyntiin.
 6. Tottakai noihin mainitsemiisi on varauduttu ja kyllä lisämenoja tuli useita satasia lisää kuukaudelle, vaikka entisessäkin vuokra oli jo 700e. Keskustaan matkaa 13km, että täällä saa olla rauhassa. Minä ja rouva molemmat maaseudulta kotoisin, niin tuttu tää asumismuoto kyllä on. Vielä koskaan ennen en ole kotona viihtyny (kaupungissa asuttiin 3 eri asunnossa), mutta tuolla omassa rauhassa kyllä kelpaa.
 7. Tänään tehtiin kaupat omakotitalosta, huomenna muutto. Ei ikinä enään takasi lähiöön, ei kerros eikä rivitaloon. Ollu kyllä niin paskaa elämää jo vuosia ku ei ole ollu pihaa, ei tonttia, ei tallia eikä parkkitilaa.
 8. micra k11 1.3 nykii

  Meillä oli yhdessä micrassa samanlaisia oireita, mitattiin lopulta bensapaineet ja pumppu oli sökö, kun noin puolet paineista oli kadoksissa. Uusi pumppu tankkiin ja alkoi rokata.
 9. Päivän rassailut

  Monkeyhyn kevyttä 100 000km huoltoa.
 10. Avautukaa tänne!

  7 viikon lomasta viimeinen viikko menossa ja koko tän viikon ollu saatanallisessa flunssassa.
 11. RE85 kulutus

  Toimiiko siis ilman mitään muutoksia, edes suuttimia et ole suurentanut?
 12. Hyvin näytti paikalleen sopivan P11-144 2000- lokari -98 P11 GT:hen. Kaikki ruuvien reijät näytti natsaavan. Käytettynä noita ei sitten tahdo saada oikein mistään. Kaikki purkaamot myy eioota. Tarvikeloksut suomessa maksaa sen 150e-200e.
 13. Päivän rassailut

  Aika suolanen hinta tarvikelokarillakin on, mistä hommasit? Ja onnea sovitukseen, ei varmasti sovi.
 14. Mulla on tommonen mädääntyny P11 faceliftin lokari ja muutama perus p11 primera, niin voin kokeilla mallata sitä loksua paikalleen että sopiiko edes kiinnitysreijät kohdalleen.
 15. Meidän 1,5v pojasta tuli äsken isoveli. Syntyi noin tunti sitten toinen pieni poika.
 16. Päivän rassailut

  P11-144 farkun ja P12 hatchbackin myllytys ja vahaus tuli eilen suoritettua. Saipa siihen koko päivän menemään ja hyvin tuli uusi kone ajettua sisään. On sillä myllytyksellä huima vaikutus.
 17. Päivän rassailut

  Eilen P11-144 katsastus. Läpi meni moitteitta, kun olin sitä ennen korjannu puoli autoa.
 18. Biltemasta hain rekisterinumerolla, niin väittäisi että sumuvalot sekä kaukovalot H1, lyhyissä H7.
 19. Nissan Primera P11-144 2000 vuosimalli. Minkälainen poltin on etusumuvalossa? En jaksanu alkaa irrotella että näkisi sen.
 20. Päivän rassailut

  Tiistaina P11-144 mädän etuloksun pohjatöitä+pohjamaali, eilen hionta+pintaväri, tänään kasaus paikalleen. Illalla vielä P12 hatcbackiin nakkasin paremmat renkaat eteen ja loppu puoltaminen ja täristäminen täysin. Ihan kelpo tuli muuten, mutta roskaa aika helvetisti.
 21. Päivän rassailut

  P12 hatchbackiin sain tänään vihdoin korjatun vaihdelaatikon paikalleen kera uuden kytkinpaketin yms muiden pikku nippeleiden. Syksystä asti seissy pihalla ilman laatikkoa ja nyt toimii hienosti. Leimaakin oli vielä jäljellä niin pääsi heti tienpäälle.
 22. Päivän rassailut

  Mistä osista tuo alustasetti ny on kasattu? Kuumottais itellekkin laittaa micra, kun lojuu tallinvintillä veljen levipellit ylimääräisenä.
 23. Nissan Almera 1.4 suuttimet

  Mulla on Primera P11 GA16DE:llä. Voin siitä tsekata jos olisi apua.
 24. Mobilin öljytaulukko ehdottaa P12 primeran laatikkoon Mobilube XHP 75W-80. Merkkiliike tyrkytti kuitenkin Mobilube SHC 75w90. Onko noilla käytännössä mitään muuta eroa kuin viskositeeteissä? Todella nihkeästi löytyy tietoa tuosta XHP öljystä, eikä litran purkeissa tunnu saavan missään.
 25. Päivän rassailut

  P11-satanelineloseen pakoputken liitoksen tiivistys(uus klemmari ja pakarikittiä pirusti, mutta vuotaa prkl vieläkin ), Hitsipaikkojen massaus, ohjausehostimen remmin kiristys, lasipyyhkijänmoottorin vaihto, lattiamaton paikkaus, talvirenkaiden pesua yms
×