Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

jube80

Members
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jube80

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 01/01/01
 1. Vs: Myydään, ostetaan tai vaihdetaan S30 -osia/autoja Kiitoksia vinkistä! Hylkäsin motonetin jutun, kun Lappeenrannan tiskillä aikoinaan sanoivat ettei saa. Laitoin tilauksen vetämään, kun turun varastossa näytti olevan kaksi niveltä.
 2. Vs: Myydään, ostetaan tai vaihdetaan S30 -osia/autoja Oiskos kellään jääny 240z -71 alapalloniveliä nurkkiin pyörimään, siis uusia? Onko vinkkiä mistä sais, muualta, kuin ameriikasta?
 3. Asiaa ATTESA-järjestelmästä

  Vs: Asiaa ATTESA-järjestelmästä pikkusen jäi epäselväksi, eli tarviiko takaperäkin attesasta öljynpaineen? ilmeisesti tavan gt r32 ei ollut LSD?
 4. Vs: Myydään, ostetaan tai vaihdetaan S30 -osia/autoja 240zetan osia: osat tällä hetkellä täysin toimivassa, kuukausi sitten katsastetussa autossa. Eli käytännössä koko tekniikka tulee myyntiin noin kuuakauden kuluessa, jahka saan auton purettua. kone on tuo vakio l24. perus koneremppa tehty joiain vuosia sitten, käretön sytkä ja bensasta huolehtii vakiot juuttuvakurkkuiset. kone:http://jube.hitsaa.com/main.php/v/ratsuni/CIMG0134.JPG.html vaihteisto 5v. perä on r200, välitys muistaakseni jotain 3.5, oiskohan ollu jostain automaatti 280zx. Perään on kaikki laakerit ja tiivisteet vaihdettu keväällä. myös vetarit tulee kaupan. niistä toinen on lyhennetty ettei pohjaa. etujarrut on 4 mäntäset ns. päivitys kitti n. 3vuotta vanhat. toisin sanoen suurinpiirtein koko tekniikka on kaupan! kone 500e. laatikko 350e. perä 300e...............koko voimalinja 1000e. etujarrut 250e. osia voi kysellä puh. 0505363148 tai yv.
 5. S30 virranjakaja

  Vs: S30 virranjakaja onko kellään tietoa mistä sais uudet kärettömät sytkä laitteet, mitkä voisi alkuperäiseen jakajan runkoo soveltaa? autoo siis 240z -71 autossa on tällä hetkellä kärjetön sytytys mikä on siihen sullottu joskus 80 luvulla.
 6. S30 virranjakaja

  Vs: S30 virranjakaja onko jakajan osia saatavilla enää suomen kamaralta, käykö mistään muista vehkeistä osat? auto siis 240z -71 pyörijää ja kantta olisin vaille L24 moottoriin. konstit alkaa olemaan aika vähissä, kun rupes ihmeellisesti rötäämään ja käymään vajailla. bensaa tuntus kuitenkin saavan autoon on tehty kärjetön modaus alkuperäseen jakajaan. osien merkistä ei ole hajua mutta näyttävät aika vanhoilta. tulpat on uudet sekä johdot ja puola.
 7. Onko perää?

  Vs: Onko perää? löytyykö r200 periin "laakereita" lähinnä tuo perän ainut kuulalaakeri askarruttaa joka on kissapyörän akselin päässä kardaanin suunnasta katsottuna? myös samasen akselin läpiviennin stefa pitäis löytää, muut kilkkeet löytyy laakerikaupasta. lähelle sattuvia laakereita ja stefoja löytyy, mutta ei viittis ruveta holkkejen kanssa pelaamaan. ennen kun on pakko onko kukaan täällä tehnyt noita 240z vetoakseleita r200 perään sattuviks( lisää puristus tilaa)? vai oliko että vaan kuskin puolelta tarvis lisää tilaa? paljonko ootte laittaneet öljyä tohon r200 perään? kirja näyttää r180:een 1 lirtaa
 8. punainen 240z

  Vs: punainen 240z jep! oliko se muovinen? ja tuleeko se jotekin vanhan päälle vai korvaako vanhan?
 9. punainen 240z

  Vs: punainen 240z onko porukka tilannu jenkeistä uusia kojelautoja noihin zetoihin esim. tollasia: http://www.blackdragonauto.com/icatalog/z/t.asp?page=2 minkälaisia ovat olleet? vai ruvetaanko elvyttämään vanhaa halkeillutta
 10. punainen 240z

  Vs: punainen 240z pirullista ku kaikille näitä ei riitä myyjäkin haasteli et kyselijöitä autolle tuntu riittävän.
 11. punainen 240z

  Vs: punainen 240z kuka hoitaa tilausta ja mistä tavaraa on tulossa?
 12. punainen 240z

  Vs: punainen 240z no tällä hetkelä tuntuu siltä et kesäks joku väritys sätös päälle ja ajelemaan. sen verran kerkesin sitä testaamaan tuolla sohjossa et kesälläpakko päästä ajamaan. laitetaa sit seuraavana talvena päreiks ja keulalle jotain nykyaikasempaa tekniikkaa jne. lueskelin tuolta et jotain osien kimppatilaus juttuja on ollu, onko sellasia nyt vetämässä voisin osallistua kans?
 13. punainen 240z

  Vs: punainen 240z joo siitä unohtu laittaa, maalipinta on kauhea. jonkin sortin värityksestä on kyse ja maali on kai keittänyt vanhan alla olevan värin kanssa jne.
 14. terve! tällänen hankinta tuli tehtyä viikonloppuna. vm-71 240z auto on tuotu jokunen vuosi sitten californiasta. auto vaikutta kohtalaisen hyvä peltiseltä ja tekniikaltaan toimivalta alusta, jarrut perusrempattu ja kone täysin kunnostettu. sisusta on aika pommin jäljiltä niinku tietyst kuuluukii tän ikäsessä. kuvia: http://jube.hitsaa.net/main.php/v/ratsuni/ perä pitää aikamoista meteliä, onko porukka niitä laakeroinu ja shimmannu? mitä kestäviä lukollisia on olemassa jos voimaa aletaan ottaa jossinvaiheessa?
 15. Vs: Myydään, ostetaan tai vaihdetaan S30 -osia/autoja joo toi on kyllä hieno! mutta ei sikäli vastaa tarvetta. ajattelin käydä auton täysin läpi ja vaihtaa siihen nykyaikaisempaa tekniikkaa. joten auton ei tarvitse olla mikään helmi.
×