Jump to content

dmd

Vakkari
 • Content count

  362
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dmd

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 01.01.1
 1. Päivän rassailut

  Vaihtelimpa uuden letkulämmitimen kun vanha kerkes olla varmaan jo sen vuoden. Nesteitä kaadellessa sitten ratti horjahti ja abouttia puolilitraa mehua tonne puolakaukaloon Pilteeman jarrujen ilmaus vakuumibordellilla sai muuten aika hyvästi imettyä kaiken pois
 2. Päivän rassailut

  Talvikiekot alle, laturin hihnan kiristys ja nesteiden tarkastus.
 3. No hinta ei ole paha - olisko sitten ihan normi kiinaliitin?. Kai se toimii siinä missä toinenkin. Itse olen käyttänyt GB:n ja mitä nyt Virtala myy (kiina?) liittimä ja ei ongelmia (vielä). Todennäköisesti käyttäisin jos tarvisin tollasta. hth
 4. Siipiosat lähti kummastakin ihan helposti irti. Mutteri auki, tuurnalla kevyesti naputtelemalla lähti molemmista (mikä oli kyllä hienoinen yllätys). Aika hyvä tuntus olevan kyllä. Merkittävä ero tehossa kun on oikean suunnan propelli.
 5. Ensimmäinen patentti: Puhallin: S13 tai P10. En ole varma kummasta pelistä on kotoisin, mutta kiinnitys natsaa just skyllen koteloon autossa. Moottori on peltikauluksessa ja ohut superloonitiiviste. Moottorin päällä kumi/superlooni potta, aukot liittimelle ja tuuletusaukolle. (Joka tunnistaa puhaltimen saa kertoa). Sähkömoottori isommalla rungolla joten en alkanut modaamaan skyllen muovista kiinnityskaulusta. Sähköliittimen ja tuuletusaukon kohdat tulevat jonkun n.10 astetta eri kohdille. No pyörimissuunta oli väärä - johdot liittimestä irti ja toisinpäin. Johto ylttää kiinni. Tuuletukseen jatkoa 90 kulmalla ja 3 cm letkulla - ylttää paikoilleen. Vanhasta moottorista propelli irti, 4.3 mm holkki näppärästi sorvilla ja propelli istuu oikealla korkeudella "uudessa" moottorissa (jätin prikan pois). Kiinnitysmutterin (tavallinen, ei kaulusta) saa justiinsa kiinni. Johtuen tuuletusaukon muuttuneesta kohdasta leikkasin peltisaksilla pienen kolon alarautaan (johon hanskalokeron saranat tulee kiinni). Rauta paikoilleen. Loput osat takas paikoilleen. Tällä mennään näin aluksi (tähän sellainen orava hymiö)
 6. Alkaa ensiasennus moottori laulamaan. Onko kukaan rakennellut korvaavaa jostain, käykö jostain toisesta riittävän lähelle? Uutta kun kysyin Palelta niin oli N/A.
 7. Kuulostaa sen pleniumin pohjassa olevalta ilmakammion kiinnityspultilta - ei vaikutusta käyntiin.
 8. Varmaan jonatani meinaa että et saa mennä sekoittamaan niitä kun akselilinjat ovat koneistettu kanteen niin pukit ovat tietyssä järjestyksessä (asemassa) ja kansien kesken on luonnollisesti pieniä eroja joten ei välttämättä kannata vaihdella ristiin.
 9. https://www.atsdiesel.com/ats2/templates/template_06.asp?p=2029422272&c=36
 10. 34 mm i.d. tai ainakin ton paksunen "T" oli omassa vessassa.
 11. Päivän rassailut

  Etutolpat, etuvetarin suojakumi, hammastangon suojakumi ja höksön tatteihin uudet superloonit vaihtaen.
 12. Virtalan Riston myymillä letkuilla ja liittimillä saa aikaan (merkki?). Autoracing/usparts:n GP-liittimiä kanssa käyttänyt. Ihan ok
 13. Joskus tutkin kanssa asiaa ja tämmönen tuli vastaan: http://www.gtr.co.uk/forum/165575-group-buy-n01-transfer-box-race-clutch-pack.html http://www.gtr.co.uk/forum/161207-n01-new-tranfer-box-race-clutch-pack.html http://rktuning.com/ ei ole storessa just nyt (enää)
×