Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Kefeidi

Klubilainen
 • Content count

  153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kefeidi

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 02/15/83
 1. Akselimassat S13 ja S14

  Vs: Akselimassat S13 ja S14 vai kannattaako olla hiljaa jos on S14 osat S13 korissa kuinkas ne pykälät oikeasti menee? ainakin minulle ohjeistettiin alustamuutoksista että "Lailliset, mikäli osat on kyseiseen korimalliin tarkoitetut ja tehdastekoiset" Mitenkähän tuo offroad väki sitten noita autojaan kilpiin laittelee ja niistä monesti kyllä huomaa ettei alkuperäisiä osia ole. Ja tiedän ainakin pari autoa johon on moinen operaatio tehty ja löytyy otteesta.
 2. Akselimassat S13 ja S14

  Vs: Akselimassat S13 ja S14 Eli teoriassa muutospaperit vetämään akselimuutoksen perusteella s14:sen akselit s13:seen ja katos kantavuutta lisätty 120kg.
 3. Rauman/Porin seudulla ajelevia?

  Vs: Rauman/Porin seudulla ajelevia? Kukas tunnustaa kiikuttaneensa vihreän s14a:n porin motonetin huoltoon? Kannattaa tarkistaa onko helmalevikkeet vielä ehjät, oli sen verran tökerön oloisesti nosturilla auto. Näytti ihan siltä et kori on levikkeistä kannatuksella.
 4. Vs: Minkä elokuvan katsoit viimeksi + arvosana? Hieman hauska katsoa leffaa, kun soundtrack viittaa ihan toisaalle.
 5. Datsun savuttaa

  Vs: Datsun savuttaa tutkihan se maffille menevä johto oikosulkujen varalta.
 6. Vähäpäästöisyys tuontiautoissa

  Vs: Vähäpäästöisyys tuontiautoissa Nyt kun tätä topiikkia lukee niin olen suomessa yhden belgian tuonnin vuosimallia 93 nähnyt ilman saastelaitteita, ja runkonumerokin kertoi auton saasteellisesta luokasta, minä tyhmä kun en silloin tuota ostanut kun havittelin itselleni autoa, tuossa kun olisi joutunut hitsailemaan melko reippaasti silloin.
 7. Lehtibongaukset

  Tuli tuossa aamulla satakunnankansaa lukiessa mieleen tälläinen aihe. Kuka tunnustaa päässeensä tänään satakunnankansan sivulle 9, noin kolmannes sivun kokoinen kuva.
 8. S13 suuttimien koko?

  Vs: S13 suuttimien koko? http://www.witchhunter.com/injectordata1.php4
 9. Projekti 1JZS13

  Vs: Projekti 1JZS13 Yksi keino jolla saa myös konetta omavalmisteen suuntaan on kampiakselin modifiointi, hiotuttaa epäkeskoon kampiakselista kiertokankien kaulat iskunpituutta laskien ja alikoon laakerit ja todistus koneistamolta tehdystä työstä.
 10. http://www.lapinkansa.fi/Lappi/1194749400812/artikkeli/auto+ja+juna+tormasivat+kuski+selvisi+ihmeen+kaupalla.html
 11. perä kolkottaa.. vika löytyi:D

  Vs: perä kolkottaa.. vika löytyi:D toisaalta jos on pinioni sulanu ni on suositeltavaa vaihtaa myös lautaspyörä
 12. perä kolkottaa.. vika löytyi:D

  Vs: perä kolkottaa.. vika löytyi:D Ja pelkkää pinion akselia ei kannata hommata, muuten et saa koskaan perää hiljaiseksi. Pinion ja lautaspyörä kulkevat parina aina. Ja katsomaan mistä löytyisi vaikka koko perä valmiina.
 13. Pinkki Nissan 200sx s13 -89

  Vs: Pinkki Nissan 200sx s13 -89 Jos haluaa megaruutan kanssa seqventiaalilla leikkiä, niin saapi päivittää prosessorin ms3 versioon ja hommata ms3x lisäkortti, siis jos on vanhan megaruutan piirilevyversio on 3.57.
 14. sankarit liikenteessä

  Vs: sankarit liikenteessä Joskus kertausharjoituksissa vuonna 2004 tuli piipahdettua norjassa, ja samassa sotaharjoituksessa joku norskipoika kokeili miten s-sarjan mersu madaltuu, kun ajetaan leopard 2:sella yli, mersukuskilla oli hetken aikaa hieman ahdasta.
 15. Varastettu Nissan 200sx s13 Salosta (halikko)

  Vs: Varastettu Nissan 200sx s13 Salosta (halikko) on hörhöt vissiin kattoneet uusimman hurjapäät ja saaneet vaikutteita.. hinanneet sporttiautolla kassakaappia perässä. En silti valittis nissania tohon hommaan.... Johan Pahat pojatkin tuon tekivät, eivät vaan sporttiautolla..... Joo ja tekivät paljon muutakin, eräällä kuorma-autolla peruuttivat erääseen putiikkiin joskus sisään ja heivasivat lastin kyytiin. Nykyisin tuo kuorkki nukkuu isä-ukon pihalla. Ja on mahtanut poliiseja ihmetyttää se järven jäältä löytynyt peliautomaatti, kun yksi veljeksistä sen sinne kantoi yksin. Ja vielä harvempi juoksee poliisikoiraa läkähdyksiin metsässä.
×