Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

RottaKones

Klubilainen
 • Content count

  249
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by RottaKones

 1. 1:25,70

 2. 1:35,80

 3. Gatebil 2015

  aika hiljaselta vaikuttaa norjaan lähtijät? ensviikon torstaina me Rahun kans loikataan turkuun siljan iltalaivaan. toiveena olis olla puolenpäivän jälkeen norjas. oliko xenoni lähös vai huutelitko vaan?
 4. Gatebil 2015

  minä ainaski!
 5. GTI-R sr20det

  tuli tollanen laite hankittuu just mut jonki verran rapuuttaa venttiili koneisto ja tässä mallissahan on tää kova pala säätö ton hydraulisen tilal. onko kukaa tehnu tota välysten säätöö ku mietiin et löytyykö niit säätöpaloja siihen muualta ku japanist? aattelin ku kuiteski niit tää on rallikäytöski vähä ollu et kai ny joku noitten kans on pelaallu ja sattuus omistaan tai tietään et mist noit saa. otin jo venttiili kopan auki ja totesi et keinun ja shimmin väliin menee lämpösenä ainaski 0,35 liuska et siina on ainaki 0,15 liikaa. nii ja sellast kans et mahtuuko ton keinun ottaan tost pois ilman nokan poistoa ku toi jakoketju on aika ikävä laittaa kohdalleen? nii ja sit toinen ongelma on toi 1300rpm tyhjäkäynti... mut siihen en oo viä perehtyny... voi olla vaan säätöö vailla
 6. ei elä tällä hetkel. ostin tän avk:lta nokka läjäs ja konehuoneesta pöllitty kaikenmoista.
 7. GTI-R sr20det

  mun autos on ainaki raidetangon ulkopää ja alapallo vaihdettu ihan normi sunnyn osiin. alapallon kans sai muistaakseni vähä askarrella ku normi sunnyläinen oliki vähä tiukka tukivarteen. puslat oon vaihtanu powerflexseihin jotka oli ihan gti-r tarkoitettu. valkoses iskaritkin on gti sunnyn, etupää sopii suoraa mut taakse pitää kääntää kallistuksenvakaajan kiinnitykset eri kohtaan.
 8. voiko obd pistokkeen haaroittaa? jos laittais tabletin mittaristoksi ja toisen pistokkeen ohjelmointi kapulalle. vai häiritteekö ne toisiansa?
 9. Sytytyksestä

  TPS = kaasuläpän asento tunnistin
 10. GTI-R sr20det

  mulla ainakin katos melkein kaikki resonointi ku vaihdoin uretaani pusliin jotka tilasin ebaystä.
 11. kauhajoella?

  tää taitaa olla mun yksin puhelu topic mut kukas tuli just valkosella pullistetulla s15:sella rahikkatiellä Nissanin liikkeen kohas vastaan?
 12. gatebil 2014

  ei oo tuttu mut voidaan kyl tulla tutustuun.
 13. gatebil 2014

  me rahun kans ollaan ainaski tulos siljalla turust tukholmaan to-pe yö laival.
 14. Seinäjoella Porukkaa?

  Luultavasti minä oon ollu
 15. gatebil 2014

  tää kans matkat varattu. eli kesäkuus mantorppiin. kauan tätä pähkäälty ja ny on pakko lähtee kattoon ku lomat natsas kohilleen.
 16. kauhajoella?

  Nostetaan vähä tätäkin ylös. Kukas tuli vihreellä s14a jossa kiiltävät huulivanteet ja kattoluukku, äsken kirkon valoissa vastaan? Niin ja eilen oli oranssi s13 käyttöauton pihas. Tälle kylälle on muutenkin ilmestyny niin monta klubi kalustoon kuuluvaa laitetta et melkein vois jonku miitin pistää pystyyn?
 17. Seinäjoella Porukkaa?

  Just oli lännen pihas valkoinen r33, kenen? Toi mattavihree on kauhajoelta. En tiä onko foorumilla. R33gts nimim. vanha.
 18. GTI-R sr20det

  Rhd:ssä jarrutehostin on tiellä. Helpoin reitti vaihtaa suodatin on ottaa oikee eturengas pois ja siitä raidetangon reijästä mahtuu ruuvaan suodattimen pois. Itellä ainaski vakio paikalla suodatin, en oo pitäny tota hankalana paikkana kun vaan muistaa uuden suodattimen tiivisteen öljytä niin aukee vaihdettaessa käsin.
 19. Seinäjoki meeting

  Kai sitä pitää töiden jälkeen kans kikkaalla hetki kyläl ja raahautua paikalle.
 20. rakentelin pulsariin viimevuoden aikana uuden koneen johon tuli cp mäntää h-profiili kanget ja toimein nokat yms palikkaa. nyt heinäkuun alussa olin sen kans penkis säädös jossa 20 vedon jälkeen penkittäjä kehu et tuli jotain vikaa koska teho alko laskee joka vedos. no siinä tyhjäkäynnillä öljykorkki irti niin selvä puhallus öljytilasta. autos ei ollu mitään outoa käytöstä muuten muutakun huohotus ja laskeneet tehot. no siinä epäältiin männän sulamista tai männänrengas välin katkeemista tai männän renkaita. kotia päästyä mittaaltiin puristuksia jotka oli 11.5 jokases pytys. nyt pienistin koneen paloiksi ja kaikki näyttää ehjältä. männänrenkaat ei ollu edes tartuksis eikä männis mitää ihmeellistä näy. mistähän tää huohotus ny vois johtua onko siinä penkitykses käyny kone niin kuumana et männänrenkaista on menny maku??? ja sen takia puhaltaa?
 21. voimakas huohotus jolle ei löydy syytä?

  vika oli todennäkösesti 2 pytyn 5 satkun soikeus joka todettiin koneistamolla. nyt uudet männät ja lohko porattavana. katalysaattoria ei oo ollu. ja se putkihuohotuksen oli tarkotus korvata se imusarjan alipainehuohotus ja se toinen joka on menny imuputkeen niin laitoin sen kerääjä pönttöön. tarkotus oli et se huohotus toimis vähä niinku alkuperänen mut toi putken huohotus tuntuu tosiaan tekevän aika huonosti alipainetta että entiä pitääskö se poistaa kokonaan ja muuttaa takas alkuperäseksi... vai onko ehdotuksia?
 22. voimakas huohotus jolle ei löydy syytä?

  Toi putkihuohotus ei ainakaan sitä puhallusta aiheuttanu. Tuli kyl sitäki tutkittuu, siinä oli kuiteski se orginaali takaisku kii, et siinä ei ilma kulje muualle ku putkeen. Vähä kyl tuntuu et ei se mitää kyl imekkää...
 23. voimakas huohotus jolle ei löydy syytä?

  alkuperänen imusarjan huohotus on korvattu tollasella http://www.hevosvoima.com/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=6373&zenid=84201bcabec7e06814302cb7b88459ba imuputkeen meneväs huohotukses on ollu kerääjäsäiliö.
×