Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

temppa

Members
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About temppa

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 01/01/01
 1. perän tiiviste?

  mistäs löytyis perän takakannen tiiviste tai mitä liimaa/mattoa olette siihen käyttäneet?
 2. kytkintä painaessa ääntää

  jahas vika löytyi. Oli silmälaakeri tullut laatikon irroituksessa mukana hieman ulospäin ja siten osu kytkinakselin vahvenpaan osaan kytkintä painaessa. Auto kun oli pitkään seissyt niin vissiin jymähtänyt hieman kiinni ja sen takia hieman ulostautunut kolostaan.
 3. eli ca18det. vaihdettu kytkin pääsylinteri, työsylinteri, putket, nesteet, painelaakeri,kytkinlevy+asetelma(vähän käytettynä ostettu) ja vauhtipyörä koneistettu. kytkin pitää hyvin mutta pitää järkyttävää meteliä kun painaa poljinta. lainasin jonkun youtube videota kun sama ääni minullakin.
 4. Jakohihnan vaihto + vesipumpusta

  joo laitoin jousen kiristinrullaan. eihän sillä tosiaan ole muuta virkaa kuin automaattisesti laittaa oikean kireyden.
 5. Jakohihnan vaihto + vesipumpusta

  On sillä joku 200 kilsaa siirtokilvillä sudittu mitä minä tiedän
 6. Jakohihnan vaihto + vesipumpusta

  tulipas eilen availtua jakopäänkoppa hihnan vaihtoa varten ja siellähän ei tuota kiristimen jousta tai kiinnikkeitä ole ollenkaan. mistähän niitä mahtaa saada ja saakos sitä hihnaa oikeaan kireyteen ja pysymään siinä ilman jousta?
 7. S13 jarrukilpi

  Olipas nissanin käsijarrukenkien takana oleva pelti haperoa. Mahtaako kukaan tietää saako jostain uuden jarrukilven tai sopiiko jonkun muun auton kilpi tuonne?
 8. takakelkan pultit.

  Vs: takakelkan pultit. oukei kiitosta. Ei muuta kuin isompaa vasaraa kehiin.
 9. takakelkan pultit.

  Vs: takakelkan pultit. mulla on siellä se pultin kanta sisäpuolelta näkyvillä mutta sitä mietin et jos se on jotenkin hitsattu sinne niin turha sitä on hakata ja paukuttaa kun ei lähde kuitenkaan.
 10. takakelkan pultit.

  Onko takakelkan pultit hitsattu palkin sisään vai jollain boordeilla siellä? meni poikki nuo ja mietin pomppaako ne alakautta lyömällä ylös kun tunnu irtoavan vaikka kuinka paukuttaa.
 11. eli tarvitsis tommoiseen s13 korisen taakse ne isot puslat alumiinisina. joka paikassa niistä puhutaan, mutta mistähän niitä sais edullisesti ostettua?
 12. ca18det käynnistyy huonosti.

  Vs: ca18det käynnistyy huonosti. eculla ei ollut virhekoodeja.
 13. Eli tuo s13 käynnistäessä käy tosi huonosti ja alhaisilla kierroksilla melkein sammuu tekee parin starttauksen ajan tuommosta. Sitten about kolmannella starttauksella starttaa ihan normaalisti ja käy ihan kunnnolla. Auton pitäisi olla ihan vakio ilmanputsari vain vaihdettu. Tulpat vaihdettu. Kaikki mahdolliset liittimet putsattu. Aac valve putsattu (irroitettu ja katottu että jousihärdelli liikuu + bensalla puhdistettu) Oliskos vinkkiä mitä seuraavaks että sais startattua jopa ekalla?
 14. välijäähdyttimen vaihto.

  Vs: välijäähdyttimen vaihto. kiitoksia vastauksista pitää tänään ruveta tutkimaan liitokset.
 15. terve. Tuli tuohon nissaniin vaihdettua vakio välijäähdytin takaisin tuon ison jäähyn tilalle ja auto lopetti kokonaan tyhjäkäynnin ja rupesi pölläyttämään mustaa savua. Autossa on hestec moottorinohjauksena niin pitääkö se säätää uusiksi toimimaan ton vakion kanssa vai menikö asennuksessa vaan jotain v*tuiks? Auto on s13 200sx 1.8 koneella. Joku kuitenkin kysyy niin tämä kaikki tehtiin vain katsastusmiehen iloksi.
×