Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

DRG

Klubilainen
 • Content count

  450
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DRG

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 11/17/82
 1. Ahtojen ja polttoaineen suhteuttaminen

  Vilkase sinne ecun sisuksiin mitä sieltä nyt sitten jo löytyy (pelkääjän jalkatilassa muovin takana). Ahtoja varmaan kestää nostella hitusen kunhan seuraat laajakaistalambdalla ettei mee laihalle, eikä nakuta.
 2. Tuo tyhjä lastukanta juotetaan ecuun alkuperäisen lastun tilalle ja tökätään nistunen piiri siihen tyhjään kantaan kiinni.
 3. CA18DET ja Holset HX40 super

  Oliko kesäksi tulossa uusia holset-kokoonpanoja liikenteeseen? Miten olette toteuttaneet maffillisella moottorinohjauksella (esim Nistune) suodattimen ja maffin sijoittelun? Itsellä vähän epäilyttää toimivuus Z32 maffin kanssa kun mahtuu vain lyhyt imuputki turbolle, johon maffin laittaa, enkä oikein keksinyt miten se kannattaisi toteuttaa.
 4. gt28r kuulalakeroidun korjaus?

  Kysyppä nimimerkiltä jh. Uskoisin, että häneltä löytyy apuja.
 5. Z-Powerilla ilmeisesti hoituu tuo vanhan nistunen fläshäys feature packille? Koska Zuikkis laittaa Ostosparatiisiin noita flexfuel-antureita ja converter boardeja myyntiin? Tää on kyllä mielenkiintoinen kuin itsekkin meinasin etanolilla alkaa ajelemaan jossain vaiheessa.
 6. E85 etanolia tankkiin?

  Ei ole sitten metelinkään puolesta väliä kumman laittaa. Walbrossa kai tulisi suodatin ja asennussarja mukana, joten se on "voitolla" tässä vaiheessa.
 7. E85 etanolia tankkiin?

  Kumpi pumppu E85 käyttöön, AEM 380LPH vai Walbro 400LPH? Molemmissa varmasti riittäisi tuotto ja hintakin suurinpiirtein sama. Mietin vain, että onko jotain muuta syytä miksi ostaa jompikumpi?
 8. Mistä löytyisi S13 kiinanpakoputkeen uusi kolmiomallinen tiiviste outletin ja downpipen väliin? Putki ostettu aikoinaan muistaakseni käyttäjältä HBC21 täällä foorumilla. Eli siis tämän näköinen tiiviste: Motonetin tiivisteistä 3" oli aivan älyttömän liian iso ja 2,5" hitusen pieni. Voin kaivella myöhemmin tarkempia mittoja jos tarvetta.
 9. Työkaverilla oli aikoinaan ennenkuin varastettiin ja poltettiin. Italian tuonti.
 10. Yleinen pelikeskustelu

  Kyllä se on nimenomaan vain lisäosa...tai siis tarkemmin kaikki lisäosat mitä BF:ään on tehty. Lisäksi sillä taisi saada jotain muuta extraa 'premium only' -juttua. Vaatii kuitenkin peruspelinkin lisäksi.
 11. Kävihän tuokin mielessä mutta mitähän paskaa siitä olisi tullut? Enpä ole aikaisemmin vastaavaan tilanteeseen joutunut, niin paha sanoa. Osittain oli myös pakko saada osat itelle piakkoin kun menee kohta leima umpeen autosta, kun meni jo 3 viikkoa hukkaan tuota ootellessa. Kertoo varmaan jotain myös puljun ammattitaidosta jos tuommoiseen saa tuhrattua tuntikausia hommaa? Kysyin myös hinta-arviota parista Etelä-Suomen koneistamosta, ja sanoivat, että tuo olisi parin-kolmen tunnin homma korkeintaan, jos joutuu jotain kiinnikkeitä rakentamaan.
 12. Eipä paljoa tullut neuvotteluidenkaan jälkeen koneistamo vastaan hinnassa. Selityksenä oli, että reilu 4h tehty hommia ja ~80€ tuntiveloitus eli hintaa jäi nyt sitten 368€. Paikka oli siis Oulun Moottorikoneistamo (http://www.omk.fi/index.php?page=etusivu). Nyt on kyllä ihan kunnolla kusetettu olo mutta tiedänpähän ainakin mihin puljuun meikän auton osat ei enää eksy. Toivottavasti ees työn jälki on hyvä (en oo vielä nähny osia). Karppa varmaan sanois, että joskushan ne on oppirahat maksettava
 13. Jep, näin kun olisivat toimineet niin homma olisi vielä ollut ok. Alunperin kun sinne soiteltiin, niin sanoivat, että ehkä samalle viikolle ehkä ehtisivät suoristaa laipat (tiistai-päivänä toimitettu sarja koneistamolle). Lopulta tässä hommassa menikin 3½ viikkoa ja hinnan kuulin tänään iltapäivällä.
 14. Tuon hinnan kun ois tienny niin oisin suoraan tilannu Lakelta tai KKD:ltä kunnollisen sarjan. Pitää yrittää huomenna hieman keskustella minkä verran työtä tuon eteen on tehty. Toki myönnän, että omaakin virhettä kun en etukäteen tajunnut kysyä tuota hintaa.
 15. Tuleekohan tuosta nyt sitten maailman kallein kiinapakosarja vai millähän perusteilla tuota hintaa lähtisi neuvottelemaan tässä vaiheessa? Pyysin jo tekstiviestillä, että laittaisivat sähköpostiin laskuerittelyn, mistä näkisi mistä tuo hinta muodostuu.
×