Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

AH

Members
 • Content count

  343
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AH

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 04/05/84
 1. Tube pätkiä

  Melko eksoottinen screamer pipe...
 2. Hymyä peliin

  Ettei nyt ole mennyt yuanit ja yenit sekaisin.
 3. Hymyä peliin

  Ja nainen keikkasi donitsit.
 4. 2007 Honda Acty, Umpioiden Muokkaus

  Mikäli liimalla kasassa niin kuumailmapuhallin/uuni jolla pehmentää sauman. Itse olen siten noita aukonut kuumailmapuhaltimella että kauttaaltaan saumaa lämmittää ja lähtee jostain nurkasta sitä sitten avaamaan. Sitä ennen tietty poistaa mahdolliset klipsit, joilla umpio kasassa. Sitä mukaan kun rakoa tulee, niin laittanut puutikkua siihen väliin että vähän kampeaa auki ja lämmitellyt saumaa lisää jos meinaa olla tiukassa. Joskus pelkkä lämmitys riittänyt ja puolikkaat voi vain nostaa toisistaan irti. Noin on lasisia ja muovisia umpioita availlut ja aukeaa kutakuinkin itsestään ilman hirveää voimankäyttöä. Vastaan on tullut myös valoja joissa ei tuollaista kuumaliimaa olekaan vaan ihan sulatettu kasaan. Se on pitänyt sitten pikkulaikalla vetää saumasta/vierestä auki. Sittenhän se on seuraava askel että kuinka sille projektorille paikan tekee. Dremelillä tai vastaavalla koloa vai ihan sopivalla reikäporalla se riippuu ihan umpiosta johon valo tulossa. Kasaan sitten päinvastaisessa järjestyksessä.
 5. Nimenomaan se kontin koko on se juttu itselläni. Meillä tuo koira ei edes isoksi kasva(maks. 30kg), mutta koiralla ei ole mitään asiaa matkustamon puolelle/penkeille. Siksi sillä on se kantti kertaa kantti häkki kontissa. Se sitten hassaakin tilaa sillä muotoilullaan aika tehokkaasti.
 6. Miksikään lestadiolaisiksi ei tässä olla heittäytymässä, mutta kaksi lasta pesueessa ja koira joka sekin jo lasketaan perheenjäseneksi. Lapsia ei enempää ole tulossa. Kun laittaa koiran häkissään konttiin, niin ei sinne paljoa lomareissukamoja mahdu kyytiin. Joku tila-auto tai ISO farmari perhekulkineeksi seuraavana.
 7. Miten joku voi elää tuon ohjaamon tai lähinnä kojetaulun rumuuden kanssa? Multa voisi joku tulla hakemaan tuon timanttikeulaisen katumaasturin pois joka täältäkin myyntiosastolta löytyy. Pakko saada lisää tilaa perheelle, mutta tänäänkin kun kävi ajelemassa tuolla auraamattomia pikkuteitä niin hauskaahan siellä oli ja sääli on pistää kiertoon.
 8. Kai se automyyjä ei uskaltanut mitään luvata jos ei tiennyt minkähintainen remontti tulossa. Huollosta sitten soittivat sinne että tää oli halpa homma, kannattaa maksaa niin saat hyvän jätkän maineen?
 9. Jos ei kerran ole rahasta kiinni, niin palveluksenhan tuo henkilö vain persaukisille tekee noin.
 10. En nyt tiennyt mihin osioon laittaisi kun en itse mitään varsinaisesti myy tai vuokraa, vaan välitän tutun sanaa. Moderaattorit voi varmaan siirtää jos katsovat että meni aivan metsään? Nurmijärven Rajamäellä olisi 12/2011 valmistuneesta hallista n.6x11m kokoinen talli tarjolla. Tiloissa WC,vettä ja lattiakaivo. Kilometrin päässä Rajamäen "keskustasta". Viereisissä tiloissa taisi jo olla jotain autoharrastajaa sekä joku metallimies. Sisäkorkeutta n.3,5m. Ovi talliin 2,7m leveä ja 3m korkea. Jonkinmoinen lämmitys tilassa on, mutten nyt muista minkä tyyppinen. Vapautuu kuun vaihteessa. Ensisijaisesti kyseeseen tulisi kuulema myynti, mutta jos ei ostajaa löydy niin vuokrauskin mahdollinen. Hintapyynti tilalla 67k€ tai vuokra ~500€+lämmitys. Yhteystiedot tilojen omistajalle saa multa kysymällä YV:llä.
 11. Kaverilla oli Passat samalla ahtimella 219/465. Eli kai ne ihan mahdolliset on kun sopivasti pyöristelee.
 12. Autopornoa(ko)?

  Suht' ärsyttävä tuon äijän kirjoitustyyli. Joka toisen lauseen perään "lol". Herää kysymys että mikä kakara siellä hekottelee. Makea prokkis kylläkin. Lol.
 13. Ajatuskatkoshan tuossa itselläkin tuli. Onhan sitä omankin volkkarin alipainepumppua joskus rassaillut. Itse tehostin kuitenkin alipainetoiminen. Omista autoista ei mitään hirveämpiä patentteja ole löytynyt. Perus kaljatölkillä, pakoputkikitillä ja klemmareilla korjattuja pakoputkia pari. Toinen oli niin hyvin tehty että kestikin sen pari vuotta mitä auto mulla oli. Ratkesi jo siihen mennessä toisaalta. Skyline kun aikanaan tuli maahan, niin ei ollut edellisen omistajan virityksiä vaan laivareissulla oli lisämittarit ja Head up displayn näyttö hävinneet. Johdot kylmästi vedetty poikki sivareilla verhoilun tasalta. Oli vain ne ohjausboksit jääneet sinne kojetaulun sisään...
 14. Meinasin sitä että onko sille startille jotain muuta paikkaa siellä, mihin sen voisi sijoittaa? En ole ainakaan itse törmännyt sellaiseen ratkaisuun että startin sijoitukselle olisi useampi vaihtoehto. Mitä lisälaitehihnaan tulee, niin onhan monissa autoissa tehtaaltakin yhdellä hihnalla kaikki apulaitteet. Kutos ja kasikoneissakin. Jarrutehostin ei liene ole hihnalla. Silloinhan onkin hihnalinjassa ja/tai hihnassa jotain vikaa jos se pomppaa paikaltaan ja aika fiksata. Sorry OT-jauhanta.
 15. Nyt en oikein ymmärrä mikä noissa se ongelma on? Minne se startti olisi pitänyt asentaa? Ei kai siinä vaihtoehtoja jenkeissäkään kauhean montaa ole? Ja mikä ongelma on apulaitteiden pyörittämisessä yhdellä hihnalla?
×