Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

J.J.

Members
 • Content count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About J.J.

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 01/01/55
 1. Melkosen kankea ja hankala koko foorumi nykyään. Silti pitää kiittää ylläpitäjiä, hienoa että on tämmöinen kanava harrastajien välille. Kiitos.
 2. Avautukaa tänne!

  Jäykät lootan ja moottorinkannakkeet + Jouston putkeen? Jos kone vispaa kattilahuoneessa kuin hullun mulkku mielettömän perseessä niin siellä ratkeaa sarja kuin sarja. Ja se vitutus, auto seisoo pajalla kun "mestarilla" kiireitä.
 3. Katsotaan jos sais ton S14 leimaan niin vois ainakin tulla sillä mestoille jos ei muuta, paikalle olis tarkotus tulla jokatapauksessa.
 4. minkä näköinen on sinun s14(a)?

  Kattelin tota äsken tossa kylillä niin muuttu kyllä positiiviseen suuntaan. Puskurin kun vielä tosiaan vaihtaisit niin olis vimosen päälle.
 5. 24.8.2013 Ajettaisi taas Lappeenrannassa kovaa. Joku vois päivittää otsikon.
 6. Ei tarvi ruveta siirtelemään. Avain toimii vain mekaanisena avaajana eikä sisällä mitään sirua.
 7. Kelpaa kunhan on valokuvio kohdallaan.
 8. supertech takomännät välys

  Seittämänsatkua tais olla minimi suositeltu välys supertecheille. Ysisatku pelaa varmaan ihan jees, ei se niin justiinsa kuitenkaan ole. Kunhan ei ole liian tiukka/väljä, ei sitä kannata liikaa päätään vaivata näitten kanssa, mitään rakettitiedettä ole kuitenkaan.
 9. S14 jarrupäivitys

  Ite laitoin aikanaan kakssatkuun zimmermanin kataloogista audin S6:sen reikälevyt, osaset liikkestä 180€ pari. Saman kokoset kuin nuo linkissä olevat.
 10. Avautukaa tänne!

  No noissa listalla olevissa on ilmoitettu kyllä ihan pirteitä lukemia, yläkanttiin tosin nekin, paitsi pari alinta alakanttiin. Ovat kyllä harvinaisia koneita mitä tuossa listalla on, varsinkin neljä alinta. Kattelin vaan tuosta videolta että rautakannet ja (voi nekin tosin hengittää ihan tarpeeksi) matala rauta?imari sekä vääntökoneen oloinen käytös niin tuskin on viittäsataa heppaa. Kiva jos on eikä tietty mahdotonta mutta kyllä meikäläisen skeptisyys heräs ainakin tuohon plus viissataa heittoon. Jes, kait tästä joutaa ulos, aurinkokin paistaa saatana.
 11. Avautukaa tänne!

  Olis ees neljäsataa... Useesti jos on pellisarjat ja vähän ränttätänttä nokkaa niin se on muka laakistaan viissataa heppaa noissa jenkeissä. Kyllä tohon chevyn koneeseen saa jo vähän panostaa siihen 500+ hevoseen.
 12. Gt3071r ar 64 kysymys.

  On fiksua, ei tolla .86 vielä kuuhun mennä. Lämmöt tapissa kun vähän vedättää, pakopaineita en halua edes tietää.
 13. Eiku sairaslomaa vaan kehiin niin ei tartte lomapäiviä tuhlata kipiänä olemiseen.
 14. Hymyä peliin

  Tässä kanssa kavereilta mukava veneily aiheinen viteo.
 15. Sytytystulpan sulaminen

  Veikkaan että voit selvitä ilman venttiilinvarrenkumien vaihtoa. Ei tarvi vaihtaa kuin männät ja laakerit. Varmaan se aiempi pöllytyskin jo johtunut sulaneista/jämähtäneistä männänrenkaista/männärengasväleistä. Ja on toi kyllä masentava ääni mikä tuolta koneesta kuuluu, koita saada vehkeet kuntoon.
×