Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Arttu

Klubilainen
 • Content count

  3152
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Arttu last won the day on April 29

Arttu had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

About Arttu

 • Rank
  Legendary User
 • Birthday 05/03/72

Recent Profile Visitors

7132 profile views
 1. Olikos noissa muutakin eroa kuin alumiininen olka-akseli TT:ssä? Ei taas kuulosta kovin viisaalta touhulta...
 2. Jarrujen ilmaus

  Onhan sillä, nippa kun olisi hyvä olla yläpuolella. Jos satulat flippaa niin jää satulan yläosaan ilmaa melkoisen helposti.
 3. 73 240Z "Raato"

  Tuossa kuitenkin korin jäykkyys perustuu alunperin suurimmaksi osaksi helmakoteloihin, joten tuo putki lisää helmaan profiilia kun laitat sen vielä kiinni helmaan. Arvaappa miten mulla kävi sivuputken ja ovenkahvan kanssa
 4. Käynnistys ongelma

  On. Ekana varmaan kannattaa tarkistaa just solenoidi. Nappaat liittimen irti ja yhdistät akulta tulevan paksun kaapelin vaikka ruuvarilla pikkuliittimeen. Jos liitin on sellainen avoin että noin pystyy tekemään. Jollakin piuhanpätkällä ainakin. Jos on edelleenkin hiljaista niin viittaa solenoidiin. Tosin voi vika olla akun maadoituksessakin, tosin silloin olisi varmaan muutakin oiretta jos olisi niin totaalisesti poikki yhteys.
 5. Tervetuloa joukkoon tummaan. "Ainakin vuodeksi" taitaa olla että monella on hiukan venähtänyt projekti. Koskaan se miitti pidetään, 2025?
 6. 73 240Z "Raato"

  Kauniit vanteet. Kovin on hapan ollut sunkin auto, mutta sisulla tuostakin selvitään. Tuossa just tuumittiin vaimon kanssa että paree tulla melkoinen voittajafiilis kun auto joskus valmistuu.
 7. Onkos talleissa tapahtunut vai karanteenissa niinkuin koko maa? Itse oon hiukan ryhtynyt pikkuisen peltihommiin pitkästä aikaa.
 8. Vapaamuotoista keskustelua

  Jos ottaisi satulat irti ja puristaa männät sisään. Laittaa vaikka kapulan väliin niin saa pumppailla poljinta satula irti ja kääntelemällä koittaa saada ilmat nipan liepeille.
 9. Maantiellä bongattuja?

  Punainen S30 kolmostiellä puoli kuuden aikaan Iittalan jälkeen menossa pohjoiseen? Siistiltä peliltä näytti motarin toiselta puolelta.
 10. Päivän rassailut

  Ruostehommat jatkuu. Takakulma oli melko hapan. Tuota purkaessa tuolta löytyi avaamaton Fanta-tölkki joka oli kuitenkin puhki ja tyhjä. Liekö tuosta lähtenyt homma etenemään tms. Itse en muista fantaa kontissa kuljettaneeni ja toi on mulla ollut jo sen 20 vuotta.... Tinasin vielä nuo hitsisaumat, siksi näyttää vielä hiukan epämääräiseltä.
 11. Päivän rassailut

  Työsylkän tiivisteet auttoi kytkimen. Ekat ruosteen korjattu etupalkista. Tässä alkaa purkaessa tulla kaikenlaista ideaa mitä voisi tuunata mut kai se on vaan istuttava käsien päällä. Sais tuon vanhuksenkin joskus kuntoon...
 12. E85 etanolia tankkiin?

  Maxima VQ30DE -04 tai viimeisiä A33:siä kun ei niitä maailmalla oo näin myöhään rekisteröityjä. Mut siis joo, tankkasin vaan viinaa bensan kanssa samaan syssyyn ja hyvin rokkasi.
 13. Vai sellainenkin poikkeus vielä. No jos olka-akseleissa on 14mm reikä ja laittaa vanhemmasta satulat niin 14x1mm putkiholkki ratkaisuna toiminee. Toisinpäin poraa sen reiän siihen 14mm:iin.
 14. Eiköhän tuohon mene suoraan kiinni R32/33/34 satulat kaikki. Mun mielestä kannattaa levykokoa suurentaa kun se on mahdollista. Eli R33/34 GTR jarrut. noi tulee 324mm levyllä. R33GTS-t omaa 296mm levyn. Suurempi levy kasvattaa jarrun "vipuvoimaa" eli ihan kuin pyörää pidettäisiin kiinni pitemmällä varrella. Sithän on tehty näitä S14 satula isompaan levyyn adapterilla. Näitä joku täälläkin taanoin kauppasi.
×