Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Arttu

Klubilainen
 • Content count

  3120
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Arttu last won the day on January 29

Arttu had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

About Arttu

 • Rank
  Legendary User
 • Birthday 05/03/72

Recent Profile Visitors

6624 profile views
 1. Mittariston kello

  Eikös se vaihdu pyyhkijänviiksen päässä olevasta napista. Ainakin P11.
 2. Takaisku rikki? Eli päästää ahtopaineen tehostimelle ja se pärisee.
 3. Mistähän mallista puhutaan? Jos otetaan vaikka S13, otaksun niin siinä tuo menee about näin. Ecu ohjaa maadoittamalla pumpun releen. Tätä releeltä pumpulle tulevaa plussaa voidaan käyttää lisäreleen ohjaukseen, jos halutaan asentaa järeämmillä kaapeleilla tjsp. Tuo ohjaus eculta menee siis jo alunperin releen kautta joka muuttaa pumpun ohjauksen positiiviseksi, kys. releen ohjaus on negatiivinen. Älkää sotkeko näitä. Jos sulla muuten toimii mutta ahdoille ei nouse kunnolla, vika tuskin johtuu releestä. Virran vähyyttä tietty voi olla, huonoja liitoksia piuhoja tai sitten vaan kytketty päin helvettiä. Eli laitat niinkuin Tepon kuvassa on, mutta huomaa että tuon releen ohjaus tulee alkuperäiseltä pumpun releeltä eikä suoraan eculta. Jaa, oisko ihan luupää sitten kyseessä. Tuskin on eroa kun CA kone kumminkin...
 4. Isompi parempi, mut ei välttämättä. Tuossa kohtaa lienee kovin vähän eroa outletin halkaisijalla sinänsä. Ehkäpä parempi voisi olla katsoa miten downpaippi siihen suhteutuu. Heti ahtimelta tuleva kaasu on kyllä kovin pyörteistä että vaikea sanoa miten virtailee. Oliko noissa yksi pultinreikä hiukan eri kohdassa vai oliko se vasta kuulalaakerimalleissa?
 5. Mitenkäs tuo talvikäyttö, se on aika oleellista esim. kaasuläpän osalta. En tiedä tosin onkohan ahdetussa ollut juurikaan ongelmaa läpän jäätymisen kanssa. Pienikin esilämmitys kyllä estää läpän jäätymisen.
 6. R33 ei käynnisty kuumana

  Kai siellä sentään MAP on asennettu. Voisiko olla jonkun sortin bensan höyrystyminen kiskossa joka tekee höyrylukon. Onkos kiskoa tms. muuteltu siellä suunnalla?
 7. Mä oon myös samoilla linjoilla, ensin olis hyvä miettiä miksi puretaan. Sen jälkeen olisi hyvä selvittää ja ymmärtää miksi tuolla noita letkuja on niin paljon. Mä jotenkin vierastan ajatusta että tehdään niinkuin joku toinen on netissä esittänyt. Omasta (SR tosin) raksein pois kaasuläpän vesikierron, tuon kylmäkäynnin venttiilin ja jopa lämppärikierron. Mulla siis ihan kesäauto tulossa, mahtaako sillä malttaa edes sateella ajaa. Toi lämppärikierto on ehkä pieni riski, kokeillaan ehkä jotain sähköpeliä jos siltä näyttää.
 8. Mitäs siihen saa teho/painon puolesta asentaa? Tarkoittaako tuo sitä että 100Kw saa laittaa vaikka teho/painosuhde ylittyisi. Ilmeisesti helpotus joillekin rodeille jotka nyt ei paina mitään.
 9. Face jne?

  Eihän tuo juurikaan eroa nykytilanteesta. Tietty onhan tuolla klubilaispuolella muutama autoprojekti joita tuskin kukaan nykyään päivittää. Lähinnä vanhoja juttuja joita kaivella. Vapaa tahto ja valinta tietty pitää olla. Sekin tavallaan kuvastaa tosin paljon jos monikin tunnustaa FB:n löpinät, paskanjauhannat ja vittuilut mutta silti vaan roikkuu siellä. Valintoja, valintoja kaikki tyynni, mitäpä niitä arvostelemaan. Toisaalta huojentunut siinä mielessä että ilmeisesti ei ole paljoakaan menettänyt.
 10. https://www.finlex.fi/fi/viranomaiset/normi/454001/46612 Tuosta löytyy päivitetty raamattu. Itse en vielä katsonut kuin päällisin puolin, liekö paljoa muuttunut. Tarkennuksia tietty uusien tekniikoiden osalta.
 11. Face jne?

  Viitaten Joneskyn ilmoitukseen kyselyn järjestämisestä facessa, koskas kerhon toiminta on päätetty sinne siirtää? Alkaa vaan pikkuisen vituttaa kun kaikki näyttää tapahtuvan siellä ja mulla ei edelleenkään ole tiliä ihan periaatteestakaan. En ole myöskään harkinnut tekeväni, joten ne korjausehdotukset voipi jättää mainitsematta. Voidaankin tehdä periaatepäätös homman siirtämisestä sinne, niin se on sitten moro mun osalta.
 12. Mille miglian vanteet 16x7 4x114,3 et35. Näihin on sorvattu Nissanin sopivat keskittävät spacerit n.9mm paksut. Olleet mulla S13 talvivanteina. Päällä Hakkapeliitta 2set! Ja on vanhat. Pintaa on ja kaikki nastatkin varmaan mutta liukkaat lienevät. Kumit 205/50. Harjavallassa ja hintaa 60€ Edit: siis ihan 4 kappaletta vanteita.
 13. Sitä ei näköjään suoraan sanota mutta: Auton ei tarvitse olla tieliikennekelpoinen eikä katsastettu, mutta auton täytyy olla liikennekäytössä romutushetkellä. Lisäksi auton on pitänyt olla liikennekäytössä edellisen kalenterivuoden aikana.
 14. Niin että myisi koneen osina ja loput paaliin? Koneen osista voi jonkun satasen hyvällä tuurilla saada ja ilman konetta ei saa romutuksesta palkkiota. Tai ainakin näin oon ymmärtänyt. Jos aikoo hankkia jotain uutta niin ei kai näitä kaikkia kannata säilöä.
 15. Primeran yms laatikot?

  https://www.sr20-forum.com/general-sr20/!26161-transmission-options-that-bolt-on-to-fwd-sr20.html Tuolla ois jotain....
×