Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Arttu

Klubilainen
 • Content count

  3039
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Arttu last won the day on July 12

Arttu had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About Arttu

 • Rank
  Legendary User
 • Birthday 05/03/72

Recent Profile Visitors

5812 profile views
 1. Kastaa 2. sylinterin tulpan Misfire

  Ohivuotomittaus olis ehkä hyvä tehdä tai ainakin paineilmaa palotilaan niin saisi käsityksen mihin päin vuotaa. Ei tulisi kansia otettua turhaan auki jos vuotaakin alakertaan.
 2. Kastaa 2. sylinterin tulpan Misfire

  Sama tuli mieleen ensimmäisenä.
 3. Jäähdytinneste vuoto ja kierrokset 2tonnia

  Lauhduttimen? Imusarjan alla on lämppärin letkut ja niihin liittyvät. Kaasuläpässä on nestekierto ja öljynsuodattimen jalassa samoin. Nämä nyt ekaks tuli mieleen jos koneen kyljeltä vuotaa. Tietty se kansi ja pakkasproput.
 4. Avautukaa tänne!

  Facebookki on saatanasta. Tosin, maailma muuttuu ja me jotka emme muutu, joudumme kärsimään. En silti liity...!
 5. Ohjelmoinnin/ecun räpellys ohjelmat

  https://www.nistune.com/ Suomessa edustaa www.z-power.fi
 6. Auttakaa keltanokkaa

  Jos ei jopa ns. sandwich suodattimen ja suodatinjalan väliin. Näitä saa edullisesti ja pysyy anturi varmasti paikoillaan. Tuohon laajakaistaan sen verran kommenttia että itsellä ollut pitkään emuloituna (innovate) ja toiminut loistavasti. Joskus kuullut eräiden merkkien aiheuttaneen hankaluuksia. Tai sit johtuneet vaan kädettömästä asennuksesta, mene ja tiedä...
 7. Nätti 240z

  Kattelinkin noita jo tuolla hybridz:en puolella, näköä on mut hiukan eppäilen toimivuutta. Tai siis toimiihan nuo varmasti mut olisivat todennäköisesti vielä paremmat jos ei hommaa olisi "pilattu" bolt-on sovituksella. Etuylävarret on pirun lyhyet joten camberkäyrä on varmaan melkoinen. Sit noi takaiskarit olis varmasti mahtuneet ihan pyöränkoteloonkin mut onhan toi näyttävää ja tarjoaa lisää säädettävää.
 8. Rb26t herääminen

  Niin, aattelin vaan kun kysyjän käppyrät näytti aika samanlaisilta kun tuossa videossa että missä se parannus sitten oli. En nyt tarkoittanut kirjaimellisesti että juuri rb moottori nakuttaa. Ihan vaan yleisesti ajattelin herättää miettimään miten niitä moottoreita rakennetaan. Mut ei kai siinä kallista osaa vaan ostoskoriin, onhan se just sun moottoriin tarkoitettu. Onhan 4-pyttyisiinkin kansitiivisteitä väliltä alle millistä kahteen ja ihan saletisti ei oo kaikki ihan hyviä samaan kohteeseen.
 9. Rb26t herääminen

  Eipä näyttänyt tuossa videossakaan juuri mitään tapahtuvan alle 4000rpm... Onko nokkakeppejä ajoitettu ajatuksella? Mikä puristussuhde? Yksi asia mitä oon kovin miettinyt, millä perusteella ihmiset valitsevat kannentiivisteen? Tuntuu siltä että vedetään hatusta ja sitten ihmetellään kun vehkeet nakuttaa ja paskaks meni. Jos mäntä tulee tasan tai hiukan alle dekkiä ja siihen isketään tuollainen ~1,5mm kansitiiviste niin mun mielestä kusessa ollaan. Toi on juuri pahin paljerako missä alkaa nakutus käymään. Lisäksi tehokkaat paljealueet saa aikaa tehokkaamman pyörteilyn puristustahdilla palotilassa joka tekee hyvää palamisen kannalta.
 10. Jännästi oli kuvat hävinneet vaikka tuossa esikatselussa näkyikin...?? Mut sain tekstistä varmistuksen että + signaalia tulee eculta. OLi sitä näköjään tohonkin keskusteluun jos sekaanuttu mut eipä muistanut enää.... Eli kiitos avusta!
 11. Tilasin sit liittimen huisun nevadasta kumminkin (aus) kun uusi on jotenkin mielekkäämpi kuin alkaa vanhojen kanssa räpistelemään. Sit toinen juttu: tuleeko SR:n ja muittenkin nissaneitten eculta + vai - signaali puolille. Kun pitäisi väsäillä noihin harrastelaitteisiin johtosarjat vaggilaisiin puoliin.
 12. Mistäs saisi R35 maffin liittimen, sama kuin 350Z ja monet muut uudehkot nissanit. Maailmalta joo mut viittis yhtä liitintä hommata taas jostain huisun nevadasta.
 13. Kipinä katoaa välillä ca18et

  Sopivilla puolilla ei tartte ptu:ta. Esim. volkkarin fsi/1.8t
 14. Voi olla että kestää jopa paremmin kun vetelee migillä mustalla langalla.
×