Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   24.05.2018

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Arttu

Klubilainen
 • Content count

  2 977
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Arttu last won the day on July 13 2017

Arttu had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Arttu

 • Rank
  Legendary User
 • Birthday 03.05.1972

Recent Profile Visitors

5 478 profile views
 1. Tai mielummin imusarjasta niin saa alipaineetkin mitattua.
 2. 240Z kardaani löytyi, 50€ Etunavat laakereilla 30€/pari Orkkis takarummut, alumiini, pintaa hyvin. 100€/pari Harjavalta, posti kuskaa. Etukäteismaksu.
 3. Hetken käytetyt HB3-xenonit 6000K väri ja 55W "nopeilla" ballasteilla. Ei kuitenkaan tarpeeksi nopeat pitkiin valoihin omaan makuun. 30€ Käyttämättömät H7-LED polttimot. Kirkkaat ovat mutta laittamatta jäi kun eivät ilman rälläköintiä olisivat sopineet Jatkeen umpioihin. 20€ Harjavallassa ja posti kuskaa. Etukäteismaksu.
 4. Bensaputket oikeinpäin?
 5. s13 -94 päästöt

  Kyllä sen pitäisi olla. Joitakin on mennyt väärillä perusteilla muistaakseni kilpiin (olikohan joku belgiantuonti?) mutta pitäisi olla vähäpäästöinen. Taisi olla vielä niin että otteessa ei lue nykyään erikseen vähäpäästöinen.
 6. "penkki" ratille ja polkimille

  http://www.wyleshardy.com/details_single.asp?pge=2&auctionid=41392 Tuosta huutamaan...
 7. Olis tuossa SR20DET:n laturi jouten. Uusilla laakereilla ja hiilillä kasattu, maalattu hopealla. Alumiininen tuninki-hihnapyörä *huollettu* H.70€ Uudet tomein rocker arm stopperit paketissa. H.50€ MYYTY Käytettyä osaa SR20DET; venttiilijouset, retainerit, nokkapyörät, öljypumppu (S13mallia) Vanhempiin 5/8 kytkinpääsylinteri säiliöllä, nabco (240Z) H.20€ 240Z Takajarrurummut, mittaa vielä yli minimin. Alumiiniset luonnollisesti. 100€/pari rattiadapteri S13, käynee myös muihin aikalaisiin (R32 Z32) ilman hicasta tietty. ruma. 15€ Sit olis vielä 115mm korkeita jarru/kytkinnestesäiliöitä, uusia. 3kpl 15€/kpl tai 40€/3kpl Harjavallassa, posti kuskaa. Etukäteismaksu mieluusti.
 8. Ei ihan noinkaan. Fuel-cut aktivoituu kun ilmamäärämittarin signaali yltää tietylle tasolle. Seoksen kanssa sillä ei ole tekemistä. S13.n vakiolastu on sen verran rikkaalla yläpäässä että eipä juuri ole vaaraa laihalle menosta jos cuttia ei oo poistettu.
 9. Paljon löytyisi haulla, mut koitetaas jotain. S13 vakioahto on 0,7bar. S14:n vakiokello antaa 0,4bar, oliko tämä S14A vai oliko jo S14. Eniveis, tuo on helppo korottaa säätimellä, kuulajousella tai bleedillä. Vakiolastu on sellainen että vaikea sillä on konetta hajottaa vaikka laittaisi T28:n paikoilleen. Jossain vaiheessa iskee fuel-cut, suojaustoimenpide joka katkaisee bensansyötön. Normiajossa ei mitään ongelmaa. Pohdintaasi vastauksena, laittaisin T28:n ja lastuttaisin ja katselisin niitä ahtoja sitten kun pahin kiire helpottaa.
 10. Helpoiten pääsee, tai parempi todennäköisyys onnistua kun laittaa isointa pönttöä kun vaan mahtuu. Sittenhän on tietty se että tarviiko olla "race" putki? Itse oon jopa suunnitellut laittaa SX:ään säätyvän pöntön, esim. dynomax VT:n. Niitä vaan on huonosti tarjolla rapakon tällä puolen. Toinen olis että "downgreidais" putkiston ja laittais takapöntöksi esim. ns. turbo-vaimentimen. Nyt on tollanen N1-tyylinen tuninkiämpäri. Pitää sen verran melua tasakaasulla ettei keski-ikäinen ukko meinaa enää jaksaa.... Ulostulollahan saa aika paljon myös vaikutusta, ainakin huonompaan suuntaan.
 11. 73 240Z "Raato"

  Toi on kyllä haitarista kun noi bemmin koneet on kallistettu noin paljon pakopuolelle päin. Ei auttais saksalaisten suunnitella autoja, kun ahtaminen menee vaikeaksi Leikkaisko raakasti vaan tolpan kohdalle kolon lokariin ja siihen hitsuuttelis paiseen. Tuossahan on tilaa kyllä. Semmoinen kutina että mahtaako uudemmat/modernit ahtimet olla pienempiä ulkomitoiltaan kun noi raktorin ahtimet? Mites sitten öljynpaluu, itsekkin joutunen laittamaan pumpun kun asioita ei vaan voi tehdä yksinkertaisesti Niin ja samaa mieltä noista pyöristä, johan joku entinen datsuninrakentaja naureskeli mun 17" valsseja.
 12. Vai oisko parempi valita vähän ajotavan mukaan. Lienee se ja sama jos öljyjä ei aja kuumaksi asti radalla. Siviiliajossa harvemmin tulee niin paljon räppäiltyä ettei normiöljyllä pärjäis.
 13. Mistä varaosanumeroita?

  http://nissan4u.com/parts/almera_tino/er_v10m/2002_5/type_1/engine_electrical/engine_control_module/ Ups, väärä korimalli. nyt vissiin oikea.
 14. Kyllähän kaiken rikki saa jos oikein yrittää. Ns. normaalikäytössä en olisi kovin huolissani kestosta. Vaikka onhan driftingissä vetareita saatu poikki ja yks raahen jamppa sai kartaaninkin solmuun slikseillä stripillä.
×