Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Arttu

Klubilainen
 • Content count

  3073
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Arttu last won the day on August 17 2019

Arttu had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

About Arttu

Recent Profile Visitors

6123 profile views
 1. E85 etanolia tankkiin?

  Ei oo jaksanut vaivata, mut suunniteltu on alkaa ajaa tolla V6:lla viinalla. Jos hankkii oikein laatikon ohjaamaan saisi kompensaatiota hintaan trafilta mut silti tulee kalliimmaksi kuin tein itse säästin-metodi. Eri asia olisi jos vaadittava muutoskatsastus keventäisi ajoneuvoveroa. Tämän laskemiseen en usko löytyvän virastoista kompetenssia... Eli taidan hommata vaan kiinalaisen bensanpainesäätimen ja katsoa miten käy. Sytytyksen rukkaaminen on hankalampaa, pitäisi varmaan siirtään kampiakselin tunnistinta tjsp.
 2. Consult/diagnostiikkapistoke

  Kai siitä parikymppiä saa jos lähettää mulle. Toi nyt menee vaikka kirjeenä.
 3. Consult/diagnostiikkapistoke

  Tollanen liitin tarvittais Datsunin johtosarjaan lisättäväksi. Tämähän voi olla melkein mistä tahansa 90-luvun lopun nissanista. Jos joku viitsii käydä jostain raadosta nappaamassa niin vaivanpalkkaa saa... Tommonen siis, ei viitsisi rapakon takaa tilata tätäkin.
 4. Tuleeko ääni pyöristä kuitenkin? Mulla kun paukkuu coilien jouset kääntäessä, ilmeisesti yläpään kääntölaakerit jumissa.
 5. 73 240Z "Raato"

  Minäkin askartelin kesällä tommosen. Toi kilpitelineen systeemi piti juurikin chevystä apinoida mut taidan tyytyä mankeetteihin itekkin.
 6. Mulla olis 18mm:nen jouten, puslatkin näytti olevan ja toinen kiinnike luultavasti hukassa...
 7. Ei oo välttämättä laihalla, lambda mittaa vaan happea. Jos pytty jää syttymättä, happi ei "pala" ja näkyy laihana seoksena. Miten ois puolien laita?
 8. E85 etanolia tankkiin?

  Näköjään ei. Tai ainakin sen käsityksen tuosta tutkimuksesta saa.
 9. E85 etanolia tankkiin?

  Jaahas, se lähti taas mopo käsistä ja takomännät kehiin... Puhuin tuon artikkelin pohjalta jossa testissä oli QG15DE. Milli pois kannesta puristukset 9.9->13 ja vielä milli ->16. Että kyllä vanhatkin metodit vielä toimii.
 10. E85 etanolia tankkiin?

  Juu oli se tiedossa mutta että itse tekemällä kuvatun kaltaisen pannun, saisi jo ihan hyvän säästöpossun. En tiennyt että korkeapuristeinen olisi noin paljon säästeliäämpi. Ainahan on vaan jankutettu sitä että viinaa menee se +30% Sillä ei vielä hurjille säästöille pääse mut jos sais tiputettua kulutuseron vaikka puoleen...
 11. E85 etanolia tankkiin?

  http://www.tsme.org/home/phocadownload/ICoME2014/effects of compression ratio on the performance of efi gasoline engine fueled with e85-gasohol aec001.pdf Tommonen pompsahti netistä kun kuuklettelin. Jos kulutus laskee noin paljon kunnon puristuksilla, niin lukemathan pitäisi olla suht samalla tontilla vakio bensa vs. korkeapuristeinen E85?
 12. Tuollahan noi jutut oli jo toisessa topikissa: http://zhome.com/ZCMnL/tech/240SX5spd/transmission.htm Hybridz:ltä kannattaa ettiä tämmöiset jutut, siellä kun modailevat kovastikin.
 13. http://www.super7thheaven.co.uk/ Tuolla olis juttua säätimistä(kin) Ai niin, mä aattelin kokeilla ilman tehostinta. Se on kevein vaihtoehto Mulla on kumminkin S13 etupään ansiosta lähes nolla scrub, niin pitäis olla suht kevyt ohjaus.
 14. https://forums.hybridz.org/topic/109378-280z-transmission-tear-down/
×