Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Arttu

Klubilainen
 • Content count

  3082
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Arttu last won the day on March 22

Arttu had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About Arttu

 • Rank
  Legendary User
 • Birthday 05/03/72

Recent Profile Visitors

6229 profile views
 1. Näyttäis olevan pystyssä takalasin lämmityslangat, eli vanhemmasta peräisin oleva takaluukku tai ainakin lasi. Noissa Z-merkkien koloissa on muuten ilmanvaihdon poistoräppänät, joten ei välttämättä ilma kierrä niinkuin on suunniteltu. Noi bondo-bobien korikorjaukset on tosiaan vähän sinnepäin monesti tehtyjä, itselläkin oli korin reikiä pakkeloitu vaan umpeen. Kun tuollainen pääsee kosketuksiin pohjolan ilmaston kanssa, huonosti käy.
 2. Ostan 240Z -osia

  Kattoverhoilu on suoraan peltiin liimattu ohuen vaahtomuovin kera. Eli siihen voit laittaa minkä vaan mikä silmää miellyttää. Sisälokareita saa www.lokari.fi Vakio 18mm kallistuksenvakaaja löytyy vaikka multa, ei kylläkään täydellinen sarja.
 3. Tilasin näpäränä poikana väärät jarrupalat, joten joutavat kiertoon. Brembo P 56 048 -takajarrupalat. https://www.bremboparts.com/europe/en/catalogue/pad/P_56_048 Sopii myös R33GTR mut Z33 nyt lähinnä tarkoitetut. Saako 30€, harjavallassa. o5o54o6396
 4. E85 etanolia tankkiin?

  Ei oo edennyt kun huomasin viinan maksavan tuossa kylällä 1,17/L. Ei oikein houkuta kun säästö olisi kovin surkea. Mikä lie ilmiö hinnan takana, talvi vai ahneus? VQ30DE on tossa kauppakassissa, sillä kun menee se 9L bensaa niin kulutus ei silleen oo mikään älytön.
 5. Eiks olis helpompaa kertoa eculle että ilmastointi ei ole päällä? Tai ottaa iacv-ficv vai mikäseoli, venttiilistä piuhan irti.
 6. OSTETAAN

  Mulla olis ollu kello mutta sen kehyksestä puuttuu puolikkaan kynnen kokoinen pala. Ei taida kelvata. Konsolin etunenkin pitäisi olla jossain. Turvavöiden toisen rullan muovit on halkeilleet. Roskiin?
 7. Mut eihän toi varren mitta vaikuta juuri muuhun kuin kuinka alas rengas tippuu täydessä dropissa. Eli käytännössä kun auton nostaa ilmaan. Onko tarkoitus tehdä ihan alkuperäisillä releillä jousitus. Lyhemmillä jousilla jopa on eduksi olla lyhyempi iskarikin. Jousihan sen korkeuden yms loppupeleissä määrää.
 8. E85 etanolia tankkiin?

  Ei oo jaksanut vaivata, mut suunniteltu on alkaa ajaa tolla V6:lla viinalla. Jos hankkii oikein laatikon ohjaamaan saisi kompensaatiota hintaan trafilta mut silti tulee kalliimmaksi kuin tein itse säästin-metodi. Eri asia olisi jos vaadittava muutoskatsastus keventäisi ajoneuvoveroa. Tämän laskemiseen en usko löytyvän virastoista kompetenssia... Eli taidan hommata vaan kiinalaisen bensanpainesäätimen ja katsoa miten käy. Sytytyksen rukkaaminen on hankalampaa, pitäisi varmaan siirtään kampiakselin tunnistinta tjsp.
 9. Consult/diagnostiikkapistoke

  Kai siitä parikymppiä saa jos lähettää mulle. Toi nyt menee vaikka kirjeenä.
 10. Consult/diagnostiikkapistoke

  Tollanen liitin tarvittais Datsunin johtosarjaan lisättäväksi. Tämähän voi olla melkein mistä tahansa 90-luvun lopun nissanista. Jos joku viitsii käydä jostain raadosta nappaamassa niin vaivanpalkkaa saa... Tommonen siis, ei viitsisi rapakon takaa tilata tätäkin.
 11. Tuleeko ääni pyöristä kuitenkin? Mulla kun paukkuu coilien jouset kääntäessä, ilmeisesti yläpään kääntölaakerit jumissa.
 12. 73 240Z "Raato"

  Minäkin askartelin kesällä tommosen. Toi kilpitelineen systeemi piti juurikin chevystä apinoida mut taidan tyytyä mankeetteihin itekkin.
 13. Mulla olis 18mm:nen jouten, puslatkin näytti olevan ja toinen kiinnike luultavasti hukassa...
 14. Ei oo välttämättä laihalla, lambda mittaa vaan happea. Jos pytty jää syttymättä, happi ei "pala" ja näkyy laihana seoksena. Miten ois puolien laita?
×