Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   24.05.2018

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Arttu

Klubilainen
 • Content count

  2 959
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Arttu last won the day on July 13 2017

Arttu had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Arttu

 • Rank
  Legendary User
 • Birthday 03.05.1972

Recent Profile Visitors

5 333 profile views
 1. Datsun Fairlady Roadster

  Musta jotenkin tuntuu että tämän kanssa voi elää ilman sitä 500 hevosvoimaa... Toi on kuitenkin tosi kevyt peli joten vähälläkin saa ihan hauskan laitteen, vrt esim. mx5. Ajatuksissa on hommata tuollainen sitten kun muutan eläkettä nauttimaan etelä-eurooppaan.
 2. Datsun Fairlady Roadster

  Ai perkule, on kyl hieno peli. SRL311? Toi vaatis vielä alle sen costa amalfin
 3. Tulihan sieltä jotain järkevääkin tekstiä. Tässä nyt vaan sotii mun oikeustajuani vastaa se että auto ei ollut "liian matala" En ole missään nähnyt noin jyrkkää ramppia kuin autotalossa on. Onko kukaan vieraillut paikassa? Halusin tietää onkohan vastaavanlaisista mitään ennakkotapausta olemassa. Tuskin tässä mihinkään raastupaan lähdetään, kyse on lähinnä periaatteesta.
 4. Yleinen kaupallinen parkkihalli ei mielestäni ole ihan yksityisalue. Jos nyt vaikka lähdetään siitä että tieliikenneasetuksessa määritellään auton minimikorkeus. Mun mosseni ylitti tuon rajan kirkkaasti, 25%. Pitänee ohjeistaa kiinteistön omistajaa asettamaan varoituskyltit oven pieleen ettei muutkin riko autojaan. Mikähän sunkin agendasi tässä on? Eikö saa puolustaa oikeuksiaan ja kysyä apua?
 5. Jos ite tekee niin vetäisisin pelkän uretaanin pariin kertaan.
 6. Mun on edelleen oltava kanssasi eri mieltä. Näkisin että parkkihalliin pitää pystyä ajamaan mittailematta.
 7. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Nyt olis herkkua tarjolla. Huomaa huoltokirja. https://www.avk.fi/ajoneuvot/toyota/corolla/643612/toyota-corolla-1-3
 8. Jospa seosten heittely olikin seuraus eikä syy. Vähän kuulostaisi kuitenkin sytytyskatkoksilta, ois kiva kun pääsisi katselemaan kipinöitä skoopilla.
 9. Kävipä niin että ajoin keväällä tsadissa runeberinkadulta autotalon parkkiin. Totesin että onkin jyrkät luiskat, no mennään varovasti. Luiskan alapäähän päästyä etupuskuri otti kiinni lattiaan ja halkesi jonkin verran. Autossa (E60) on vissiin M5-tyylinen puskuri ja 10cm maavaraa. Tein asiasta korvausvaateen parkkifirmaan ja lähetin myös arviolaskun korjauksesta. Tovin mietittyään totesivat että ei korvata mitään. Näin olivat miettineet parkkifirman ja kiinteistön isännöitsijän kanssa keskenään. Ei mikään yllätys moinen lopputulos. Oisko kellään vastaavanlaisia kokemuksia tai vinkkiä siitä miten asiaa lähtisi edistämään. Rahasummat ei ole niinkään pääasia, lähinnä vituttaa moinen kohtelu. Auto kuitenkin täyttää lain kirjaimen jolloin voisi kuvitella parkkitalon tilojen mahdollistavan auton ajamisen sisään ilman vastaavaa.
 10. S30 ilmankierto

  Mun käsittääkseni asia on juurikin näin. Poistot on tosiaan pienet ja mahtoiko sisäpaneeleissa olla reikää senkään vertaa. Mut eikös tuuletukset tuu kojetaulun päissä oleviin venttiileihin. Jalkatilaan ja tuulilasille tulee lämppärin kautta. Tosin ei esimerkiksi S13 paneeleissa ole juurikaan poistoa, korissa sit taas on isompi räppänä takapaksissa. Toisaalta saattaahan olla että S13 kärsii samasta ongelmasta, pitäisköhän tehdä peräti paine-eromittaus
 11. Mikäs se hinta sit on. Voisin ostaa pois jos on sopiva. Niin juu ja kun mulla olis pitemmät suuttimet niin saako ja mahtuuko siirtämään bensakiskoo?
 12. Coolerin pesu

  Taitais ihan liuotinpesuaine ja vesikin riittää.
 13. Z31 jarrut

  https://www.bremboparts.com/europe/fi Oisko tuolla tiedot levyistä?
 14. Mocalissa toisaalta on se etu että öljy tosiaan kiertää osin myös coolerissa vaikka on viileää. Veikkaan että on hyväksi että öljy lämpenee tasaisesti vaihtoehtona että lämpenee ja kun venttiili aukeaa, ryöpsähtää coolerillinen kylmää öljyä kiertoon. Tulee myöskin cooleri tyhjäksi vaihdettaessa, edellyttäen että on järkevästi letkutettu. Toisaalta jos vaan avataan coolerille venttiili, mikä estää öljyä silti menemästä vaan suodattimen läpi.
 15. Tavallaan joo, lambda-signaalin oon laitanut erilliselle mittarille ja ecuun. Se on kumminkin hiukan eri juttu koska on laajakaistan lähtösignaali. Jos en ihan väärässä ole, niin anturit toimii lähinnä resistanssina jännitteenjakopiirissä näissä. Eli mittari tavallaan mittaa anturin yli jäävää jännitettä riippuen sen resistanssista joka taasen riippuu paineesta joka anturiin kohdistuu. Tällöin mittari syöttää jännitettä ja samalla mittaa sen. Jos lisätään ecun tulo tuohon rinnalle niin ainakin teoriassa lukema muuttuu. Muutos riippuu ecun sisäänmenon impedanssista jonka soisi olla mahdollisimman korkea. Lisäksi sisäänmenon pitää olla passiivinen eli se ei saa syöttää jännitettä piiriin, muuten menee varmasti sekaisin. Eli riippuu tapauksesta, lähinnä ecun sisäänmenon ominaisuuksista. Loputhan voi aina soveltaa ja jos kyseisen kytkennän jälkeen mittari näyttää neulan paksuuden verran pieleen, niin onko merkitystä. Öljynpainekin on vähän sellainen suure että ei ole tarpeen tietää sen absoluuttista arvoa, lähinnä että sitä on tarpeeksi.
×