Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Arttu

Klubilainen
 • Content count

  3160
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Arttu last won the day on January 6

Arttu had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

About Arttu

 • Rank
  Legendary User
 • Birthday 05/03/72

Recent Profile Visitors

7235 profile views
 1. Kurkkasin S13:sten hintoja mobile.de:stä ja tulin siihen tulokseen että pidän omaani vielä muutaman vuoden. Entisöidä hiukan tarttis ja myydä takaisin sinne mistä on tullutkin.
 2. Seoksista

  Pitikin myös sanomani että ei tuo käytös kuulosta kovin vakavalta. Ennemminkin ominaisuudelta.
 3. S30 Service Manual

  http://www.xenonzcar.com/s30/fsm.html
 4. 73 240Z "Raato"

  Joo, näyttää olevan sentti-kaks "hymyä" alareunassa. Mun pellissä, tarkemmin muistellen taisi olla lähinnä sikkikoneen rullalla ajetun näköinen taite tahi pokkaus. Mitä jos leikkaisi alapinnan hiukan kaarevaksi ja sitten ajaisi sikkikoneella taitoksen sisäänpäin. Jos saisi ajettua sen verran kovalla paineella että pelti hiukan venyisi, niin eikös se tekisi kaaren ulospäin? Tosin en tiedä joutuuko roviolle vaikka takahelma olisikin lähes suora.
 5. 73 240Z "Raato"

  Oliko tossa mitään kunnollista pokkausta alapuolella ollenkaan. Mun pelti oli joskus vaihdettu ja siinä oli vaan ihan olematon kanttaus reunassa. Mut mä hitsasin siihen leveän suikaleen lisäksi niin sain sillä myös pyöristettyä alareunan jos sitä tässä haettiin? Näyttää kyllä aika suoralta toi alareuna.
 6. Olikos noissa muutakin eroa kuin alumiininen olka-akseli TT:ssä? Ei taas kuulosta kovin viisaalta touhulta...
 7. Jarrujen ilmaus

  Onhan sillä, nippa kun olisi hyvä olla yläpuolella. Jos satulat flippaa niin jää satulan yläosaan ilmaa melkoisen helposti.
 8. 73 240Z "Raato"

  Tuossa kuitenkin korin jäykkyys perustuu alunperin suurimmaksi osaksi helmakoteloihin, joten tuo putki lisää helmaan profiilia kun laitat sen vielä kiinni helmaan. Arvaappa miten mulla kävi sivuputken ja ovenkahvan kanssa
 9. Käynnistys ongelma

  On. Ekana varmaan kannattaa tarkistaa just solenoidi. Nappaat liittimen irti ja yhdistät akulta tulevan paksun kaapelin vaikka ruuvarilla pikkuliittimeen. Jos liitin on sellainen avoin että noin pystyy tekemään. Jollakin piuhanpätkällä ainakin. Jos on edelleenkin hiljaista niin viittaa solenoidiin. Tosin voi vika olla akun maadoituksessakin, tosin silloin olisi varmaan muutakin oiretta jos olisi niin totaalisesti poikki yhteys.
 10. Tervetuloa joukkoon tummaan. "Ainakin vuodeksi" taitaa olla että monella on hiukan venähtänyt projekti. Koskaan se miitti pidetään, 2025?
 11. 73 240Z "Raato"

  Kauniit vanteet. Kovin on hapan ollut sunkin auto, mutta sisulla tuostakin selvitään. Tuossa just tuumittiin vaimon kanssa että paree tulla melkoinen voittajafiilis kun auto joskus valmistuu.
 12. Onkos talleissa tapahtunut vai karanteenissa niinkuin koko maa? Itse oon hiukan ryhtynyt pikkuisen peltihommiin pitkästä aikaa.
 13. Vapaamuotoista keskustelua

  Jos ottaisi satulat irti ja puristaa männät sisään. Laittaa vaikka kapulan väliin niin saa pumppailla poljinta satula irti ja kääntelemällä koittaa saada ilmat nipan liepeille.
 14. Maantiellä bongattuja?

  Punainen S30 kolmostiellä puoli kuuden aikaan Iittalan jälkeen menossa pohjoiseen? Siistiltä peliltä näytti motarin toiselta puolelta.
 15. Päivän rassailut

  Ruostehommat jatkuu. Takakulma oli melko hapan. Tuota purkaessa tuolta löytyi avaamaton Fanta-tölkki joka oli kuitenkin puhki ja tyhjä. Liekö tuosta lähtenyt homma etenemään tms. Itse en muista fantaa kontissa kuljettaneeni ja toi on mulla ollut jo sen 20 vuotta.... Tinasin vielä nuo hitsisaumat, siksi näyttää vielä hiukan epämääräiseltä.
×