Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Arttu

Klubilainen
 • Content count

  3059
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Arttu last won the day on August 17

Arttu had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

About Arttu

 • Rank
  Legendary User
 • Birthday 05/03/72

Recent Profile Visitors

5975 profile views
 1. Tuollahan noi jutut oli jo toisessa topikissa: http://zhome.com/ZCMnL/tech/240SX5spd/transmission.htm Hybridz:ltä kannattaa ettiä tämmöiset jutut, siellä kun modailevat kovastikin.
 2. http://www.super7thheaven.co.uk/ Tuolla olis juttua säätimistä(kin) Ai niin, mä aattelin kokeilla ilman tehostinta. Se on kevein vaihtoehto Mulla on kumminkin S13 etupään ansiosta lähes nolla scrub, niin pitäis olla suht kevyt ohjaus.
 3. https://forums.hybridz.org/topic/109378-280z-transmission-tear-down/
 4. Hmmm. Itsekkin olen keski-ikäinen iskä enkä ole saanut sx:n laatikkoa rikki n.400nm:llä. Kuulostaa enemmän bensalenkkareiden hommilta. En nyt sanoisi että tollainen pemarin laatikon sovituskaan ihan helposti ja halvaksi tulisi. Tarviihan siihenkin ainakin kytkinlevyn ja kardaanin muutoksen laatkkkohommien lisäksi. Sx:n laatikko on muuten lähes identtinen tuon 5v L-koneen lootan kanssa. Tää alkaa kuulostaa siltä että toi 5v laatikko on vaihtoehto jos tarvii päästä helpolla ja halvalla.
 5. Eiku tää, jos hän myisi pelkän laatikon. Ei tuossa sen kummempaa, lähinnä noi välit saisi olla pidempiä kun turha huudattaa maantiellä yli 3000rpm. Ylin vaihde vois olla luokkaa 0,85 jolloin 100kmh olis ~2600-2700 rpm. Mites se SX:n loota jos sorvaa sen laakeripesän jne.
 6. Noissa dieselin laatikoissa tosiaan on välitykset aivan kammottavat. Tietämättä kysyjän moottorin vääntöä, silti tuntuu hiukan ylilyönniltä alkaa sovittamaan jotain bemarin lootaa vaikka olisi kuinka paras. Kysyitkö Tjsal sitä moottori+laatikko ilmoittajan lootaa, eikös se ollut sama laatikko joka sulta porsi?
 7. Rb25 imu nokan tappi poikki.

  Mä laitoin omiin poranterästä pätkän.
 8. Loota sökö

  Vaatii hiukan töitä mut vois olla kustannustehokas ratkaisu. Eli sx:n laatikko: http://zhome.com/ZCMnL/tech/240SX5spd/transmission.htm Sit oli tämmöinen, tuohan taitaa olla oikea loota,
 9. Almera N15 ABS ongelma

  Siinä on vaan se että anturi ei lähde ihan helpolla irti. Eikä siinä hirveästi putsattavaa edes ole. Induktiivinen anturi joka siis reagoi hammaskehän metallin aiheuttamaan magnettiseen muutokseen. Helpointa ehkä kun purkaa jarrut pois ja löysää vetarin mutterin jolloin saa työnnettyä hammaskehän pois anturin linjalta. Harjaa kaikki puhtaaksi ja testaa mittaamalla VOLTTIMITTARILLA liittimestä. Sieltä pitää tulla selkeä pulssi kun heilauttaa metallia anturin kärjen edestä.
 10. 180sx

  Sehän tässä maassa, ja monessa muussakin, että laki on kirjoitettu ympäripyöreästi. Sitä sitten virkamies tulkitsee haluamallaan tavalla ja hallintoalamainen totelkoon. Noissa varmasti olisi ollut monesti jopa lakituvan paikka mut eipä ole juuri moisia tapauksia ollut. Tuokin on totta että monenlaista katsastusmiestä on kentällä ja niin kauan kaikki on ok kunnes viranhaltija jaksaa kiinnostua. Eipä silti näitäkään ole tiettävästi juuri ollut. Konttoreihin kohdistuvia sanktioita kylläkin. Juurikin tuo päätös, mikä erottaa mallisarjat toisistaan olisi hyvä joskus saada niin että olisi varmuus asiasta. Henkilökohtaisesti olen melkoisen tyytyväinen koska paikkakunnalla on maalaisjärkeä käyttävä katsastusyrittäjä. Toisinaan kyllä on suorastaan vituttanut nämä huutelijat joiden mukaan "kyllä kaiken kilpiin saa"
 11. RB25 Suuttimien toimimattomuus

  Silleen vois koittaa juu, sen vois kattoa että sähkökynässä on tarpeeksi vastusta ettei kuormita liikaa ecua. Kyllä tollasen vilauksen pitäisi ehtiä nähdä.
 12. RB25 Suuttimien toimimattomuus

  Ecu maadoittaa suuttimet eli sinne tulee kokoajan just toi 12v jos mittaa runkoa vasten. Sit vois koittaa napsutella ihan suoraan akusta sähköllä. Jos mittailee pulssia liittimestä eli molemmat mittarin piuhat liittimeen, näkee että ecu maadottaa suuttimen oikein. Täs on vaan se että harva mittari ehtii mitata pulssin. Tarttis olla melkein skooppi tms.
 13. RB25 Suuttimien toimimattomuus

  Suuttimet jumissa? Koputtelua varovasti.
 14. Maantiellä bongattuja?

  Eilen, siis to 1.8 harjavallasta euraan päin tuli ensin vastaan tummansininen S130 ja hetken päästä valkoinen R32Lama?
 15. Co2:ssa on ongelmana järjestelmän vaatima kova paine. Hiilidioksidiahan on käytetty kylmäaineena yleisesti 1920-luvulta saakka. Juu siis vaatii varmaan luvan ostaa kylmäainetta, pölynpoistospraytä ostettaessa lupaa ei kysytä. Sama aine, eri purkki.Tietysti spraypurkista ei oikein saa ainetta hallitusti ulos kuin tuollaisen ylimääräisen natsan kautta. Se hiukan aiheuttaa kikkailua mut noilla pihdeillä homma hoituu.
×