Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Arde

Members
 • Content count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Arde

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 01/31/79
 1. Asiaa ATTESA-järjestelmästä

  Vs: Asiaa ATTESA-järjestelmästä grid danceri on asennossa normal, eli auton alkuperäinen attesa järjestelmä käytössä. Huomasin tuon lukon toimimattomuuden takavedolla viime syksynä, silloin vielä pelasi lukko muuten hyvin.Nythän tulikin mieleen kun en ole tuota danceria aikoihin käyttänyt, niin muistan satavarmasti että kun laittoi jatkuvan nelikon vai takavedon päälle niin 4wd sekä a-lsd valo syttyivät mittaristoon ja sammuivat vasta kun autln sammutti. Nyt noita valoja ei enää syty.. Hmm, olisiko siltikin jotain elektroniikkaan liittyvää.. Ei sinne mittaristoon kyllä saa syttyä mitään valoja vaikka laittais dancerin mihin asentoon. Mutta vilkaiseppas ne dancerin johdoitukset sieltä hattuhyllyn alta että eihän siellä ole mitään kosketus häikkiä.
 2. Ratapäivät

  Vs: Ratapäivät Tässähän ois edulliset renkaat -> http://www.dnsf.org/forum/index.php?topic=69656.0 Näille vaan kahteleepi sopivat kevyet vanteet niin johan on radalla ihan mukavasti pitoa ja saapi kadullakin pyörähtää.
 3. Ratapäivät

  Vs: Ratapäivät Ohhoh Tuokilla hyvännäköistä menoa. Mahtavaa kun auto pääsee siihen hommaan mihin se on rakennettu. Renkaat vaan vaihtoon kun radalle menee. Minulla oli tuossa aikoinaan alla Yokohaman Advan A048 Renkaat koossa 255/40 17 ja ne oli niissä Nismon vanteissa. Silloin oli kyllä pitoa ja ihan hemmetin hyvä ajaa. Pari hyvää rengasta siitä sarjasta jäi tuonne talliin mulle lojumaan.
 4. Kalastuksen harrastajia?

  Vs: Kalastuksen harrastajia? Jopas on tullut haukea. Tuo Jigittely minulle kyllä ihan vieras pyyntimuoto. Kuinkas tuo oikeen tapahtuu ja minkalaisilla jigeillä te pyydätte? Olisi mukava itsekkin kokeilla tuota kun kerran asustan tässä melko kalaisten järvien lähellä.
 5. Penkitys takavedolla

  Vs: Penkitys takavedolla en minä mittaria katsonut kun lähdin ajamaan, ajossa vaan tuntui ja oli takavetoinen. Nosta auto ylös ja kato pyöriiks etupyörätkin? enpä taida viitsiä kun ei tuossa mitään vikaa ole. 4wd asennossa kaikki renkaat pyörii samaa tahtia kokoajan, 2wd asennossa auto menee kaasusta poikittain, controlleri pois päältä attessa toimii normaalisti.Juurikin näin tuon controllerin kuuluu tuossa bcnr33 toimivan. Aikoinani juurikin tämän controllerin ostin/asensin ja myös testasin.
 6. Vs: Minkänäköinen on Sinun Skyline?? (Kuva) Oujee! Ruuvaa nyt hyvämies tuo oikeeseen korkeuteen ja sitten kuvia äkkiä tänne. Passaapi kyllä nuo vanteet pirun hyvin tuohon. Tuo hiilaripeitto vähän herätti itellekkin aikoinaan vähän eriäviä mielipiteitä mutta kyllä tuo tuohon minusta sopii ja voithan sä kokeilla sitä vakio konepeittoo siihen. Tai jos oikeen oot hurja niin maalauta tuo hiilaripeitto tuolla QM1 valkoisella.
 7. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. Aijaijai, et kai vaan oo ruuvaamassa mitään möhkö vanteita siihen autoon! Vae onko se sitä tuuninkia No ei vaiskaan, kyllä mahtaa tulla aika kyrväkkään näköinen tuollaisilla rattailla ja vanteilla. Taakse vaan lissää cambeeria ja ruuvaat Öhlinssit oikeeseen korkeuteen. Elä hävitä niitä Nismon vanteita vaan laita niihin kunnon renkaat tuonne ratakäyttöön. Mulla mahtais tuolla olla yks sarja renkaita mitkä on ollut siinä autossa alla kun sillä on Ruotsissa/Norjassa ajettu radalla. Ja sitten heti kuvia jakoon kun uudet vanteet alla ja alusta oikeessa korkeudessa.
 8. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. Ei muutaku osta pois vaan. kyllä nuo kivoja pelejä on ja jos kerta siisti ja hyvä yksilö niin ei muuta kuin kaupoille. Mulla on moisesta pelistä kokemusta noin 6 vuodelta ja eipä kyllä oo kaduttanu. Autoa kun pitää hyvin ja muistaa aina välillä huoltaa niin uskoisin että tuollainen on aika huoleton peli. Ainakin minun autohistoriassani varmin auto on ollut tuollainen R33 GT-R ja hyvin alakertakin kesti vaikka ei ihan vakio ollutkaan ja ronttostakin aina välillä sai. Järki mukaan ajoon ja huoltoon niin ei luulis huolia olevan.
 9. Vs: VIRITTÄJÄT! Mika Salo testaa autosi ja pääset telkkariin! Hyvä idea! Kahtelehan siihen kunnon renkaat alle ja käyt radalla säätämässä sen alustan. Luulempa että Salon käsissä tulisi melko kova kierrosaika.
 10. Vs: Vapaamuotoista keskustelua GTR:stä Voiskos semmoinen olla mahdollista että kampuran päässä olevan hihnapyörän takana oleva kupera lautanen on vahingossa lipsahtanut väärin päin? Oli nimittäin kerran samat oireet yhdessä RB26
 11. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. Ei oo opiskelija valloo ollenkaan siinä mittaristossa. Aeka varmoo tietoo Elähän aja sitten tankkija ihan kuivaksi.
 12. Vs: Jääkiekon MM-kisat 2011 Millon tästä humalasta seleviää
 13. OULU miittinki

  Vs: OULU miittinki Tarkoitit varmaan Äimätietä. Siellä käväsin ja eipä onneksi muuta kuin pisti valojumppaa tekemään näin Vapun kunniaksi.
 14. OULU miittinki

  Vs: OULU miittinki Samaa puljua nuo Äimätien, Konetien ja Lakeuden asemat. Avainasemat.fi.
×