Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

patakettu

Members
 • Content count

  443
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About patakettu

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 01/01/11
 1. Tämmönen s15 spec-r tuli viimesyksynä hommattua ja "pientä" projektia oli sitte talven aikanan, niin sai ajoon kesäksi.
 2. Eli oliko ne vaihtoehdot ajoaikaan klo 10-14 ja 14-18..? 4 ääntä pohojosen hondamiehiltä tullee tuolle iltapäivälle ja multa myös ääni iltapäivälle.
 3. Minäpä ilimottauvun mukkaa ku alakanu uuestaa harrastellee.
 4. 1:27,00

 5. Helmi Almera (NEO VVL)

  Nonnii uppausta tälleki topikille pitkästä aikaa. Eli oma almera keväällä vaihto omistajaa ja ihmeempiä muutoksia ei tässä viimevuosien aikana siihen tullut muuta ku Martelius kustomi pellisarja ja kemoralla 2012vuonna zuikkiksen kans Nistunen säätö. Uus omistaja käytti sitä almeraa tässä kesällä penkissä, niin näki onko tehot tallella eli: 212HP 225NW.
 6. Päivän rassailut

  Poijalle tässä lomilla rakennellu Scalextirc autorataa varten 1neliön muunneltavat/kallistettavat pöytäelementit, niin päästiin kilipaa kunnolla ajeleen. Ei tarvii osien lattialla pölyttymässä olla.Hauskoja nuo drifting autot, kun ohjuri kääntyy 360`, niin makiasti kylkiedellä voi vetää mutkat radalla. =)
 7. Eilen Ouluun mennessä motarilla kajahti laatikko kyseisestä kamppeesta ja auto sitte jäi sinne, kun saatiin autoliikkeen pihaan hinattua. Tässä yrittänyt tietoa saada pitääkö olla juurikin tuon avensis mallin 1,6vvt-i laatikko vai käykö esim saman ikäsen corollan 1.6vvt-i loota tuohon? 2002 vuosimallia on tämä farkku avensis.
 8. Päivän rassailut

  Eilen tuossa rallisimu setin vaihdelodjun soppakauhamaista hämmentämistä tuskastelin, vaikka siinä jäykkyyttä saa säädettyä.1,5mm pellistä kokeilumielessä askartelin uuden lätkän, samalla turhake 7 vaihde kokonaan puis ja ihan ok tuntuman tuolla sai.
 9. Gran Turismo 6

  Ajeleeko porukka vielä GT6:sta?Itte lähinnä näi syksyllä ja talvella vähintään kerran viikossa ja rallisimu ajokamoja päivitelly hiukan samalla .
 10. Nissanien/Datsunien ratakierrosaikoja

  Laitetaampa tämäkin aika tänne muistiin. Kemora 21.7 2013 Kierrosaika: 1:27 Auto: N15 GTI SR20VE Alusta: BC-racing BR Renkaat: Yokohama AD08 Ajanotto: Racechrono Potenssia olisi vielä parantaa, mutta näin vähällä rata-ajo harjottelulla mitä 1-2 kertaa kesässä kerkeää, niin parempaa aikaa en ole vielä kellottanut.
 11. Päivän rassailut

  Tallilla pitkästä aikaa jotakin spesiaalia tuli nikkaroitua, eli heppailin nippuun tuommosen pellisarjan ja menee jokkisautoon SR20DE moottoriin.On sitte 2 toisioputket loppupätkineen, niin voi testata kummalla paremmin toimii.
 12. Ääni täältäkin alustan parannuksille, jos oikein kisaileen meinaa alkaa. Jonkinverran almeralla radalla ajaneena huomannu varsinkin nopeaan mutkaan tultaessa jarrutuksen aikana takapää alkaa levottomasti käyttäytyä. Urtsipuslilla ja lisävakaajalla taakse vois tuota "ominaisuutta" saada pois.
 13. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Joo tuntuu olevan nykyään ylitsepääsemätöntä lähteä autoa paikanpäälle kattomaan ja kauppoja hieromaan. Ite hajin aikoinaan tämän almeran yli 400km päästä, vaikka olisi lähempänäkin ollut tarjolla näitä. Jos oikiasti polte on auto alle saada, niin kyllä sen periltä asti hakee. Mitä kaveritkin täällä pohjoisessa autoja ostaneet, niin Etelä-suomesta hakevat sen auton ja matka ei mikään este ole ollut. Kuitenkin siellä suunnalla tarjontaan enemmän mitä Pohjois-pohjanmaalla.
 14. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Oon huomannu samanmoista touhua näitten autojen "ostajilla". Ihme kyllä ostaja soittaa, tarjotaan jopa summaa millä voisi kaupat syntyä, mutta ei sitten voida tulla kampetta paikan päälle kattomaan vaan pitäs melekein ostajan kotipihalle tulla vastaan. Kuitenki hetkellä Neo vvl almerasta 6000€ paras käteistarjous mitä siitä kauppoja hierottu. Ite aikoinaan maksoin Almerasta 14900€, rakennellu sitä +9000€ edestä, hinta pyynti nyt ollu 6550€ ja lopullinen kauppasumma riippuu mitä siihen haluaa mukaan sitten. Hinnotteluun olen vertailupohjana käyttänyt Honda civic vti ja type-r versioita lähinnä tuon tekniikan ja suorituskyvyn takia. Ja tämäkin ottaa huomioon, että ikäisekseen koppa hyvässä kunnossa mitä näitäkin lahoja gti kamppeita nähnyt.
 15. Päivän rassailut

  Saihan sitä vihdoinki rallipenkille käkkärin jne. parantelut tälle vklopulle valmiiksi.8)Hirviä hinku oli päästä kokeileen toimiiko, niin vielä nuo johdot siistimmästi laittaa telineen runkoa pitkin menemään.Saa vaihtaa tuon kätisyydenkin tarvittaessa, jos esim. kaveria ahistaa pykältää vasemmalla käjellä.:DEi menny kuvat ihan järjestyksessä, mutta näkeehän nuista jotakin.
×