Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Kamrad500

Members
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kamrad500

 • Rank
  Pro Member
 • Birthday 01/01/01
 1. Voivat olla jo vaikeessa. Itse jotain tuollasta koitin myydä kolme tai neljä vuotta sitten hiekkapuhallettuna pohjamaalissa. Kehotan korjaamaan siististi vanhaa ja jos enempi mielessä, ni tehä samalla vaivalla camber ja toe säädot kelkkaan. Taitaa olla kokonaisten autojenkin hinnat nykyään mitä sattuu.
 2. datsun 280 z ja zx myynnissä nettiautossa

  Sen ois pystyny itekki tarjota. Käypä hinta kaiketi.
 3. Myydään Targa malliin 3D tulostetut tuulilasin koristepystylistan muovipäädyt. Ovat oranssit, mutta itse maalasin mustaksi ja toimii. Voi olla tulossa ovien ikkunalistan takapäitäkin
 4. L28et

  Jollain amerikan foorumilla oli kysymys vikamoodista. Jospa se ecu on vika tilassa ja ei säädä ajotusta? Onko kaikki sensorit kiinni?
 5. datsun 280 z ja zx myynnissä nettiautossa

  Merkillisen värinen sisusta. Parempihan tuo on kuin se.. jaa pitäskö sanoa ääneen, kun jollain saattaa olla se punanen sisusta Päältähän tuo on hyvän näkönen. Siinäkin ois voinu valita jonku muun värin kuin sen classisen "urheiluautonpunasen". Nistune 300zx kortilla tai mega kyytiin, lisää bensaa ja hyrrä kylkeen. Tulis hyvä, jos laatikko kestää.
 6. datsun 2 paikkanen turbo targa

  Jonnekki ~ Oulun korkeudelle meni kait yks automaatti viis vuotta sitten. Joensuusta myyty yks -81 Lappeenranta Imatra suuntaan kai. Mikkelissä on 2 joista toinen -81 automaatti. Kaikkiaan epäilisin Suomessa olevan 2 paikkasta 5 tai 6, mutta alle 10 kuitenki
 7. S30 coiloverit

  Itellä sama ominaisuus s130 kopassa. 8 kiloset eessä ei tunnu pahalta mutta 6 kiloset takana pompottaa selkään. Itellä BCR:n tolpat. Pitää kattoo josko mitat on samat, niin laittas kutoset takaata eteen ja taakke ostas 4 kiloset. Ei oo kokemusta kovin mennä sanoo, että millanen tulee, mutta tuossa sinun tapauksessa luottasin amerikkalaisten kokemuksiin. Luulis että jos meinaa vaan vähän parantaa ajettavuutta, niin pieni jäykennys alkuperäseen ja hyvät uudet iskarit ajaa asian.
 8. Tartteis euromalliset etupuskurin ripustimet. Ameriikan mallissa on törmäystestien vaatimat sisään painuvat ja ne saa puskimet törröttämään 20mm liian ulkona. Ei malttas käydä pilkkomaan ja lyhentelemään enää.
 9. Z elokuvissa

  Mimmi vähän huomauttelee, kun huomaan zetoja leffoissa, sarjoissa, uutisissa ja kaikessa roskassa mitä nyt televisiosta tulee. Niitä on meinaan aika paljon. Kumma kun ne sattuu silmään ihan jo suttusista kuvista sivurooleista. Mitä tuohon taivaanlahjaan tulee, niin muistaakseni heti zetan huomatessani petyin 280z valtaviin puskureihin. Ne ei vaan oo samaa paria auton kanssa.
 10. S130 pelkkä ite tehty poikkituki yllätti tuntuman muutokosella. Jo sorapihalla käännellessä autoa tuntu erilaiselle. Vähempi tarvis kaarre ajossa kääntää ja loikkiminen/laukkaaminen tasautu kuin kiskoille. Nää vanhat lerppukoriset autot myötää nähtävästi aika paljon ja varsinkin, kun on pitkä keula ilman yläpään tukee. en sitte tiedä paljonko tekis tuntumaa, jos vielä sitos enempi.
 11. mission: 240z

  Onnittelut menetetystä vapaa ajasta tiältäkkii.
 12. Vs: Pistänkö lihoiks vai myyntiin kokonaisena? NYT ON KUVIA Niin. Itsellä on viides vuosi menossa zx rakentamista. Se alkoi viattomasta oven korjaamisesta ja kohta oli lasit ja sisustakin ulkona.
 13. Minkä kokonen kaasuläppä noissa s13 kuupissa on vakiona? 55mm? 60mm? Nii ja löytyykö niistä potentiometri? vai onko asentotunnistin perinteistä kiinni/auki/täys auki mallia? 240sx omaa kuulemma molemmat sisuskalut asentotunnistimestaan.Oma läppä on tuota 55 kokoa ja ei oo potikkaa. toi 240sx kotelo kävis spacerillä suoraa s130 imusarjaan.
 14. Z-Car Meeting 2007

  Vs: Z-Car Meeting 2007 tuli mieleen tossa, että joku Kalajoki vois olla ihan jees.. siellä sitte telttapystyy ja sunnuntaina takasi. Siel ei varmaan oo muita himinöitä kyllä, mutta kuhan vaan tuumailin.. Jyväskylän kautta ouluun, ni sais hyvän letkan etelästä ja idästäki ois kai tuloillaa. etm kuha kattoo että ehtiskö ittekkää mukaa.
 15. Z merkkien entisöinti

  Vs: Z merkkien entisöinti sepä siinä onki.. kun ovat vihreänkeltaista muoviaja pitäs saada cromia ja mustaa .. no voishan sen mustan maalata cromin yli.. eli ensin kaiketi pitäs saada kupari? muovin pintaan ja sitten kromata ja sitten maalata. Semmonen villi arvio vois olla,että maksaa muuten seki.
×