Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

nokonzok

Members
 • Content count

  1790
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nokonzok

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 08/25/77
 1. Asia on onnellisesti saatettu loppuun. Teemme palautukset normaalisti Paytrailia käyttäen, koska se on nopeaa ja yksinkertaista. Se kuitenkin edellyttää rekisteröitymistä heidän palveluun, jota asiakas ei tässä tapauksessa halunnut tehdä. Tähän aikaan vuodesta käsityötä vaativissa tapauksiss voi vähän kestää ja kieltämättä pientä tiedonkulun katkosta oli meidänkin päässä. Homma kuitenkin olisi hoitunut normaalilla metodilla Paytrailin kautta per heti. Sinänsä kiire on kyllä omasta mielestäkin huono selitys, koska paskaa palvelua se on syystä huolimatta asiakkaan suuntaan. Aina ei vaan onnistu. On myönnettävä, että lapsuksia tämän suhteen on päässyt syntymään jokunen liikaa, mutta se oikeasti johtuu pitkälti siitä, että kaikki myyntiennätykset on pistetty uusiksi aika isolla kädellä. Sinänsä toki positiivinen ongelma ja uudistuksella on tarkoitus keskittyä juurikin olennaiseen ja siten pitää myös huoli siitä, että hommat saadaan hoidettua niin kuin kuuluu hoitaa.
 2. Ei sitä tarvitse sen kummemmin teettää. Kontakimuovilla paperinpalanen kiinni, mistä löytyy nuo tiedot.
 3. RVS engine treatment

  Pajerosta loppui savutus lähes kokokaan yhdellä D6-käsittelyllä. Ennen ei meinannut mennä leimasta läpi, käsittelyn jälkeen ei ongelmia.
 4. RB20DET S13 koppaan?

  Se ei kyllä oikeasti pitänyt viime viikollakaan paikkansa, etteikö JDM-mallia olisi voinut käyttää vertailumallina.
 5. RB20DET S13 koppaan?

  Noita linkkejä ei paljon kannata enää ihmetellä kun ne viittaavat sääntöihin, jotka eivät ole enää voimassa. Mitään perustavaa laatua olevaa estettä JDM-malliin vertaamisessa ei ole, kunhan auto tosiaan on luettavissa "samaan tyyppiin". S13 tapauksessa ei pitäisi olla mitään epäselvää. Se, että aikaisemmin on puhuttu vain USA-malleista johtuu ihan yksinomaan siitä, että viimeksi kun näitä sääntöjä on askarreltu kukaan ei ollut kuullutkaan mistään Japanin-tuonnista. Nythän monessa kohtaa hyväksytään ihan suoraan Japanin, Kanadan, Etelä-Korean ja USA:n normit. Ainakin näiden maiden versioita voi siis käyttää vertailuun.
 6. Näin tosiaan. Siksi minäkin lähtökohtaisesti suosittelisin PA-poikia, vaikka rahastus vähän närästääkin.
 7. Miten isolla koneella bluebird leimalle?

  Eipä se 300 hevosella ole koskaan laillinen. Noin muuten näyttäisi nyt vahvasti siltä, että kesällä ei ole enää lainkaan iskutilavuusrajoja, että sen puolesta menee melkein mikä vain.
 8. PLX vaikeuksia...

  Pakko olla jonkinlainen maadoitukseen tai muuten kytkentöihin liittyvä ongelma. Lienee selvää, että valojen päälle laittaminen ei vaikuta seoksiin.
 9. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Ei mene muuttoautonakaan tällaiset ihan heittämällä. Muuttoauton on oltava vakio, jotta se menee ilman ihmettelyä kilpiin, oli se sitten peräisin mistä hyvänsä. Tämän tyyppiset tekniikanvaihdot käsitellään ihan samojen sääntöjen mukaan kuin muutkin. Nythän tosin tulevien pykälien mukaan iskutilavuus ja moottorin painoraja poistuu, joten jatkossa RB26 SX:n keulalle ei välttämättä ole ollenkaan niin hankalaa kuin nyt.
 10. Tarvittais 350z orkkis putkisto katsastukseen

  Ei sitä ohiajomelua tarvitse mitata edes tyyppihyväksytyssä, saati sitten jos auto EU:n ulkopuolelta. Ei ihan aina kannata uskoa kaikkea mitä yksittäinen katsuri keksii. En tiedä sinusta, mutta omasta mielestä konttorin vaihtaminen on aika paljon pienempi jumppa kuin putkiston vaihtaminen.
 11. Tarvittais 350z orkkis putkisto katsastukseen

  Varsinkaan EU:n ulkopuolelta tuleville autoille ei todellakaan tarvitse tehdä mitään ohiajotestejä. Katsuri on vaihteeksi taas aavistuksen kujalla. Desibelit putken päästä riittää jos asiassa on jotain epäselvyyttä.
 12. Tarvittais 350z orkkis putkisto katsastukseen

  Jos sulla on catback niin vaihda konttoria.
 13. Käräjille Vastaajana

  Syyttäjät voittaa keissinsä aika kovalla prosentilla, koska syytettä ei nosteta, ellei jotain näyttöä oikeasti ole. Syyttäjä voi ajaa asianomistajan korvauskannetta, mutta se ei ole mikään peruste nostaa syytettä.
 14. valokuvion muuttaminen

  Eikös se menny niin, että jos valoja lisätään (esim. Sumari, sivuvilkut) niiden pitää olla e-leimalla. Jos ei-hyväksyttyjä vaihdetaan toisiin ei-hyväksyttyihin niin se on kosher.
 15. valokuvion muuttaminen

  Onneksi sitä ei enää tarvitakaan.
×