Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

nissan200sx

Klubilainen
 • Content count

  477
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nissan200sx

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 01/01/11

Recent Profile Visitors

1927 profile views
 1. Seokset Apua

  Olisiko T:re - Nokia seudulla Nissanistia joka voisi avittaa ja tutkailla mistä johtuu kun S13 18cadet viri : seokset tyhjäkäynnillä seilaa norm. ja ylöspäin rikastuu 10 seosmittarin mukaan ja siinä pysyy tappiin saakka. Lambdan vaihdon jälkeen kävi näin. Ahtaa norm. ja vuotoja en ole löytänyt. onko apuja?
 2. S13 Lambdan vaihto

  Taidan olla ensimmäinen lambdan ostaja....?
 3. S13 Lambdan vaihto

  Mistä löytyy nopsaan oikea bosch 4 johtoinen lambda S13 Vaikka 1m johdoilla (ei tarvike) (Uusi tarvike hajosi heti)
 4. S13 Lambdan vaihto

  Kuuluuko ca18det S13:ssa olla titaani eikä zirkonium lambda ja mistä alkuperäinen. Mulle tuli ilmeisesti tarvikelambda ja ei pelittänyt ollenkaan! Neuvoa odotellessa ettei rahat mene taas kaivoon.
 5. S13 Lambdan vaihto

  ca18 det viri: Vaihdettiin Bosh lambda ja nyt tyhjäkäynti seilaa normaalisti (plx näyttää vain seoksen)kone säädetty pakosarjan lambdasta joka vaihdettiin.Liikkeelle lähtiessä menee rikkaalle n.10 ja pysyy siinä vedossakin. Lambda johdon kun irroittaa, niin ei mitään vaikutusta. Eikös ilman lambdaa pitäisi seokset olla jollakin kartalla ja lähempänä zuikin säätöä ja vain vähän rikkaammalla. Nyt ne pysyy samassa. Onko vinkkiä?
 6. S13 Maf

  Lambdan vaihdon jälkeen ajossa menee rikkaalle,tyhjäkäynti pysyy arvoissa (plx) ,mikähän... Lämpöanturi uusittin,eivaikutusta. Maffin johdon kun irrottaa (putsailin liitintä)niin S13 sammuu,onko oikein? .. Kunlaittaa liittimen kiinni,niin täytyykö akun navat irroittaa vähäksi ajaksi ennenkuin käynnistää?
 7. Tyhjäkäynti kärjet S13 ca18det turbo

  Ihmeellistä... vähän liitimiä putsailin ja vissiin suurin juttu..ei ollut moottorin lämpöanturissa tiivistettä..laitoin ja nyt pelittää,eikä laske kierrokset valoilla ja lämppärillä. Nyt lähtee lämpöisenäkin käyntiin (ilman tiivistettä ei lähtenyt). Kun löytäisi vielä ton imuvuodon..
 8. S13 Lambdan vaihto

  Vaihdettiin uusi lambda.Nyt muuttu seokset,tyhjäkäynnillä plx 15-17,ajossa n2000-3000rpm 10-12 ja vedätyksissä vielä rikkaammaalle! Pitäiskö aina lambdan vaihdon jälkeen käydä zuikilla uusissa säädöissä ja johtuuko toi uudesta puhtaasta anturista vanhan nokisen sijaan? Vanhassa anturissa sopivan mittainen n.70cm (pakosarjalta liittimelle) johto,uudessa pitkä 170cm josta n. 100cm litistettynä kerälle. Voiko ylimääräinen johto vaikuttaa seoksiin (eikös sen pitäisi haistella jotakin kun ei saa tinatakaan?)
 9. Tyhjäkäynti kärjet S13 ca18det turbo

  Kun laitan liittimen takaisin kiinni,niin käynti laskee. Idea on siinä,etttä olen nostanut tyhjäkäyntiä tps:stä,muuten ei pysy (tyhjä)käynnissä kun laitan valot ja lämppärin päälle. Jos säädän tyhjäkäynnin oikeasta ruuvista,niin joudun nostamaan kierrokset tosi korkealle että pysyy tyhjäkäynnillä. Ihmeellistä...
 10. Tyhjäkäynti kärjet S13 ca18det turbo

  Kaasuläpän asentotunnistin on vissiin ooikea nimi jossa on kärjet. Siitä liitin irti,niin kierrokset nousee reippaasti,siitä oli kyse? Mikähän on väärin? Tota toista en myös ymmärrä,miksi valot ja lämppärikytkentä päälle laskee tyhjäkäyntiä ja PLX alkaa näyttää rikkaampaa (jopa rch,tosi rikasta)
 11. Otin liittimen auki/irti (tyhjäkäyntikärjet),niin kierrokset pomppas tosi korkealle,mikähän nyt on? Toinen juttu,mistä johtuu kun laittaa valot ja lämppärin päälle niin kierrokset tippuu ja PLX alkaa näytää rikasta ? Olisko vinkkiä,nämä on vaivannut kauan!
 12. Löytyykö S13 ca18det vm-91 air regulator neliskanttinen ei pyöreä ja hinta!
 13. S13 Käynnistys parkista

  Ajosta parkkiin pariksi tunniksi,niin täytyy startata pitkään ennenkuin käynnistyy.Vaihdoin moottorin lämpöanturin eikä vaikutusta.Lämpötolpalta (lohkolämmitin) 2h hörähtää heti. Haaleena tekee tollasta. Olisko vinkkiä?
 14. S13 Käynnistys parkista

  Ajosta parkkiin pariksi tunniksi,niin lähtee huonosti käymään,saa startata tosi pitkään. Moottorin lämpöanturin uusin eikä vaikutusta. Kylmänä lämpötolpalta hörähtää heti hyvin käyntiin ja kaupassa käynnin jälkeen toimii,mutta toi haaleena käynnistys takkuaa. - Olisko vinkkejä
 15. Tommosta ei enää löydy mistään ,niin onko kellään tietoa mistä saisi korvaavan vaijerin tohon nissaniin vai täytyykö rakennella jostakin,onko tietoa/vinkkiä. Omassa ei toimi talvella,nytkään ei käytössä,jos vetää päälle ,niin jumittuu saman tien!
×