Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

nissan200sx

Klubilainen
 • Content count

  497
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nissan200sx

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 01/01/11

Recent Profile Visitors

2170 profile views
 1. Ostetaan hammastanko

  Ohjauksen hammastanko EHJÄ Nissan 200SX S13 ca18det turbo -91 (väljän tilalle) p 040 7756622
 2. Vika löytyi

  Ilmoitan nyt täällä julkisella puolella : Uusi walbro paikalla,hienosti toimii! (on siä muitakin toopeja kun minä) Hyvää kevättä!!
 3. Turboruuvi vikako

  Kirjoitan nyt kumminkin tähän sivuun kiitokset eräälle ystävälliselle nissanistille kun selvisi,että turboruuvin/paineentasausventtiilin letkut oli väärin. Ei ahtovuotoja ja jos maf rikki,niin se ei kierrä yli 3tonnin,mulla kiertää parkissa ihan ylös.Kiitos vaan neuvoista. Sen takia kyselen kun en tiedä,täällähän on kokeneita ukkoja ja olen saanut hyviäkin vinkkejä vaikka en asentaja olekaan. Koitetaan pärjätä Sorry vaan! Voiko maffissa vika vaikka parkissa kone kiertää ylös saakka?
 4. Turboruuvi/rajapaineventtiili

  Kiitos paljon,asentajalle miinukset,oli väärin. Onkohan sinne kellolle mennyt minkäänlaisia paineita ollenkaan?
 5. Turboruuvi/rajapaineventtiili

  Kyseisestä venttiilistä,kumpaanko letkunippaan tulee ohjauspaine imusarjasta ja kumpaanko hukkaportin kellolle menevä letku? Ei saa selvää textistä.
 6. Turboruuvi vikako

  Kuulajuttu turboruuvi: Testattiin hukkista laitettiin paineilmaa hukkaportille menevään letkuun (irti turboruuvista)ja hukkaportin tanko työntyi ehkä reilun sentin,ilmeisesti portti aukesi vähän.Kello ja portti ei sitten ollut jumissa.Sitten irrotin turboruuvin letkuista,sisällä on jousi ja kuula,Imusarjasta vissiin tulee paine joka pitäisi mennä hukkiksen kellolle ja painaa kellon tankoa ja avaa turbon hukkaportin? Koitin imeä turboruuvista haaraa joka menee kellolle,niin ei tule mitään,mutta kun puhaltaa,niin sinne menee ilmaa.Eli kellohan ei sitten aukaise hukkaporttia. Onko näin? mullahan propleema on ettei pääse ahdoille vaan 4000rpm tyssää meno ja kun kaasua hellää niin meno jatkuu. Voiko ruuvissa olla vika??
 7. S13 nykii ja röpöttää

  Se kellon toiminta,en tiedä sen toiminnasta alipaineella, akseli liikkui mukana kun jakarilla käänsi hukkiksen akselista.
 8. S13 nykii ja röpöttää

  Kokeilin irrottamatta,käänsin pikku jakarilla hukkiksen vivusta ja se ja tanko liikkuivat aika kevyesti,jousen/kellon vastus tietysti tuntui (suihkuttelin eilen crc:tä),mutta ei vieläkään mene ahdoille,alkaa rykimään. Tuli mieleen tosta dumpista kun kääntelin sitä niin se meni kevyesti sormilla painamalla.Olisiko siinä pitänyt olla jousivastusta ja tarvetta työkalulle.Kuten mainitsin aikaisemmin dumppi oli auki,näkyi mäntä ja lukkoprikka ja painelin peukalolla mäntää,onkohan tarpeeksi jäykkä jousi kun noin pystyy painamaan? Millä dumpin pitokykyä voi testata?
 9. S13 nykii ja röpöttää

  Jos hukkaportti ei avaudu paineilmalla,niin millä se herätellään liikkumaan? Nyt pikaista vastausta jos ollaan turbotuhoon menossa!!
 10. S13 nykii ja röpöttää

  Millä paten dumpin jousen jäykkyyttä voisi testata.Aukaisin sen ja siellä on lukitusprikka ja mäntä.Painelin sitä peukalolla ja kyllä siinä vastusta on,mutta kuinka jäykkä sen pitäisi olla,mulla ahtoja n.2bar? Mites toi hukkaportin kello,tossa on 2876 garretin kyljessä 1,4bar kello,voiko se olla jumissa,miten sitä testataan.Ei saa sormilla liikkumaan. ... ja voiko tommonen hukkaporttijuttu yleensä tehdä ton nykimisen ettei mene ahdoille ollenkaanMiten sitä herätellään?
 11. S13 nykii ja röpöttää

  Jos ruuvaa patelaisen dumpin pohjaan,niin onko se tiivis,että voi tehdä ton testin?
 12. S13 nykii ja röpöttää

  Suora lähtö turbolta,mutta hipoo pakosarjaa,just meni halki ja laitoin uuden pätkän.Ei ollut tossa toi vika. En tiedä voiko hukkiksen kello jumittaa ja siitä toi rykiminen,miten se toimii??
 13. S13 nykii ja röpöttää

  PLX mittari käytössä,lambda pakosarjassa.Kylmänä kun käynnistää,niin käy laihalla,jopa 2.00 näyttää ja vähän kaasua,niin rikastuu.Kun kone lämpenee niin seokset n.14-15 parkissa ja norm. ajossa.Nyt kun vedättää ja menee ahdoille niin alkaa nykii/rykiin (n.4000rpm joten en tiedä mitä kuormalla seos on. Onko 2bar tyhjäkäynnillä b-paine pieni,nousee ajossa kuitenkin mutta en pääse kuormalle. Auto sammuksisa b-paine nestemittari näyttää letku kiinni 2,6bar.
 14. S13 nykii ja röpöttää

  Miksi vitt....la,oon ihan mukava pelimanni.Luottamus kerhoon on kova ja olen saanut hyviä vinkkejä täältä vuosien saatossa,osaavaa porukkaa.Itse en ole mikään asentaja,jotakin kyllä näprään ja yritän ja joskus löytyy tekijä. On hienoa jos muilla pelaa vuosikaudet koneet ja pelit,mulla tulee näköjään sallittua enemmän häiritseviä tekijöitä. Hyvät koronat sullekin!
 15. S13 nykii ja röpöttää

  S13 ca18det turbo. - Alkaa pätkiin ja röpöttää silloin kun pitäisi lähteä kiihtymään eli turbo tulee mukaan n.4000rpm. - Ei kestä ahtoja. Tulpat ja bensan suodattimen vaihdoin ja maffin langat suihkutin. Bensan paineet tyhjäkäynnillä letku irti 2,8bar ja letku kiinni 2bar,sitähän ei tiedä mitä kuormalla b-paineet kun ei mene sinne ahdoille. Virejä on, tako männät ja kanget ja metallipahvi.Vag-puolat on ja paten dumppi. Harisella aikoja sitten +400hv. Zuikin kanssa juttelin,että olisko puola,mutta hän oli ahtovuotojen kannalla. En kyllä löytänyt vuotokohtia. Mistähän nyt pitäisi kaivaa,olisko mitään vinkkejä?
×