Jump to content

dimsky

Klubilainen
 • Content count

  625
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dimsky

 • Rank
  Hero of the Forum
 • Birthday 28.03.1988
 1. Mukana ja kumpiki ajankohta pitäs sopii täl hetkel
 2. Onko kellään tietoa onko missään muussa vehkeessä samanlaisia takavakaajan heloja kun s13 säxässä? Ei meinaa löytyä mistää kun vaan etupäähän. Orkkis vakaajat siis kyseessä.
 3. Ostetaan S13 osaa

  Uppaillaas. Eiks keneltäkää oo tälläsii jääny yli
 4. Ostetaan S13 osaa

  Eli haussa ois s13 faceliftiin osaa: - Lokareiden etu alareunassa olevat muovit, jotta istuu paremmin orkkis puskurin kanssa ja peittää niiden kiinnitysreiät - Vakiolambda liittimineen - Paisari, saa olla alkuperäinen tai alumiininen - Flektin tuulitunneli - Puskurin vilkut tai ainankin vasen puoli - Orkkis ilmanputsarikotelo putkineen - Takakontin sisävalo - Poikkituet eteen ja taakse - Bensatankin kiinnityspannat - Takapuskurin kulmapalat Osien tarve Lappeenrannassa. Tarjoa mielellään kuvan kanssa. Yhteydenotot: yv tai tommiuusitalo144(ät)hotmail.com
 5. Tallisi??

  Tommonen tuo oma talli enne ja jälkeen. Eihän tuokaan varmaan koskaan valmis oo niikun autokaan. Maalia löin seiniin ja kattoon sekä ikkunan vaihdoin uuteen. Pistorasioita myös tarpeen mukaan lisätty samalla. Tuo matto myös ehdoton on sen verran kettumaista hommaa lähteä montusta ettimään pultteja jos/kun remppailessa niitä pääsee tippumaan. Kuvassa näkyvä ilp löysi paikan talossa, jos vaikka ens talveks raaskis tallii ostaa oman. Tallissa myös toinen puoli mihin mahtuu 1 auto säilytykseen muttei siellä muuta sitten mahdukkaan tekemään. Yhteensä neliöitä n.70m2. Vinttikerros myös löytyy joka on matala, mutta lattiapinta-alaa samanverran kuin talleissa. Pienempi talli vielä remppaamatta kun siellä oon säilönyt nyt talon remonttitarvikkeita. Pitää selvitellä vielä miten on rakennusoikeutta jäljellä. Kuhan kämppä rempattu niin himottais talliin tehä jatkoa ja jättäisi sen osan ilman vinttiä niin saisi korkeutta nosturin asentamiseen.
 6. Mikähän mahtais olla häikkänä ku tosta miun r32 skyllestä saa välillä avainta pariin otteeseen kääntää ennen kun alkaa starttaamaan? Olisko virtalukon pohja vai startti? Silloin kuin ei käynnisty niin naksahdus vaan kuuluu.
 7. Pitäisi asentaa uuteen käyttikseen vetokoukku ja noita koukkusarjoja katsoessa löytyi erillaisia sähkösarjoja. Meneekö tuohon viellä ihan perinteinen setti vai pitääkö olla releellinen johtosarja, kun tuntuu olevan kummankinlaisia paketteja kaupan.
 8. FinnJAE 7.-9.8.2015 Lappeenrannassa

  Kyllähän tonne voisi mennä. Majoituksia en kyllä itse tarvitse
 9. Ite en kerenny ees kattomaan lähteä mut kyl tuol muutama datsuni ainaki näytti olevan. Tossa tulokset http://liy.fi/tulokset/
 10. s14 tehot ja tehon nosto

  Eiköhän AMW:llä tollanen hitsaushomma onnistu tai jollain ihan metallipajalla.
 11. yläkautta pakosarja

  Viinapullon ku viet katsurille ni voi tulla leima hyväl tuuril. Tosiaa kannattas varmaa kertoo myös mihi vehkeesee ja minkä ikäsee tommone ropelli asennettu.
 12. DNSF Ski Miit VII 20.-22.3.2015

  Maaliskuussa jos on niin joutuu kyllä skippaamaan ulkomailla olon takia.
 13. Päivän rassailut

  LHD valot tein mieki :DProjekti viel tosin vaihees ku pitää kiillottaa ja lakata umpion linssit ja piuhotusta vähä muuttaa.
 14. Miulla kans chrome ja oon pistäny ton muista minut, mut silti tekee tota. Sentää salasana tulee automaattisesti ku käyttäjätunnuksen naputtelee. Oisko sit joku selaimen asetus pieles
×