Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

dimsky

Klubilainen
 • Content count

  631
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dimsky

 • Rank
  Hero of the Forum
 • Birthday 03/28/88
 1. S14 jarrusatulaa saa ainankin uusia tarvikkeena halvalla (esim.autodoc). Muistaakseni ei muuta eroa r33 gts-t jarruihin kuin pienemmät levyt. Nuokin olisi varmasti jo ihan hyvä päivitys.
 2. Vapaamuotoista keskustelua

  Joo huutokaupasta tääkin ois tarkotus ostaa eikä siellä selviä merkintöjä ole monesti varustetasoista. Mietin et saako FAST:sta tms. varaosaohjelmasta niin hyvin yksilöityä että näkisi mitä se on syönyt. Kilpien väliin tää tulisi mutta nimenomaan juuri rata-ajoa silmällä pitäen ostaisin auton. Sen takia nää ois kivat olla jo suoraan kunnossa eikä tarvitsisi niiltä osin heti lisäpanostusta.
 3. Vapaamuotoista keskustelua

  Onko muuten mitään keinoa saada vin-numerolla zetojen varustetietoja? Keväällä aattelin uittaa Japanista z33:n ja ois aika iso plussa jos pääsis näkemään onko auto valmiiksi varustettu perän lukolla ja bremboilla.
 4. Kenen valkonen s14a on puskuri päreinä motonetin parkissa?
 5. Mukana ja kumpiki ajankohta pitäs sopii täl hetkel
 6. Onko kellään tietoa onko missään muussa vehkeessä samanlaisia takavakaajan heloja kun s13 säxässä? Ei meinaa löytyä mistää kun vaan etupäähän. Orkkis vakaajat siis kyseessä.
 7. Tallisi??

  Tommonen tuo oma talli enne ja jälkeen. Eihän tuokaan varmaan koskaan valmis oo niikun autokaan. Maalia löin seiniin ja kattoon sekä ikkunan vaihdoin uuteen. Pistorasioita myös tarpeen mukaan lisätty samalla. Tuo matto myös ehdoton on sen verran kettumaista hommaa lähteä montusta ettimään pultteja jos/kun remppailessa niitä pääsee tippumaan. Kuvassa näkyvä ilp löysi paikan talossa, jos vaikka ens talveks raaskis tallii ostaa oman. Tallissa myös toinen puoli mihin mahtuu 1 auto säilytykseen muttei siellä muuta sitten mahdukkaan tekemään. Yhteensä neliöitä n.70m2. Vinttikerros myös löytyy joka on matala, mutta lattiapinta-alaa samanverran kuin talleissa. Pienempi talli vielä remppaamatta kun siellä oon säilönyt nyt talon remonttitarvikkeita. Pitää selvitellä vielä miten on rakennusoikeutta jäljellä. Kuhan kämppä rempattu niin himottais talliin tehä jatkoa ja jättäisi sen osan ilman vinttiä niin saisi korkeutta nosturin asentamiseen.
 8. Mikähän mahtais olla häikkänä ku tosta miun r32 skyllestä saa välillä avainta pariin otteeseen kääntää ennen kun alkaa starttaamaan? Olisko virtalukon pohja vai startti? Silloin kuin ei käynnisty niin naksahdus vaan kuuluu.
 9. Pitäisi asentaa uuteen käyttikseen vetokoukku ja noita koukkusarjoja katsoessa löytyi erillaisia sähkösarjoja. Meneekö tuohon viellä ihan perinteinen setti vai pitääkö olla releellinen johtosarja, kun tuntuu olevan kummankinlaisia paketteja kaupan.
 10. FinnJAE 7.-9.8.2015 Lappeenrannassa

  Kyllähän tonne voisi mennä. Majoituksia en kyllä itse tarvitse
 11. Ite en kerenny ees kattomaan lähteä mut kyl tuol muutama datsuni ainaki näytti olevan. Tossa tulokset http://liy.fi/tulokset/
 12. s14 tehot ja tehon nosto

  Eiköhän AMW:llä tollanen hitsaushomma onnistu tai jollain ihan metallipajalla.
 13. yläkautta pakosarja

  Viinapullon ku viet katsurille ni voi tulla leima hyväl tuuril. Tosiaa kannattas varmaa kertoo myös mihi vehkeesee ja minkä ikäsee tommone ropelli asennettu.
 14. DNSF Ski Miit VII 20.-22.3.2015

  Maaliskuussa jos on niin joutuu kyllä skippaamaan ulkomailla olon takia.
×