Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Doni

Klubilainen
 • Content count

  3904
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Doni last won the day on May 5 2021

Doni had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Doni

 • Rank
  Legendary User
 • Birthday 08/03/81
 1. Esim Aeromotorsilta pienellä toimitusajalla: https://aeromotors.fi/kataloog/nissan/bluebird-t72-t12-u12/1-8-turbo/moottori/tiivistesarja-taydellinen?of=m1203;t17471;s10324
 2. T12-Kuvia

  Yllätyys!
 3. T12-Kuvia

  On tuo Boneheadin yksilö vaan hieno! Juuri perjantaina kävin irroittamassa kumit noista ylemmän kuvani 14" vanteilta, jos vaikka kelpaisi museoinnissakin entisöinnin jälkeen.
 4. Never say never vai mites se oli? Tarvetta olisi ainakin: Harmaa ratti, ovien kaiutinritilät, radion kehys, tuhkis, hattuhylly, ovien tiivisteet ikkunoiden nappulat joissa tekstit kunnossa,hanskalokeron saranatappi, oikea etu ikkunannostin, vanhanmallinen keulamaski, hyväkuntoinen jäähdytin ja orkkis korkki, turbon alkuperäinen takaspoileri, paksin pohjalevy, vararengas, tunkki ja työkalut,(ilmastoinnin kamoja?) 0405711869/Toni. Myös Whatsapp toimii.
 5. Niin siis alkuperäisessähän on seosruuvi kun ei ole lambdaa, sitä tässä nyt tarkoitettiin. Joku potikkaviritys voisi toimia, mutta jos auto on säädetty CA18DET Maffille, pitäisi se mennä päästöistä läpi ilman kikkailua kun auto ei ole vähäpäästöinen..
 6. Mikä 1.6? CA16DE vai CA16S? Palotilan halkaisija nyt ainakin.
 7. Onnea paljon molemmille!
 8. Jos siinä on lämppärissä sähköinen vesipumppu niin vika voi olla siinä. Tarkista kuitenkin ensin jäähdytysneste. Ainakin E38 käyttäytyi juuri noin kun pumppu pimeni.
 9. Avautukaa tänne!

  SCF huolto on nyt täysin huijausfirma. Olis Xperian lasinvaihto maksanut 429€ ja olisivat pitäneet vanhan puhelimen rungon. 130€ maksoi Smarthuollossa.
 10. Sama juttu mulla, ekat omat viinit jossa 11kg omenoita ja puolisen kiloa pihlajanmarjoja. Hieman hapanta, mutta ihan hyvä maku. Täydet 15% ja sokeria jäi vähän käymättäkin.
 11. Älypuhelimet

  Sony Xperia Z1 Compact kesti kolme viikkoa. Sai kosteutta sisäänsä ja lopuksi halkesi näyttö. Korjaus maksaa enemmän kuin uusi puhelin eli yli 400€. Toi kosteus oli ihan oma vika, luulin että puhelin oikeasti kestäisi hetken vedessä mutta näyttö halkesi ihan omineen taskussa.
 12. Just meinasin kanssa paikallista mainostaa. Ei loppujen lopuksi eroa juuri matkassa, matka-ajassa kyllä.
 13. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Kantasuomalainen, ei osaa pätkääkään suomea
 14. Tulikuuma suoraan ajon jälkeen vai paikallaan käydessä? Siinä aika suuri ero..
 15. 595 mutta en muista oliko EVO:t, pitää tarkastaa kun ne alla on. En vaihtanut renkaita uusiin kun oli pakko laittaa ne alle siinä vaiheessa, en kyllä toista kertaa osta. Kuivapito on ihan hyvä eikä nyt mun kokemuksella oikein vetelekään.
×