Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Anonym2001

Members
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Anonym2001

 1. Avautukaa tänne!

  http://www.vuokraturva.fi/?page_id=122 Vuokranantajan suorittama irtisanominen "Irtisanomisperusteet Myös vuokranantaja voi sanoa sopimuksen irti millä perusteella tahansa, kunhan se on huoneenvuokrasuhteissa noudatettavan hyvän tavan mukainen. Tyypillisiä hyvän tavan mukaisia irtisanomisperusteita ovat esimerkiksi huoneiston tarvitseminen omaan tai perheenjäsenen käyttöön, sen myyminen tai sopimuksen ehtojen muuttaminen. " "Irtisanomisaika Jos sopimus on ollut voimassa vähintään vuoden, vuokranantajan irtisanomisaika on kuusi kuukautta. Jos se on ollut voimassa vähemmän aikaa, irtisanomisaika on kolme kuukautta. Vuokranantajan irtisanomisaika lasketaan samalla tavalla kuin vuokralaisenkin, eikä irtisanomisaikaa voi sopimuksella lyhentää."
 2. Totuus Parkcom firmasta..

  Tuskin menevät toista kertaa. Tai ainakin näin moni äänestää jaloillaan.
 3. Hymyä peliin

  http://www.kauppalehti.fi/auto/uutiset/nissanin+ylpeys+voi+hyytya+pakkasella/201311563099?utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=boksi&utm_content=Versio1&utm_campaign=Boksi Moni auto tänä päivänä on oikea talviauto paitsi lada ja 124 mersu.
 4. Avautukaa tänne!

  Tänä päivänä Suomi on täynnä mielensä pahoittajia mitä ihmeellisimmistä syistä. Itse olen jo yli 20 vuotta sitten todennut etten miellytä kaikkia eikä minun tarvitse (Tämäkään ei ole mikään BB-talo, vaan yhdistyksen ylläpitämä sivusto). Ne jotka tuntevat minut tietävät, että seison sanojeni takana eikä mielipiteet muutu yleisen hyväksynnän vuoksi. Tämän vuoksi minulla harvemmin on puolituttuja/selän taputtajia kavereina enkä niitä täältäkään ole tullut hakemaan. Mitä taas yleiseen tasoon tulee, niin heitän sen taas ilmaan, että moderoinnintaso on laskenut ja se ei ole niin aktiivista, kuin jokunen vuosi sitten. Jos kritiikkistä pahoitetaan mieli, niin kannattaa muistaa, että palaute oli se negatiivinen tai positiivinen on parempi, kuin ei minkäänlaista palautetta. Forum:n taso ei omasta mielestäni ole laskenut, mutta tosiasia on se, että suurin osa täällä käydyistä asioista on keskusteltu jo useaan kertaan jopa yli 10 vuotta sitten. Tämän vuoksi vanhemmat kirjoittajat saattavat tuntua tylyiltä näiden mielensä pahoittajien silmissä, kun he eivät usko että pyörä pitää keksi uudelleen ja että se on kokeiltu jo useaan kertaan, mutta päätä pitää hakata seinään. Mitä tuohon vagarenaan tai ffp:n tulee, niin ne ei ole mun juttu. Täältäkin saa nopeampaa asialliset täsmävastaukset jota osaa arvostaa. Peetu tuossa kiteyttikin loput, joka nyt on ollut tiedossa forum:n vaihdosta lähtien.
 5. Avautukaa tänne!

  Seuraappa jälkiä hieman mistä kaikki lähti.
 6. En ole vielä käynyt. Kun moottoripyöräkypärää etsin totesin tuon valikoiman onnettomaksi. Mutanetissä kävin katsomassa, kun heillä on tuo Airoh:n edustus mutta mallit rajoittuivat vain noihin yli 300 euron kypäriin. Eikä mua kiinnosta tilata testavaksi kypärää, joka maksaa siinä liikkeessä 400 euroa ja toisesta saat sen kotiin 250 eurolla + voit 14 päivää rauhassa kokeilla sitä . Mutta kiitos vinkistä. Pitää ensi viikolla lähteä töistä vähän aikaisemmin ja käydä katsomassa.
 7. Toki on tarkoitus testata paikan päällä nuo, mutta tämä keski-suomi on sellainen persereikä, ettei mitään tahdo löytyä. Toisaalta jos netistä tilaa, niin on 14 päivän vaihto/palautusoikeus.
 8. On kokemusta väärin kytketystä bensapaineensäätimestä: http://www.dnsf.org/showthread.php?5091-Lukekaa-t%E4m%E4-jos-aiotte-asentaa-walbron-tai-vastaavan Kuten jo kaksi vähän viisaampaa on sinulle kertonut, niin hommaa alkuperäinen säädin takaisin ja olet paljon onnellisempi.
 9. varastettu nissan 200sx s 14 a keravalta

  Oliko auto siis myyty ja kadonnut uudelta omistajalta vai poistitko itse tuon myynti-ilmoituksen?
 10. http://www.mc-scatter.com/moottorikelkka-osat-kyparat-airoh-dome-punainen-p-33783.html http://www.mc-scatter.com/ajovarusteet-kyparat-airoh-airoh-stelt-senior-flip-p-17960.html Varmaan noiden väliltä pitää valita. Tulee satunnaiseen käyttöön, mutta mietin että tuo keveys on plussaa. Laseiksi tuollaisia: http://www.mc-scatter.com/moottorikelkka-osat-ajolasit-ajolasit-scott-thermamax-musta-p-39884.html
 11. Totuus Parkcom firmasta..

  http://www.iltalehti.fi/autot/2013110717697722_au.shtml TalSa: Parkkimaksua yritettiin karhuta korolla - oikeus kielsi
 12. Malpassi? Yleensäkkin tuolla bensapaineensäätimellä saa heittää vesilintua. Orkkissäädin ajaa asiansa ja toimii ihan hyvin yli 300 heppaan saakka.
 13. Hymyä peliin

  Perjantai-illan huumoria, kun alkoholivero nousee 50%. https://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=131548
 14. Hymyä peliin

  http://www.iltalehti.fi/autot/2013110717696650_au.shtml Jyllääkö sinunkin menopelissäsi dieselbakteeri? Aprillipäivä marraskuussa?
 15. Missä on tykkäys-nappi .
×