Jump to content

Tase

Klubilainen
 • Content count

  945
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tase last won the day on July 8 2017

Tase had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Tase

 • Rank
  Hero of the Forum
 • Birthday 11.01.1990
 1. 450 walbro tankkiin vaan. Vakio linjat riittää aika pitkälle.
 2. RB20DET viritystopic

  No joo periaatteessa, Td05 sopivampi jos sen n.300hv haluaa, mutta jos e85 meinaat ajaa niin menee herkemmin kyllä tukkoon.
 3. RB20DET viritystopic

  Turbiinisiiven kokoa meinaa. TD06-20G aikas sopiva sinne yli 350hv. 10cm ehkä laittaisin, liukulaakeri ahdin kuitenkin niin ei ihan heräile kuulalaakerin tavoin...
 4. E85 etanolia tankkiin?

  Mulla R33 tollanen walbro 255 pyöriny sen 5 vuotta tankissa siirtopumppuna välisäiliölle ja siinä on hyvin toiminut. S13 on jotku 1200cc jeccsit jenkeistä ollu nyt pari vuotta. Hyvin nekin toiminut, juuri testipenkissä kävi ja oli hyvät ja isot. OEM Z32 suodattimet kestää ja perus gatesin multi fuel letku toimii e85 kanssa. Tuota redline lisäainetta sillon tällön lorauttanu tankkii ja jos ei seisota autoa niin ei tuu korroosio ongelmia...
 5. Sr20det kannen probleema

  Aivan... No ei kai siinä auta kuin koneistamolle, venttiiliä lyhentää tai jotain muuta.
 6. Sr20det kannen probleema

  Shimmipalat niin että keinuvipu on suorassa nokkaan nähden ja hydrauliset nostajat tyhjättävä. Hydrauliset nostimet asettuu sitten oikein kun käyttää konetta. Näin ainakin äkkiseltään mietittynä ratkaisu.
 7. Neossa kovien nostajien takia ei tarvitse sitä kannen paluuta luultavammin. Juu, itsellä myös yks neo kone atomeiksi purettuna. Kapea kaulus siinä tosiaan on, gtr veivit ja männät erilaiset. Tuosta kannen paluusta on tosiaan ollut ristiriitaista juttua. Kyllä mulla ainakin R33 sopi hyvin vesilinjat kulkemaan vielä.
 8. Kannen etuosan paluu on tosiaan pois Neo-mallissa, mulla siis lohkohuohotus tulee juuri siitä etummaisesta lohkon propusta. Ei sopinut suoraan sr20 jalka, otin vain "tatti" osan siitä ja hitsuuttelin jalan sopivaan kohtaan.
 9. Lohkohuohotus pakosarjan puolelta samoin kannen takaosasta paluu öljypohjaan. Venttiilikoppien päällä olevasta putkilosta paluu imusarjan puolelta öljypohjaan. Kokeiluna tuo Sr20 imujalka, paremman mallinen mitä rb25 oma. Ainakin omaan silmään näytti siltä Joo katuautoon turha öljypohjaa muokata sen kummemmin. Radalla vasta huomaa modausten tarpeen.
 10. Itsellä tuommoset, isonnettu öljypohja, sr20 imujalalla. Kampikammiossa oma huohotus. Venttiilikoppien päällä öljynerotin putkilo, josta paluu öpohjaan. Nuo thebe tekemät varmaan toimii, mutta pitäisi olla imusihdin ympärillä tai ainakin takapuolella loiskelevyä.
 11. Hinta pitäisi olla näkösällä, jos ei ole huutokauppa. Tarjotaan siis 200€ !
 12. Shimmit sekaisin sr20det

  Mahtuu, jää vaan millin verran kantamaan jota ei välttämättä huomaa ja on nähty haljenneita shimmejä tuon takia.
 13. Shimmit sekaisin sr20det

  Ja oikeinpäin hahloshimmi ja sileä shimmi!
 14. R33 Rb25DET Projektitopic

  Ennenkuin tilaat osia käytä lohko/kansi koneistamolla. Ne osaa sanoa tarviiko porata vai riittääkö pelkkä hoonaus. Samoin kampiakselin tarkistus, laakerivälykset jne.
 15. Mitkäs puolat sulla siellä on? Koneen maadotukset kunnossa ja tuo seoskin on liian rikkaalla.
×