Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

tkay

Members
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tkay

 1. Ilmavuototesteri?

  Kovasti pääsee nyt jostain kohtaa plenumia ilmaa läpi, kun auto ei oikein tahdo käydä lainkaan. Onko joku väsännyt tai hankkinut MAF:n tilalle tulevaa, paineilmalla toimivaa vuototesteriä? Millaisilla tarvikkeilla onnistuu, ja löytyykö Suomesta esim. oikean kokoista putkea/päätyhattua, josta voisi värkätä?
 2. Tuli hankittua Nismon 555 suuttimet Z32:een. Suuttimet ovat violetit ja sarjanro 16600-RR701. Hakuyrityksistä huolimatta en ole löytänyt tietoa suuttimien latensseista. Tietäisikö täällä joku?
 3. Nismo 555 latenssi?

  Ei, vaan latenssi on hakusessa (http://injector-rehab.com/shop/lag.html). Pitää saada oikea lag time (joka lienee jossain 0,75-0,85ms:n välillä) syötettyä Nistunen injector latencyyn, jotta seossuhteet olisi helpompi hakea kohdalleen.
 4. Tämä nyt on varmaan aika lailla hakuammuntaa, mutta sattuisiko jollakulla olemaan hallussa mitta- ja kulmatarkkoja piirustuksia 2,5" putkistolle 2+2 -paikkaiseen Z32 TT:hen? Jos tuollaisia ei löydy, niin löytyisikö tietoa suomalaisesta tahosta, joka valmistaa laadukkaita putkistoja edullisesti? Ameriikasta asti ei oikein viitsisi ruveta tilaamaan.
 5. Mistä Suomesta löytyisi K12 -kuviolla akryylilasia kirkkaiden takavalolinssien valmistukseen?
 6. Kirkkaat takalinssit Z32:een

  Siellähän niitä on hyllyt notkollaan Kiitokset vinkistä!
 7. Ajattelin laittaa autoon uudet vanteet ja tuumakooksi suunnittelin 17". Rengastuksena ajatuksissa eteen 235 ja taakse 245. Haluaisin, että vanteet istuisivat mukavasti (mutta ei liian ulkona) linjassa lokasuojien kanssa, eivätkä jäisi paljoa sisään. Millaisilla spekseillä suosittelisitte vanteita? PS. Tämä postaus voisi samalla toimia halutaan ostaa -ilmoituksena..
 8. Minulla kyllä on leikannut itse leipätekstin yksiriviseksi.
 9. Siinäpä seksikäs konehuonekuva. Kohta pitää tuokin nostaa pois..
 10. Vanhat yksityisviestit ovat leikkautuneet yksirivisiksi.
 11. Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta

  Eli nämä? http://www.ebay.com/itm/2-5-63mm-Magnaflow-Universal-High-Flow-Sports-Catalytic-200-Cell-Cat-59956-/251630550977?hash=item3a96597fc1:g:zFIAAOSwPhdVCGaj&vxp=mtr
 12. Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta

  Millaisia irtokatalysaattoreja porukat suosittelee miedosti (n. 400 hp) viritettyyn TT:hen? Kattien pitäisi olla sellaiset, että auto menee päästöistä läpi ja kooltaan 2,5".
 13. Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta

  Oliko epätasapainoa? Mitkä osat pahiten? Kallis toimenpide?
 14. Öljyävuotavat nokkapyörät

  Et sattunut kuvaa ottamaan hitsisaumasta? Tigilläkö veti?
 15. Vapaamuotoista keskustelua Z32:sta

  Jollakin kokemuksia kevyestä dampperista? Aiheuttaako värinöitä vakioon verrattuna? Näköjään vakiorulla alkaa aikaa myöden hapertua siten, että reunoista irtoaa kappaleita..
 16. Öljyävuotavat nokkapyörät

  Mitäpä teit? Hitsautitko kiinni? Tuliko hyvä?
 17. Olen tuossa äpertänyt jarruvalopanelia TT:n takakontin yläreunaan. Ongelmana on, että luukusta puuttuu kolme asennusreikää. Jarruvaloaukkoa lähimmän sain jyrsittyä nätisti kun toisella puolen oli yksi mallireikä, mutta kaksi ulomman reiän paikkaa vaikuttaisi ainakin panelista päätellen olevan aavistuksen korkeammalla kuin mitä nämä sisemmät. Ehkä jotain 3-4 milliä. Onko joku asentanut tällaisen ja tehnyt tarvittavat lisäreiät? Apua?
 18. EGR:n poisto?

  Hoplaa. Olen tuossa talven aikana poistellut kiesistä erilaisia tarpeettomia kikkareita (kuten plenumin vesilämmitys) ja nyt kun imusarja ei ole vielä paikallaan, niin voisi olla mahdollista poistaa myös EGR. Onko joku foorumilainen tehnyt tätä? Hirveä työ? Millaisin seurauksin? Ongelmia? Miten käy katsastuksessa?
 19. EGR:n poisto?

  Se ois kyllä hyvä. Ostan samalla sitten myös mahollisesti löytyvät egr:n poistoon tarvittavat osat myöhempää käyttöä varten.
 20. EGR:n poisto?

  Millä ilveellä sait tuon pakoputken puoleisen pään irti? Oliko laatikko pois? Karmean työläältä näyttää, joten taidan toistaiseksi jättää paikalleen. Saako egr-putkien plenumiin tulevia tiivisteitä Suomesta vai meneekö ameriikkatilaukseksi?
 21. EGR:n poisto?

  Kiitosta! Taidanpa yrittää minäkin. Myös AIV lienee turvallista poistaa?
 22. Millaiset vanteet ja mistä?

  Näyttävät kyllä hienolta. Ajattelin 17 tuumaisia vain siksi kun mulla on uudet 235 45 17 etukumit eli ei tarvisi ostaa kuin taakse renkaat. Toisaalta säästö ei ole suuren suuri. No, ehkä kyydit saattaa olla hieman pehmeämmät pienemmillä.. Mistä hankit nuo vanteet?
 23. Z vihdoin Suomessa

  Hienoa! Täällä on ainakin yksi innokas blogin seuraaja, jahka saat rojektin alulle..
 24. Millaiset vanteet ja mistä?

  Eli keskiö painuu niin syvälle, että puolat ottaa jarrusatulaan?
 25. Millaiset vanteet ja mistä?

  Jonkin verran alkaa suunnitelma tarkentua eli (tämän hetkisenä) ajatuksena on hankkia 17x9 vanteet joiden ET on 25. Autoa ei ole madallettu eikä kaaria rullattu. Takarenkaiksi ehkä 255 leveät. Torpatkaa heti, jos kuulostaa kuolleelta ajatukselta. Olisiko tällaisille vanteille jotain edullista eurooppalaista lähdettä? Suomi vaikuttaa aika hiljaiselta eikä tulleja huvittaisi maksaa.
×