Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Mandoliini

Members
 • Content count

  151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mandoliini

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 01/01/01
 1. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Bluebirdistä Pakko sanoa "Mitä minä sanoin" Heh... No näinpä, mut pointti olikin ettei toi Maaliskuu nyt ihan kovin mukava toimistusaika ole.. Piti vain saada luupää pois tallista bwm:n tilalle.
 2. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Bluebirdistä Motonetistä tilattu taakse jarrulevyt kun hain oikean henkilön tiskille. Maaliskuussa pitäis olla viimeistään täällä.
 3. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Bluebirdistä Onkos BB:n takalevyn halkaisija 260mm?
 4. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Bluebirdistä Eli kyllä se on sillä tavalla, ettei kukaan Suomen tukkureista toimita levyä paitsi orginaali. Nyt olen soittanut jokaisen varaosatukkurin läpi ja pointtihan on se, että Motonetti käyttää siis samoja tukkureita. Nyt pitää luottaa sitten thyyninkiliikkeisiin.. Saisikohan S13 säksän takajarruja sovitettua?
 5. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Bluebirdistä Minä en tuota usko! Kyseessä on ihan toyotaankin passaavat levyt niin varmana saavat jos haluavat tilata? Sen tiedän, että tarvikkeena ei ainakaan paikallisesta liikkeestä enään löytynyt millään mallilla? Ootko sitten kysynyt futurezilta black diamond versiota? Noh sanoppas mihinkä Toyotaan kyseinen jarrulevy sopii? Itse työskentelen autojen varaosamyyjänä ja olen kyllä monet tukkurit käynyt läpi ja sanoavat saatavuutta nollaksi! Ilmoitan kyllä tännekkin, jos jostakin kaivan mutta tässä olen koko aamupäivän ollut puhelimessa ja selvittänyt saatavuksia. Just pistin tuningstudiolle sähköpostia, että saavatko toimitettu jarrulevyjä..
 6. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Bluebirdistä Kuten jo sanoinkin aikaisemmin niin Motonetistä tosiaan ei saa enää takajarrulevyjä. Nissanilta 117€/kpl eikä ihan himottaisi noin paljoa maksella, mutta taitaa paikat olla tosiaan lopussa?
 7. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Bluebirdistä Motonetti suomen tilanne: 0kpl !
 8. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Bluebirdistä Onkos BB Turbot kuolemassa sukupuuttoon kun ei löydy enää jarrulevyjäkään taakse? Kellään tietoa mistä saisi tai pistäkää privaan jos on hyvä kuntoiset?
 9. Madallusjouset

  Vs: Madallusjouset Mitä pyytävät H&R:n jousista hintaa? Meinasitkos jättää takapään vakioksi?
 10. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Bluebirdistä En nyt muista tarkkaa hintaa, mutta ACL:n laakerit sai halvemmalla Kukas ACL Racingin lakruja myy suomessa?
 11. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Bluebirdistä En nyt muista tarkkaa hintaa, mutta ACL:n laakerit sai halvemmalla
 12. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Bluebirdistä Jännä juttu.. Kyllä Fohanin puskuri sopii näköjään Saabiinkin.. Aito Fohani pilkottuna: http://www.nyrkkipaja.1g.fi/kuvat/Masan%20Saab%20900T16/Styling/000_0152.jpg
 13. Vapaamuotoista keskustelua Silviasta

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Silviasta Tuo pitää täysin paikkansa ja tottakai siitä tulee hyvä mieli jos joku muu kehuu autoa että onpas hyvin toteutettu auto tai vst... Ehkä GTI ei ole se "vaikuttavin" auto, mutta eipä Suomessa niin laajaa valikoimaa ole.. Spinnerissäki on välillä muita kuin jenkkejä, mutta ne on oikeastaan orkkiskuntoisia ulkopäin... Vaikka Microman onkin saanut pidettyä Silvian aika hillittynä ulkopäin ja tehnyt vain "välttämättömät" muutokset koriin.. Mutta all go no show!
 14. Imusarjan vaihto CA18ET -> CA20E

  Vs: Imusarjan vaihto CA18ET -> CA20E Siinä rupee jo olemaan tekemisen meininkiä... ^^ Hienolta näyttää
 15. Bluebird asetelma ---> 200 sx paineasetelma

  Vs: Bluebird asetelma ---> 200 sx paineasetelma Mitenkäs se nyt olikaan... CA18ET ja CA18DET:ssä on sama levy mutta eri asetelma? Mutta DET:n asetelma ei käy tuohon ET:n tilalle? Onhan niitä ennenkin kyllä jäykempiä jousia asetelmiin vaihdettu ihan vielä toimivalla tavalla ja yleensähän se tosiaan se asetelma ei kestä sitä huomattavaa väännön muutosta mitä se alkuperäisillä tehoilla on ollut..
×