Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

to4

Members
 • Content count

  224
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About to4

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 10/10/76
 1. Savonlinna

  Vs: Savonlinna Musta GT-R on erään Joensuulaisen lekurin, ajelee harvase päivä vastaan kaupungilla, tekee keikkatöitä SKS:llä. Harmaakin on muistaakseni jonkin lääkärin, tuttuja keskenään.
 2. Suomen nopein nissani?

  Vs: Suomen nopein nissani? Lootana tais olla 5spd g-force.
 3. Öljyt.

  Vs: Öljyt. Rallipuolelta kovasti suosittelivat jo aiemminkin useaan otteeseen mainittua Castrolin 10w-60 öljyä, kuulemma lämpimänä pitänyt parhaiten öljynpaineet kohillaan kovemmissakin lämmöissä eikä ole mennyt kisan jälkeen aivan liruksi kuten monien muiden öljyjen kanssa oli käynyt. Eli toiminee ainakin kovassa rääkissä, mutta tuskin tointaa normaaliin katuräppäilyyn hommata noilla perusteilla.
 4. Vs: Nopeusajot Lappeenrannan lentokentällä 26.5.2012 Niissä nopeuksissa se mittauskohdan hahmottaminen on vähän hankalaa, eiköhän se tutka ole mitannut ihan oikein . Hyvä tuloshan sieltä tuli kumminkin.
 5. ACS 2012 Kuvia ja video

  Vs: ACS 2012 Kuvia ja video Tais olla hondamiehiltä piimä lopussa ja pinna kireellä
 6. DNSF:n oma vaaligallup

  Vs: DNSF:n oma vaaligallup Mites moni anti-persu on laittanut lusikat myyntiin ja tilannut viisumin venäjälle?
 7. Vs: VIRITTÄJÄT! Mika Salo testaa autosi ja pääset telkkariin! Oli parempi mitä ennakkoon odotin, juontajavalinta ehkä hieman pielessä joo. Kun sarjan nimi on Virittäjät, niin saisi pysyä sarja nimensä mukaisena, kusilaitupulkat voi sitten mennä Gti-lehteen.
 8. Vs: DNSF Mediterranean Sea Scrapyard Run 2011 http://www.nettiauto.com/talbot/1510/3709398 Eiköhän tuo lähtis 500€:lla, reikäpää kyl pitää olla jos tuolla lähtis Epsanjaan ajamaan .
 9. Vs: DNSF Mediterranean Sea Scrapyard Run 2011 http://www.nettiauto.com/morris/marina/3490793 Kuka kerkee, tolla ois kyl rispektit huipussaan Edit: http://www.nettiauto.com/moskvitsh/elite/3694399 Tää ois kyl mahtava! "Vähän" laittoa, mutta niinhän kesäautossa pitääkin olla .
 10. Talviautot 2009-2010

  Vs: Talviautot 2009-2010 940 2.3L ruottalaista vaparivoimaa, lukko perseessä
 11. JDM Farmarit

  Vs: JDM Farmarit Huuli on aina pop
 12. DX corollasta Drifteri

  Vs: DX corollasta Drifteri Saabin koneen perään passaa opelin laatikko (omega) Ja vanhasta Recordista myös. Eräältä rallijermulta löytynee tarvittaessa korvausta vastaan myös sovitekappale Fordin 2L lootaankin (välikoppa Escort)
 13. Savonlinnaan miittiä

  Vs: Savonlinnaan miittiä Hopeinen MKIVTT tuli syksyllä serkulle. Onks se tomaatti? Kyllä.
 14. Savonlinnaan miittiä

  Vs: Savonlinnaan miittiä Hopeinen MKIVTT tuli syksyllä serkulle.
 15. Vs: Japaniankielen taitoiset aaapuuva Ok, kiitoksia .
×