Jump to content

TeroLuu

Moderaattori
 • Content count

  3 679
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

TeroLuu last won the day on September 28 2017

TeroLuu had the most liked content!

Community Reputation

47 Excellent

About TeroLuu

 • Rank
  Legendary User
 • Birthday 26.04.1979

Recent Profile Visitors

1 774 profile views
 1. O: R32 GTR 4WD controller, nistune

  Mä voisin harkita Ruzic 4wd controllerin myymistä. Käytännössä uusi, koekäytetty. Ajatuksissa oli päivittää FullRaceen, jotta pääsis eroon ABS antureista ja boksista kokonaan. Tarjouksia voi laittaa privaan, jos kiinnostaa
 2. Tehty muutos konffiin. Vaikuttiko tuohon?
 3. Tommi Kaura

  Ja taas! Talteen jälkipolville. http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2408552
 4. Foorumi pätchätty viimeisimpään versioon. Tähän jatkoksi vikailmoitukset, jos jotain omituisuutta esiintyy.
 5. Sivusto muutettu toimimaan suojatulla yhteydellä, eli httpS://www.dnsf.org osoitteessa. Chrome ja Edge selaimet toimi tietokoneella ja näytti suojattua, mutta Firefox kiukutteli yhteyden suojauksesta. Vaatii tietoturvapoikkeuksen tekemistä. Tutkin tuota vielä lisää myöhemmin. Mobiililaitteella firefox kuitenkin toimi. Kuten myös safari ja chrome. Jos menee vanhaan, niin heittää automaattisesti https:n puolelle. Muutos liittyy siihen, että kerhotuotteiden dnsf store webbikauppa siirretään tänne foorumin alle. Siellä vilisee osoitteita ja yhteystietoja, niin parempi näin. Muutenkin toi suojattu yhteys on ihan nykypäivää Tähän jatkoksi mahdolliset vikaraportit, kiitos.
 6. Datsun ZX280-81

  Varmaan voisi aloittaa sillä, että tekee ostoilmoituksen, jossa listaa mitä osia on vailla. Eli tänne http://www.dnsf.org/forums/forum/69-ostetaan/
 7. Hyvä huomio. Sain lisättyä "prefixin" topikin nimeen [SOLD] kun merkataan myydyksi. Pitäisi näkyä hauissa nyt onko vielä myynnissä vai ei. Toi plugari on sama osto ja myynti puolelle, joten pitää olla sama termistö käytössä. Voisi tietty termejä miettiä uudelleen, jotta soveltuisi molempiin alueisiin paremmin noi napit, badged ja prefixit. Ehdotuksia otetaan vastaan
 8. Nissanien/Datsunien ratakierrosaikoja

  Tässä muuten pari vaihtoehtoista tapaa/paikkaa miten uudelle listalle pääsee myös, jos ei tuota linkkiä muista. Luo sisältöä alasvetovalikosta löytyy suora linkki mistä voi luoda uuden aikakortin. Forums ylävalikon alta löytyy Hall of Fame ja sen alta DNSF kierrosajat. Voisiko joku Klubilaisoikeudet omaava ei-moderaattori kuitata tähän jatkoksi vielä että noi myös löytyy. Tänks.
 9. Parin viikon välein niitä Teppo käsittelee. Eli varmaan ihan lähipäivinä kunnossa.
 10. Nyt toimii taas kolme merkkisten haku. Ei auttanut indexirakennukset, ei versiopäivitys, vaan piti mysql parametrejä muuttaa. Lienee mysql versiopäivitys jossain kohti hukannut määrityksen.
 11. Foorumi päivitetty. Jonkun verran on savottaa teeman kanssa vielä ainakin, mutta perusjutut vaikuttaa toimivan, niin avataan jo. Tähän jatkoksi voi ilmoitella, jos törmää johonkin outoon.
 12. Näköjään tarvii vähintään 4 merkkiä olla hakusanassa jotta toimii. Pistin indexin rakentumaan uudelleen. Katotaan auttaako.
 13. 1:32,99

  @Metallisti Martti! Paraniko aika tänään?
 14. 1:24,25

 15. 1:30,30

×