Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

rallisprint

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rallisprint

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 01/01/01
 1. Z31 telkkarissa

  Vs: Z31 telkkarissa Ensi torstaina urheilukanavalla,olikohan klo. 20.30 (kouvolan asfalttisprint). Pitäisi zetan näkyä,ainakin kävivät haastattelemassa, piru vie.. Joitain kuvia myös löydettävissä www.futurerallisprint.com sivuilla, kuvat osiossa.
 2. Z31 rallisprint projekti

  Vs: Z31 rallisprint projekti Juu eihän sitä pihalla pääse mittaamaan,aika hankalassa paikassa on.. Mutta ei silleen kiire ole tuon kanssa. Niin asfalttisprintteihinhän tuo auto tulee, ettei ihan rallipoluille siinä mielessä. Lähempänä rata kun ralliautoa. Ainakaan minä en tiedä onko aikaisemmin z31:llä suomessa kisailtu? Tämäkin taitaa mennä kesään 2008..
 3. Z31 rallisprint projekti

  Vs: Z31 rallisprint projekti Viitsisikö joku mitata z31:n takajousen mitan silloin kun auto on renkaillaan omalla painollaan? Siis paljonko jää lavetin ja korin jousikupin väliin. Auttaisi jousen ja kierreholkin suunnittelussa taakse.
 4. z31.sen takajarrusatuloitten irroitus?

  Vs: z31.sen takajarrusatuloitten irroitus? Pienen kulmahiomakoneen laikan avain on erittäin pätevä työkalu tuohon männän pyöritykseen myöskin..
 5. Z31 rallisprint projekti

  Vs: Z31 rallisprint projekti Ei välityksiä varmaan tarvii, mutta täällä nähdään märkiä unia urvanin (halvoista) lukoista Juu,se kyllä käy suoraan paikalleen. Pikku ongelma on kun tasauspyöristä puuttuu lukkorengasura ja rengas jolla vetoakseli lukittuu paikalleen. Uran tekeminen poorin sisälle tasauspyöriin on hieman hankalampi juttu, mutta vetoakseliin voi tehdä uuden uran ihan poorin päähän ja laittaa siihen sopivan renkaan. Lisäsin molempiin kitkalevypakkoihin 0.30mm simit ja nyt lukko pyörähtää (luistaa) 15-20 kilon momentissa, käytäntö näyttää sitten joskus miten pelaa..
 6. Z31 rallisprint projekti

  Vs: Z31 rallisprint projekti urvanissahan on jäykkä taka-akseli. Myös king cap:in jäykän taka-akselin välitys (4.875) käy r-200 murikkaan,pikkupyörän akseli on vaan etupäästään liian lyhyt,mutta kartiorullalaakerit oikeilla paikoilla,eli käy kunhan kuorta lyhentää akselien pituuseron verran. Rälläkällä katkeaa nättiin.. Sitten pitää vaan stefalle sorvata uusi pesä kuoren nokkaan. Sillainhan tästä sepostuksesta ei varmaan ole hyötyä kun tieajoon tuskin noita välityksiä kukaan tarvii..
 7. Z31 rallisprint projekti

  Vs: Z31 rallisprint projekti Pe rän hilppeet valmiina kasattavaksi. r200 :n kuorta lyhennetty n.11 senttiä että käy urvan kingin 4.625 välitys ja kitkalukko. Jossain nissanissa (ainakin gti-r sunny) olisi ollut tuo lyhempi kuori valmiina? ..no voi sen näköjään itsekkin säveltää. Kiinnitystä palkkiin täytyy sitten suunnitella vielä ja vahvistella..
 8. Z31 rallisprint projekti

  Vs: Z31 rallisprint projekti Pientä edistystä viimein tapahtunut. Turvakaaret alkavat hahmottua, putkea tulee vielä noin 10 metriä lisää.
 9. ka24de

  Vs: ka24de Jep, yks kone tuoreemmasta king capista on löytyny,mutta aika tyyris.. ja sitten vielä tuo pienempi puristus,liekkö ero männissä vai kannessa. Luultavasti männissä on palotila isompi vaan ei viitsis summassa ostaa.
 10. ka24de

  Onko havaintoa tuollaisesta? 240sx:ssä ja joissain maastureissa ainakin.. Mutta jos jossain päin suomea moisia lojuu niin mulla voisi olla kannelle uusio käyttöä..
 11. z31, 2 paikkaisen ja 2+2 paikkaisen erot

  Vs: z31, 2 paikkaisen ja 2+2 paikkaisen erot Tuo leveys ero johtunee erillaisista peileistä.. Ainakin 2+2 :n suojat,konepelti ja puskuri ym:t osat sopivat tuulilasista eteenpäin 2 paikkaseen kun nakutettu. Kiitoksia, vieläkö sais jostain mitat oville ja takaikkunalle, tuntus että tos 2+2 olis pienenpi ikkuna..? Mittoja: Takakylki lukkopesän kohdalta takalampun karmiin (korin takimmainen kohta) 133cm Takasivu lasi 80cm pitkä ja mun mielestä eri muotonen Ovi pisimmästä kohtaa 123cm Katto keskeltä tuulilasilta takakontin saumaan 95cm Kardaania en mitannu mutta veikkaisin saman verran lyhemmäksi kun tuo akseliväli.
 12. Z31 rallisprint projekti

  Vs: Z31 rallisprint projekti Juu,oven pielessä olevassa lätkässä luki 11/85. Tekniikkaa ajetaan sisään 510:n korissa (koneesta kuvia ja juttua tuolla aikaisemmin "moottori ja imusarja" ketjussa). Eli vg30 vapari,laatikko välitetty tai suorakytky,perä 4.625 välityksellä. Alustaan tulee ihan normaalia kynäjousi/bilstein juttua. Jarrut ainakin eteen 4-mäntäiset 300mm levyillä ja takana taitaa vakiot piisata volvon 2-mäntäisillä satuloilla. Mukavahan tuo olis 07 kaudella jo ajella mutta saa nyt nähä miten edistyy.
 13. Z31 rallisprint projekti

  Nyt on projekti viimein saatu aluilleen. Ruostetta löytyy mukavasti. Liekö ollut merivesikylvyllä osuutta asiaan... Tulipahan ainakin putsattua kunnolla. Runkopalkit ja lattiat meni melkein kokonaan uusiksi.
 14. z31, 2 paikkaisen ja 2+2 paikkaisen erot

  Vs: z31, 2 paikkaisen ja 2+2 paikkaisen erot Mulla on 2-paikkainen tallilla työn alla niin voin mittailla. Kerrot vaan mitä mittaan.
 15. Z31 moottori ja imusarja

  Vs: Z31 moottori ja imusarja Onkos tossa sprintti -sarjassa painon lisäksi jotain muita rajoituksia? Tekis mieli kyllä itsekin kokeilla tollasta kilvanajoa...mutta saattaa jäädä pelkälle seniili -asteelle kartingissa. Tekniikkapuoli on ss-luokassa lähes vapaata,yleensä pärjäävät cossulla,bmw m3:lla tai 2.8-3 litraisella volvolla. Turboja on kans paljon mutta onko sitten paukku liian kapealla alueella tai paino vaikuttaa kun vaparit yleensä vie kärki paikat,ainakin täällä pohjoisessa. Turvavarusteet penkit,kaaret,tankit ym:t vaaditaan.
×