Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

TatXa

Klubilainen
 • Content count

  1261
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TatXa

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 06/26/86
 1. Vapaamuotoista keskustelua

  Aika samaan lopputulokseen tulin kun jatkoin netin selailua eli todennäiköisesti sopii alkupään malleihin (mikä mulla on). Febestin osan tilasin kun sai nopealla toimituksella eli pitäisi olla käsissä huomenna siis ehtii tilamaan uuden jos on väärä. Hinta 15€+15€.. oem 375$..
 2. Vapaamuotoista keskustelua

  Onko kukaan tilannut viimeaikoina alapalloja? Näyttäisi vaihtuvan 05 vuosimalliin ja osa myy samaa osaa kaikkiin.. Siis mistä saisi nopeasti varmasti oikean?
 3. Ebay. Briteistä tuli pari noin 15e, olisko ollut aceparts. Laadusta en tiedä kun ei vielä käytössä. Edit. Katsoin vielä ja kaikkein halvimmat nyt näyttäsi olevan specattu sumuvaloihin tms. joten niilläkin voinee olla suuntauksen/kuvion kanssa ongelmia. En kyllä muista mitä itse tilasin luulisi tuollaisen myös silloin huomanneen.. Vai onko vaan hyväksynnästä taas kiinni mihin käyttöön myyvät.
 4. Mahdollisimman pitkä ja vaimentajaan vähintään 5cm villaa eli noin 20cm halkaisija. Luultavasti kannattaa teettää mahdollisimman pitkä pyöreä. Ulostulo tosiaan aika merkittävä mökän aiheuttaja. Siitä kun malttaa tehdä pienen ja ulostulo puskurin ulkopuolelle (sisämelun takia). Toisaalta iso osa "jdm" soudista tulee just tuosta jäätävästä ulostulosta.. Suoralla vaimentajalla ei onneksi sen osalta paljoa taajuudet muutu eli pituutta lisää ja samalla pienempi ulostulo niin ollaan taajuuksien osalta lähellä japsien meluputkia, mutta maltillisemmalla määrällä desipelejä.
 5. Vapaamuotoista keskustelua

  Onko joku vaihtamassa brembojaan parempiin tässä talven mittaan? Voisi kiinnostaa ostaa kun nuo juken/tiidan/xtrailin jarrut ei ole ihan huoltovapaimmat. Taas olisi takana vaihtokunnosa palat ja huhtikuun alussa vaihdettu eli alle 10tkm vaihtoväli. Eikä ole vaikuttanut olleen edes jumissa.
 6. Tuossa moottorista kuvat ja 84 edition manuaalista. Tuo koko auton sähköistä kuva valitettavasti jäi paikoin epäselväksi, että parempi yrittää uudesti.
 7. Ei ole sähköt ihan samat kuin jenkki s12, joten ei välttämättä nettistä löydy oikeita ohjeita. Voin lähettää sulle kuvat euro-manuaalista jos tarvitset.
 8. 1:37,30

 9. Ei tosiaan onnistunut kun tyhjää oli millien sijasta senttejä. Vika jäi korjaamatta, mutta sain toimimaan oikein muutaman millin pidemmällä työsylinterin tapilla. Liekö sitten vaan vähän jokapaikassa kulumaa. Ei ollut haarukka siis mitenkään erityisen väljä, mutta ei kyllä yhtään jännitystäkään. Ihmetyttää kun tosiaan talviseisonnan jäljiltä vika. Eikä pääsylinterikään ollut vuotannut ennen kuin aloin sitä kytkintä pumppailla.
 10. Ei ole vielä vaihdettu. On kyllä todella vähän silläkin ajettu. Liikkuu normaalin oloisesti, mutta irottamatta toki paha arvioda olisiko vara vielä liikkua enemmän. Haarukka täytyy tutkia seuraavaksi.
 11. Vaihteeksi silviassa kytkimen kanssa ongelmaa. Ei irrota kunnolla. Vaihdettiin tiivisteet pääsylinteriin kun se selvästi vuosi, mutta toiminta ei parantanut. 3 saa väkisin päälle ja 1. päällä voi startata jarrua vasten. Muuten liikkuu kytkin pohjassa.. Voiko naarmut pääsylinterissä haitata toimintaa noin paljon? Vai onko kytkin levy jotenkin jumiutunut talvisäilössä? Seissyt nyt kolmatta ajokautta, joskin pihalle ajettu välillä. Hyvä tuntuma tuossa ei koskaan ole ollut aftermarket kytkimellä ja tiivisteitä on vaihdettu jo ennenkin.
 12. Mistä vanteet zetaan?

  Useimmissa halvemmissa vanteissa ei offsetin pienentäminen tietyn rajan jälkeen muuta ulkonäköä, joten niissä on sama käyttääkö spaceria. Jr vanteissa tämä tilanne ja eteen ei kannata sitten isointa et:tä välttämättä kokeilla. Itsellä on tuo sama ongelma juuri oikean setupin kanssa, mutta enää pitää päättää et eli minkä levyiset spacerit laitetaan. Pysyin 18" ja leveys on vaan 9.5" joka nurkkaan. Olen nyt päätymässä eteen et 15 ja taakse et 5, mutta katsotaan kunhan renkaat saa hommattua ja sovitettua. Tuo kun ei ole aivan tontissa, pitää vanteen jäädä vähän sisään ja renkaat ilman älyttömiä venyjä. Nykyisissä talvi vanteissa 9" et 15 ja edessä tuo on ok ja takana sisällä 245/40 renkaalla.
 13. Eiköhän se ole raudasta kiinni (plus mitä on taustalla). Aika hitaasti rullautuu kun kokeilin halpis win10 tabletilla. No eipä sillä muutenkaan mitään sujuvasti tee..
 14. 350z nesteet/öljyt

  Perään sai nissanilta vaan isossa pytyssä öljyä. Vaihdelaatikkoon tulee kyllä huomattavasti halvemmaksi nissanin öljy. Itselle pitäisi vaihtaa kanssa kun ei pakkasella niin hyvin toimi ja jos on vaihdettu niin arvaten on ne redlinet. Mobilia kanssa laitoin moottoriin. Motonetista saa myös nissanin öljyn, jossa tuo määrä riittää vaihtoon.
 15. s12 +s13 alusta

  Ihmetyttää kyllä, kun minulla on säätö varaa molempiin suuntiin hyvin (ei vielä lopullisissa säädöissään). Tosin alatukivarret s13, joka netti faktan mukaan kasvattaa sentillä raideleveyttä. Sen verran tutkin asiaa, että noissa sisemmissä varsissa voi olla eroja. Itsellä kahdet varret ja niissä oli sentin verran eroa kierteen pituudessa ja kokonaispituudessa muutama milli. Voikohan näissä ola eroa raidetangossa vuosimalien mukaan?
×