Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

TatXa

Klubilainen
 • Content count

  1272
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TatXa

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 06/26/86
 1. Vapaamuotoista keskustelua

  Oletko ilmannut oikeassa järjestyksessä eli vasen taka, oikea etu, oikea taka, vasen etu? Ei ole kyllä tuota ongelmaa tullut, vaikka sylinteriä vaihtaessa vaan kyseisestä satulasta ilmattu, mutta silviassa joskus piti oikeassa järjestyksessä ilmata juurikin nesteen vaihdon yhteydessä. Tuli omasta zetasta korjattua tuo puskuri. Samalla maalasin myös etulokasuojat ja pääsin eroon väärässä paikassa olevista vilkuista. Nyt tulossa 370z sivuvilkut. Ei ihan vielä nipussa ja vielä kiillotus hommia riittää..
 2. Vapaamuotoista keskustelua

  Hardracelta on tullut alapallo sarja eli tulee molemmille puolille. Itse laitoin edelleen febestin kun sai nopeasti. Onko kenellekkään jäänyt etupuskuria ylimääräiseksi? Lumitalvi taas rikkonut lisää. Vakio olisi paras, mutta muutkin voisi käydä. Jos ei löydy, pitää varmaan joku lippa hommata niin jäisi halkeamat piiloon. Kokemuksia maxtonin lipasta?
 3. Mikä kone silviaa?

  Kyllä tuota kohtaa on tullut tavattua. Ei mitenkään selviä siirtymiä kappaleiden välillä. Olisi kovin epäoikeidenmukasta jos ilman vertailua saisi tehoa muuttaa vain 20%, mutta vertailuauton kanssa teho-painosuhteeseen. Enemmin siis lisävaatimus eli voi myös muutosten jälkeen paino olla huomattavasti kevyempi. Kuitenkin kuituosat yms on sallittuja. Tietysti kannattaa omalta konttorilta varmistaa mitä vaaditaan ennen kuin lopullisen päätöksen tekee. Jos siis saa nopeasti projektit valmiiksi, kun muutoksia voi aina tulla. Omaan ikuisuusprojektiin tämä vaikuttaa kun ei voi harkita vertaamista rs-x versioon. Harmi kun tuo kirjallisuus selvitys ei vielä koske näitä meidän kerhon laitteita suuremmissa määrin. Olisi paljon helpompi kopioida manuaalista tiedot kuin saada nissanilta mitään papereita. Tuskin on muuten uitettu yhtään s12 japanista. Silloin 2007-2008 kun tuonti alkoi kunnolla s12 oli jo hävinnyt huutokaupoista.
 4. Mikä kone silviaa?

  Kyllä sellainen on joskus leimattu. Voi olla, että on ensimmäinen leimassa ollut rb26dett suomessa kun tuosta on tosiaan niin paljon aikaa. Ei olisi silloinkaan pitänyt mennä läpi, mutta sopivan katsurin kanssahan kaikki on mahdollista. Parissa korissa on leimattuna sr20det.
 5. Mikä kone silviaa?

  Aiemmin pystyi vertailemaan japanin ja usa malleja, mutta nyt se on kieletty. Tehokkain siis fj20e. Mielestäni edelleen on 20% sääntö ahdetuissa ja moottorin vaihdoissa, mutta tehopaino-rajaa ei saa ylittää. Tulkinta on jopa tiukempi koska ahtimella pitää ottaa tehoa yli 20% eli mallisarjan tehokkainta vaparia ei saa ahtaa.
 6. Mikä kone silviaa?

  Onko tarkoitus saada muutokset otteeseen? Uudet säädökset vaikuttaa todella paljon vaihtoehtoihin. Noin 170hv saisi olla eli ca18det tai rb20e+turbo.
 7. Vapaamuotoista keskustelua

  Onko tullut muutosta alapalojen saatavuuteen? Oli tuo viime vuonna vaihdettu pallonivel mennyt rikki. Ei oikein innostaisi samaa tilata.
 8. Vapaamuotoista keskustelua

  Ne on samaa pakettia kaikki kolme, 2-mittaria samalla piirilevyllä. Ei mikään helppo vaihtaa vaan viisarimittareita. Kuvassa siis rhd mittari. Ei onnistunut vaihtaa vaan ajotietokonetta. Syksy taas tullut ja muistaa kuinka huonot nuo halogeeni ajovalot on. Onko kukaan kokeillut ledi polttimoja?
 9. Vapaamuotoista keskustelua

  Jr:n mutterit ei ole kovin laadukkaat. Maali ei pysy ja sen jälkeen ruostuvat. Toki mulla myös talvi käytössä, mutta ensimmäisellä irotuksella oli sisäpuolelta ja päädystä maalit pois. Ei nuo perus mutteritkaan toki montaa käyttöä siistinä pysy, mutta ei sentään ruosteinen vesi valu pesun jälkeen vanteille.. Jr:n vanteet tai tuo jr3 mitkä itsellä on talvikäytössä on kyllä ihan laadukkaat. Federalin kitkoilla olivat vain 0.5kg painavammat kuin work emotioinit pirelleillä. Renkaat saman kokoiset. Nyt taitaa olla hieman enemmän eroa kun kitkat on bridgestonet. Jr:ssä ei ole oikestaan maalivikoja vaikka jo 5 talvea ollut käytössä.
 10. Vapaamuotoista keskustelua

  Pyöränlaakeri voisi alkaa myös kuulumaan paremmin. Itselle tuli "pakko" vaihtaa kun säät kylmeni. Ääni siis selvästi kovemempi kylmällä säällä. Vaarallinen vika ei ole, koska laakerissa ei mitään näkyvää kulumaa. Camper varmasti vaikuttaa ääneen. Molemmat kannattaa laittaa. Itse säästin ja saa vaihtaa toisen viimeistään ensi talveksi. Onko teillä muilla hajonnut oven kahvoja? Tänä vuonna hajosi pelkääjän sisäkahva ja kuskin ulkokahva. Ulkokahvalle olisi varmaan saanut enemmän käyttöikää jos sen mekanismin olisi joskus putsannut ja rasvannut. Muovi metallin ympäriltä väsunyt. Sisäkahvassa vaierin ja kahvan välinen muovi murtunut. Toivottavasti rahti kulkee nopeasti. Maalaus olisi myös omalla listalla. Alkaa olemaan kaikki mahdolliset maaliviat mitä voi olla. Toisaalta ihan ok kauempaa.. Etupuskuria saa tarjota jos jollain on vakio (tai muu muovinen). Ei ole kestänyt aura-autona toimimista.
 11. Vapaamuotoista keskustelua

  Voisi kiinnostaa. Tuo mitoitus sovituksineen itselle se työläin homma, etenkin kun päivittäin ajossa. Omaan edelliseen kyselyyn vastaus; Febest 0220-v35 on 14mm eli sopii alkupään malleihin eikä sisällä kartio holkkia. Onkohan näihin mitään järkevää turbon bolt-on putkisarjaa? Pieneen tehon lisäykseen joku nykyaikainen kuulis voisi olla hyvä. Jäisi vielä reserviä nostaa tehoa jos nälkä kasvaa.. Oletus tietysti jos ei tarvitse päästöpapereita tulevaisuudessa.
 12. Vapaamuotoista keskustelua

  Aika samaan lopputulokseen tulin kun jatkoin netin selailua eli todennäiköisesti sopii alkupään malleihin (mikä mulla on). Febestin osan tilasin kun sai nopealla toimituksella eli pitäisi olla käsissä huomenna siis ehtii tilamaan uuden jos on väärä. Hinta 15€+15€.. oem 375$..
 13. Vapaamuotoista keskustelua

  Onko kukaan tilannut viimeaikoina alapalloja? Näyttäisi vaihtuvan 05 vuosimalliin ja osa myy samaa osaa kaikkiin.. Siis mistä saisi nopeasti varmasti oikean?
 14. Ebay. Briteistä tuli pari noin 15e, olisko ollut aceparts. Laadusta en tiedä kun ei vielä käytössä. Edit. Katsoin vielä ja kaikkein halvimmat nyt näyttäsi olevan specattu sumuvaloihin tms. joten niilläkin voinee olla suuntauksen/kuvion kanssa ongelmia. En kyllä muista mitä itse tilasin luulisi tuollaisen myös silloin huomanneen.. Vai onko vaan hyväksynnästä taas kiinni mihin käyttöön myyvät.
 15. Mahdollisimman pitkä ja vaimentajaan vähintään 5cm villaa eli noin 20cm halkaisija. Luultavasti kannattaa teettää mahdollisimman pitkä pyöreä. Ulostulo tosiaan aika merkittävä mökän aiheuttaja. Siitä kun malttaa tehdä pienen ja ulostulo puskurin ulkopuolelle (sisämelun takia). Toisaalta iso osa "jdm" soudista tulee just tuosta jäätävästä ulostulosta.. Suoralla vaimentajalla ei onneksi sen osalta paljoa taajuudet muutu eli pituutta lisää ja samalla pienempi ulostulo niin ollaan taajuuksien osalta lähellä japsien meluputkia, mutta maltillisemmalla määrällä desipelejä.
×