Jump to content

TatXa

Klubilainen
 • Content count

  1 255
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TatXa

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 26.06.1986
 1. Vapaamuotoista keskustelua

  Onko joku vaihtamassa brembojaan parempiin tässä talven mittaan? Voisi kiinnostaa ostaa kun nuo juken/tiidan/xtrailin jarrut ei ole ihan huoltovapaimmat. Taas olisi takana vaihtokunnosa palat ja huhtikuun alussa vaihdettu eli alle 10tkm vaihtoväli. Eikä ole vaikuttanut olleen edes jumissa.
 2. Tuossa moottorista kuvat ja 84 edition manuaalista. Tuo koko auton sähköistä kuva valitettavasti jäi paikoin epäselväksi, että parempi yrittää uudesti.
 3. Ei ole sähköt ihan samat kuin jenkki s12, joten ei välttämättä nettistä löydy oikeita ohjeita. Voin lähettää sulle kuvat euro-manuaalista jos tarvitset.
 4. 1:37,30

 5. Ei tosiaan onnistunut kun tyhjää oli millien sijasta senttejä. Vika jäi korjaamatta, mutta sain toimimaan oikein muutaman millin pidemmällä työsylinterin tapilla. Liekö sitten vaan vähän jokapaikassa kulumaa. Ei ollut haarukka siis mitenkään erityisen väljä, mutta ei kyllä yhtään jännitystäkään. Ihmetyttää kun tosiaan talviseisonnan jäljiltä vika. Eikä pääsylinterikään ollut vuotannut ennen kuin aloin sitä kytkintä pumppailla.
 6. Ei ole vielä vaihdettu. On kyllä todella vähän silläkin ajettu. Liikkuu normaalin oloisesti, mutta irottamatta toki paha arvioda olisiko vara vielä liikkua enemmän. Haarukka täytyy tutkia seuraavaksi.
 7. Vaihteeksi silviassa kytkimen kanssa ongelmaa. Ei irrota kunnolla. Vaihdettiin tiivisteet pääsylinteriin kun se selvästi vuosi, mutta toiminta ei parantanut. 3 saa väkisin päälle ja 1. päällä voi startata jarrua vasten. Muuten liikkuu kytkin pohjassa.. Voiko naarmut pääsylinterissä haitata toimintaa noin paljon? Vai onko kytkin levy jotenkin jumiutunut talvisäilössä? Seissyt nyt kolmatta ajokautta, joskin pihalle ajettu välillä. Hyvä tuntuma tuossa ei koskaan ole ollut aftermarket kytkimellä ja tiivisteitä on vaihdettu jo ennenkin.
 8. Mistä vanteet zetaan?

  Useimmissa halvemmissa vanteissa ei offsetin pienentäminen tietyn rajan jälkeen muuta ulkonäköä, joten niissä on sama käyttääkö spaceria. Jr vanteissa tämä tilanne ja eteen ei kannata sitten isointa et:tä välttämättä kokeilla. Itsellä on tuo sama ongelma juuri oikean setupin kanssa, mutta enää pitää päättää et eli minkä levyiset spacerit laitetaan. Pysyin 18" ja leveys on vaan 9.5" joka nurkkaan. Olen nyt päätymässä eteen et 15 ja taakse et 5, mutta katsotaan kunhan renkaat saa hommattua ja sovitettua. Tuo kun ei ole aivan tontissa, pitää vanteen jäädä vähän sisään ja renkaat ilman älyttömiä venyjä. Nykyisissä talvi vanteissa 9" et 15 ja edessä tuo on ok ja takana sisällä 245/40 renkaalla.
 9. Eiköhän se ole raudasta kiinni (plus mitä on taustalla). Aika hitaasti rullautuu kun kokeilin halpis win10 tabletilla. No eipä sillä muutenkaan mitään sujuvasti tee..
 10. 350z nesteet/öljyt

  Perään sai nissanilta vaan isossa pytyssä öljyä. Vaihdelaatikkoon tulee kyllä huomattavasti halvemmaksi nissanin öljy. Itselle pitäisi vaihtaa kanssa kun ei pakkasella niin hyvin toimi ja jos on vaihdettu niin arvaten on ne redlinet. Mobilia kanssa laitoin moottoriin. Motonetista saa myös nissanin öljyn, jossa tuo määrä riittää vaihtoon.
 11. s12 +s13 alusta

  Ihmetyttää kyllä, kun minulla on säätö varaa molempiin suuntiin hyvin (ei vielä lopullisissa säädöissään). Tosin alatukivarret s13, joka netti faktan mukaan kasvattaa sentillä raideleveyttä. Sen verran tutkin asiaa, että noissa sisemmissä varsissa voi olla eroja. Itsellä kahdet varret ja niissä oli sentin verran eroa kierteen pituudessa ja kokonaispituudessa muutama milli. Voikohan näissä ola eroa raidetangossa vuosimalien mukaan?
 12. Näkyy olevan kolme eri versioa tuosta Hud versiosta. 1.1991 ja 1.1992 vaihtuu osa mittareista. Tuossa kuvassa ylempi analogi ja allemman google kääntää hybrid meter. Vanhemmista jdm versiosta ei ole minullw tullut vastaan mitään sähkökuvia.
 13. Olisko tuo? Kaksi eri mittaria ja 180sx (1992) manuaalista. Itse en japania ymmärrä ja tuo on kopiosuojattu, joten ei googlesta apua.
 14. Pikaista ostoapua

  Itse huomion syksyllä kun kävin kokeilemassa (2 tonnia vähemmän ajettuna), sisusta kulunut (ei ehkä normaalia enemmän, mutta näkyy hyvin oranssissa), keula maalattu, toinen umpio vaihdettu. Nyt kun nopeasti kävin ohimennen katsomassa niin oli pari virhettä ulkoisesti lisää ja pesemättä. Liikeestä on myös jäänyt vähän huono maku mitä itse käynyt ja kuullut. Viime käynnillä ei kukaan tainut edes tervehtiä..
 15. Tietoja kaivataan

  Onkohan tässä jotain erikoista: http://www.nettiauto.com/nissan/350z/7652725 Oli vaan aiemmin syksyllä pari tonnia vähemmän ajettuna samassa liikkeessä (taitaa olla samat kuvat). Oikeastaan siksi kysyn kun mielestäni tuossa on sisustassa kulumaa turhan paljon. Onko normaalia oranssille nahalle? Muissa en ole kuvista asti nähnyt noin pahaa kulumaa ja otettu vielä niin, ettei kuskin penkki näy joka vaatii jo nahankorjaussarjan ostamista. Ei ihan vielä ole ajankohtaista ostaminen, mutta näitä ei hetkellisesti ole niin paljoa myynnissä, että voisi aloittaa perehtymisen vasta kun on ajankohtaista.
×