Jump to content

Mage

Klubilainen
 • Content count

  477
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Mage

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 23.08.1976
 1. Lähtee päälle myös jos jäähdytysneste alkaa olemaan kuumaa. En nyt muista veden lämpötiloja mutta 2 eri pyörimisnopeutta tilanteen vakavuuden mukaan.
 2. 1:26,80

 3. Ratamaksut lähetetty osallistujille sähköpostiin . Makselkaahan mahdolisimman pian pois.
 4. Jatketaan ilmoittautumista parilla päivällä, jos sattuisi mattimyöhäisiä ilmestyvän.
 5. Onko kellään sisäpiiritietoa mahtuuko JapanRacing JR3 18x9 et15 muotonsa puolesta S14 malliin, jossa Ksportin 8 mäntäiset satulat. Leveys ja et ok mutta osuuko vanteen puolat isoon jarrusatulaan?
 6. Laitetaan oma topic tälle pystöön, jotta kaikki varmasti hoksaa. Elikkäs Kemoralla olisi tarjolla 5.8. 14:00 - 18:00 ratailtapäivää, joka on omakustanteinen, joten auton ei tarvitse olla kerhokalustoa eikä myöskään kuskin. Ajat sitten driftiä tai grippiä olet tervetullut. Sitovat ilmoittautumiset mage76@gmail.com sähköpostiin. Laita viestiin nimi, osoite, puhelinnumero ja auto jolla osallistut (helpompi tunnistaa). Ilmoittautumisen takarajana pidetään 26.7. jonka jälkeen laitan maksutietoja sähköposteihin. Hinta riippuu osallistujien määrästä, arviolta joitakin kymppejä
 7. Saa jo rueta laittamaan sitovia ilmoittautumisia mage76@gmail.com sähköpostiin. Sen takia sähköpostilla koska porukkaa tulee kerhon ulkopuoleltakin. Helpompi pysyä laskuissa mukana. Laittakaa viestiin foorumin nick (jos löytyy), nimi, osoite, puhelinnumero ja auto jolla osallistuu (autosta helpompi tunnistaa). Ilmoittautumisen takarajana pidetään 26.7. jonka jälkeen laitan maksutietoja sähköposteihin.
 8. Noniin, hommat etenee. Kemoran rata varattu meille alustavasti 14:00 - 18:00. Hintana 700 euroa eli esim. 13 kuljettajan maksettavaksi jäisi n. 54 euroa. Saa toki rekrytoida lisääkin porukkaa.
 9. Mulle käy kyllä näinkin, onhan siinä 4 tuntia ajoaikaa. Jos ei vastaväitteitä liiemmin tule niin varaan ensi viikolla tuon 5.8 4h setin.
 10. Tuo 5.8. on varattuna muille 10:00-14:00. Taidetaan unohtaa se? 28.7. perjantai ois vapaana 17:00 asti, 4.8. ja 18.8. perjantait olis vielä kokonaan vapaita. Miten porukalle käy nuo päivät? Jos ei muita "vetäjiä" löydy niin rupean ite. Mutta se edellyttää sitä että varausmaksut maksetaan varmuudella ja hyvissä ajoin. Ei minunkaan tili kestä ottaa tästä hommasta takkiinsa.
 11. Viime kesänähän oli viiden tunnin omakustannepäivä ja taisi olla riittävä? Kerkeää kyllä kiertää rataa ihan tarpeeksi. Jos saatais 12-17 ajalle niin olis omalle kohdalle hyvä.
 12. Mä oon aina mukana Kemoralla! Päivällä ei niinkään väliä, mutta iltapäivän puolellla kerkeisin paremmin jos ruetaan aikoja pätkimään.
 13. Kardaanin teettäminen

  Z1 Motorsport mainostaa omia S14 kardaaneitaan näin: The Platinum Driveshaft also has a benefical weight loss versus the 30lb+ stock driveshaft. These shafts weigh an average of 10-14 lbs less than stock".Eli tuon mukaan vakio olisi 13,6 kg. Mutta onko nuo sitten mainos kiloja.
 14. Kardaanin teettäminen

  561 euroa tuli hintaa rahteineen ja ihan laadukkaan näköinen kampe tuli. En huomannut alkuperäistä punnita mutta tällä on painoa 7,7 kg. Onko jollakin tietoa alkuperäisen painosta?
 15. Kardaanin teettäminen

  Ko-met arvioi hinnaksi n.500 e. Vaikuttaa muutenkin asialliselta pajalta, joten saavat minusta asiakkaan.
×