Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   24.05.2018

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Mage

Klubilainen
 • Content count

  488
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mage last won the day on July 22

Mage had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Mage

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 23.08.1976
 1. Ratailtapäivä Kemoralla 4.8.2018

  Ratamaksuksi saatiin tingittyä 50 euroa per kuski. Hinta ei paha ja vieläkin kerkeät mukaan.
 2. Erinäisistä syistä ollaan myöhään liikkeellä mutta.. Tervetuloa viettämään ratailtapäivää Kemoralle 4.8.2018 driftaten tai kierrosaikaa ajaen. 4 tunnin setti 14:00 - 18:00. Radalle tuskin tulee isompia ruuhkia, joten hyvin kerkeää kiertää rataa neljäänkin tuntiin. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla mage76@gmail.com. Laita viestiin nimi, osoite, puhelinnumero ja auto jolla osallistut (helpompi tunnistaa). Ilmoittautumisen takarajana pidetään 3.8. jonka jälkeen laitan maksutietoja sähköposteihin. Hinta riippuu osallistujien määrästä, arviolta viidestä seitsemään kymppiin per kuski.
 3. Tästä ei valmista tule jos ruetaan vielä vastuullinen arpomaan Jos ei vastaväitteitä niin otan itselle tuon homman. Tekaisen oman topicin jossain vaiheessa ilmoittautumisista ym.
 4. Onko tästä soiteltu kemoralle ja varmistettu aika? Ihan vaan että sais rueta kyseleen sitovia ilmoittautumisia.
 5. Tuo on kyllä sääli että joudutte jättämään leikin sikseen. Eli meitä olisi nyt 8 varmaa tulijaa + 6 kiinnostunutta harrastedrifting puolelta. Eiköhän tämän pysty järjestään. Mutta kannattaa toki rekrytoida lisää porukkaa niin saadaan ratamaksua pienemmäksi.
 6. Eipä tästä ota selvää kun foorumia luetaan/kommentoidaan nykyään niin harvakseltaan. No, oma mielipiteeni on ylhäällä.
 7. Hondavoimaa ois tulossa neljällä autolla ja harrastedrifting puolella ois 6 kiinnostunutta tällä hetkellä. Iltapäivälle jos sen 4-5 tuntia laitetaan niin passaisi omalle kohdalle paremmin.
 8. Viime vuonna maksoi 4 tuntia 11 mieheltä 64 euroa, että ei tuo laskukaava ihan toimi Mutta vaikuttaisi kiinnostuneita olevan harrastaja drifting puolellakin sen verran, että 4 tunniksi riittäisi porukkaa. Huomattu että riittää varsin hyvin tuokin aika, koska radalla ei kuitenkaan ole tungosta.
 9. Männät sr20det

  www.speedimports.fi
 10. Tottakai mukana. Luultavasti kannattaa ottaa vain 4-5 tuntia iltapäivästä. Ei meitä rataa kiertäviä harrastajia täälläpäin kuitenkaan ole tarpeeksi pitempää aikaa ajatellen.
 11. Moottorin osto

  Tahtoo käytettyjen moottoreiden/vaihdelaatikoiden ym. myynnissä olla se ongelma ettei välittäjä voi mitenkään tietää minkä kuntoista tavaraa myy. Että sikäli melkeen sama mistä ostaa. Kattoo paikan jossa takuu / reklamaatio asiat toimii edes jotenkin. Mulla toimi jopa Japanimportsin kans. Toinen mitä vois miettiä on Osasuora, kaverin firma joka tuo euroopasta koneita, vaihteistoja ym. Ei toki ole nissan spesialisti eli luultavasti tarvivat rekisterinumeron jotta löytävät varmasti oikeat osat.
 12. Lähtee päälle myös jos jäähdytysneste alkaa olemaan kuumaa. En nyt muista veden lämpötiloja mutta 2 eri pyörimisnopeutta tilanteen vakavuuden mukaan.
 13. 1:26,80

 14. Ratamaksut lähetetty osallistujille sähköpostiin . Makselkaahan mahdolisimman pian pois.
 15. Jatketaan ilmoittautumista parilla päivällä, jos sattuisi mattimyöhäisiä ilmestyvän.
×