Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

J-R5

Members
 • Content count

  536
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About J-R5

 • Rank
  Hero of the Forum
 • Birthday 09/17/83
 1. Kylmällä koneella jostain imusarjan tai abs yksikön luota kuuluu suht voimakas tasainen ininä/vinkuminen. Mistä mahtaa johtua? Kaasua näpäyttämällä ääni tuppaa häviämään ja lämpimällä koneella ei tätä esiinny. Kaikki pelaa aivan normaalisti, mutta sangen ärsyttävä ääni. S14a kyseessä.
 2. Tarvike tiivisteet näyttää hyville. Istuivat paremmin kuin alkuperäiset. Renkaat tosin sai heittää roskikseen. Kiitos vastauksista.
 3. Tilasin Motonetin sarjan kun ei tunnu tähän hätään löytyvän. Toivottavasti sopivat? Ainakin männän koko on mainuttu saman kokoiseksi. Onko muilla kokemuksia?
 4. S14 etujarrusatulan männän halkaisija?
 5. Oliko vielä jollain kerholaisella S14 etusatulan tiivistesarjoja myynnissä? Toinen vaihtoehto on Motonetin tiivistesarja? http://www.motonet.fi/fi/varaosatuote/236154?ajoneuvo=378 Satulan männät 40mm? Nyt olis kiire ja vihjeet tervetulleita.
 6. Gt3071r ar 64 kysymys.

  Vs: Gt3071r ar 64 kysymys. Eräs sankari ajoi .64 pesäisellä 2bar ahdoilla ainakin vuoden päivät. Sankari itse ajoi .86 pesäisellä 1,8bar muutaman vuoden, kunnes mäntä halkesi. En väitä että mäntä hajosi ahtoihin tai suoranaisesti tehoon, vaan kilometreihin. +200tkm ajettu vakio pannulla ja ainut mainittavasti kulunut osa, oli tuo 1 haljennut mäntä. Säädöistä se kaikki riippuu! Painetta vaan niihin pyttyihin. =)
 7. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S14:stä Mitkä kaikki vaikuttaa nopeusmittarin signaaliin? Maadotus johtosarjassa, anturi vaihdelaatikossa, sulake ja ECU? ECU:lta pätkii signaali, koska kahdelle eri mittarille (eri johdot) yhtälailla pätkivää signaalia. Nopea nopeuden muutos tai korkeat kierrokset tuntuu edesauttavan pätkimistä. Vinkkejä ennen tarkempaa tutkimista? Onko vaihdelaatikon anturi purettavissa ja huollettavissa?
 8. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Miten testaan SR20DET huohotuksen, että toimii oikein ja putket on auki? Alko vedon jälkeen pöllyttää sinistä ja puristuspaineet on joka pytyssä 0,5bar sisällä. Kone käy normaalisti, seokset hyvät, keruusäiliöön ei kerry öljyä, turbo 2 vuotta vanha. Pöllyttää kun öljyt lämpenee ja kierrokset +3000. Mikä tätä vaivaa?
 9. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Mikä ohjaa S14 apparin ovimoottoria? Mulla ei kuskin lukosta avaudu kuin kuskin ovi. Onkohan ovimoottori rikki vai ohjaako sitä joku rele / sulake?
 10. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S14:stä Laitan nyt tähänkin kun ei tunnu selviävän. Mikä on varaosanumero S14 sisälokarien kiinnitys napeille? Ne mustat pikku sienet.
 11. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Mikä on varaosanumero S14 sisälokarien kiinnitys napeille? Ne mustat pikku sienet.
 12. Gran Turismo 5

  Vs: Re: Vs: Gran Turismo 5 Pitäisi siis ottaa tuo palkinto pois niin olisi kuten "oikeilla" dnsf ratapäivillä? Suunnilleen näin.
 13. Gran Turismo 5

  Vs: Gran Turismo 5 Saako tosta kisamoodista (A-Spec ja B-Spec) vauriomallinnuksen pois? Pikku hipasu kaiteeseen ja lasku on 50000 krediittiä. Palkinto voitosta 5000 krediittiä. Ei oikein mene käsi kädessä..
 14. S14 Ahdin??

  Vs: S14 Ahdin?? Nokat on vakiot, mutta "päivityksen alla". Siinä 3500 kiekan jälkeen alkaa maisema vaihtua WG isolla pesällä herää noin 4000rpm. Nokat 256'/264'/10,5mm ja imunokka kiinteä -10. Olisi parempi ajaa vakio VVT:llä.
 15. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S14:stä Kyllähän se muutos on valtava kun ajattelet, että teet 3" putkesta 2" mehupillin? Turbo herää huonommin (500-1000kprm) ja putkessa on jo varmasti vastapainetta. Oma auto pitää näin oikein sivistynyttä ääntä, mutta polkiessa suuremmilla (1,8bar) ahdoilla suhisee kuin suihkukone. Olenkin asiaa vähän miettinyt, että tuottaako kuristettu putkisto pakopainetta??
×