Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Ioni

Members
 • Content count

  1402
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ioni

 1. Helsingissä bongattua

  Ihan mielenkiinnosta, asuuko foorumilaisia "melkein naapurissa" Pikipolulla? Musta s14a dnsf.org tarroilla.
 2. Ja Norjan puolella lampaita. Viime kesänä ajettiin 5400km Helsinki-Utsjoki-North Cape- Trömsö ja siitä norjaa alaspäin, ruotsin halki Uumajaan ja lautalla Vaasaan. Kyllä matalalla autolla saa varovainen olla, mutta ei mitenkään mahdotonta menoa. Kovia pomppuja tulee välillä, jos renkaat voi osua kaareen ni kovilla on. Ja kuten Pasikin totesi, Norjan puolella kannattaa pitää päivämatkat lyhkäsempinä, myös eteneminen on välillä hidasta.
 3. Käräjille Vastaajana

  Joku vuosi sitten olin todistajana vastaavassa päättömässä jutussa. Kaveri oli syytön ja varma voitostaan joten lähti soitellen sotaan (edusti itse itseään). Hovin jälkeen, jossa oli jo lakimies apuna, jäi 8k€ maksettavaa ja muutama kuukausi ehdollista. Että näin tämä toimii.. Vaikka puolustuksella oli kaksi todistajaa vasten nistin sanaa...
 4. Käräjille Vastaajana

  Mieti uudestaan kun vielä voit. En missään nimessä suosittele, jos et ole kouluttautunut asiaan.
 5. Selvitä sieltä japan racingin sivuilta/myyjältä ne jaot. Ne kyllä sen tietää, ei pitäisi olla kovin vaikeaa? Kyllä ne niissä sun ent vanteissa on ihan samat kuin muissakin. Turha tuota on täällä arpoa.
 6. Avautukaa tänne!

  http://www.youtube.com/watch?v=zTIZY3dZHYQ
 7. Matkustaminen

  En nyt tiedä millaisia vinkkejä haet, mutta vuokraa auto. Avo-Mustangit ym todella halpoja. Kannattaa ottaa oma navi (kartat puhelimeen), niistä veloittavat erikseen vuokraa aika rankalla kädellä. Evergladesin suolla kannattaa käydä, se on magee kokemus ja ainakin se Brad Pittin näkönen opas on saatanan hauska. Heittää todella hyvää läppää koko reissun ajan. Makeita baareja löytyy etsimällä, ovat usein hotellin takapihalla tai muuten hieman piilossa.
 8. Mä olen ihan tän uuden veron kannalla, olis kerrankin varaa katella kunnon autoja. Tykkään myös tästä vikasta lauseesta Temin linkissä: "Köyhien autoilijoiden kyykytys sinänsä sopinee hyvin vihreillekin."
 9. Avautukaa tänne!

  Jos kirjoittaja itsekin myöntää "että onhan tuossa aika törkeät äänet", eikö se silloin ole aiheesta? Käyttää myös tyhjäkäyntiä 20-30 sek ennen lähtöä ja talvella enemmän.. Ehkä niille äänille kannattaisi tehdä jotain?
 10. Avautukaa tänne!

  Jos aiheesta valittaa, niin siitä pitäisi tehdä rikosilmoitus. Hohhoijaa... Kyllä muakin vituttaa naapurin (kohta entinen) pärrä. Pitää ajaa pientalon pihalle ja tyhjäkäyttää siinä, vielä vähän kaasutella ennen lähtöä. Resonoi niin perhanasti sisälle. Pitääköhän mun nyt pelätä ja odottaa poliisien yhteydenottoa? Voi sitä tosiaan noiden "ääni on voimaa" pelien kanssa ajatella vähän muitakin. Muistankos oikein, kun sama jätkä vähän aikaa sitten keuhkosi kun naapurissa imuroitiin?
 11. Honda civic sisätilan pistoke

  Vs: Honda civic sisätilan pistoke Tää on hieno threadi.
 12. Vs: Keskustelua ulkomaalaisista Suomessa Tasapuolisuuden nimissä näitä idiootteja löytyy huolestuttavan paljon tänäpäivänä kyllä ihan Suomalaistenkin joukosta. Opettaja vain ei voi enää tehdä mitään asialle, kiitos kukkahattutätien. Kuri pitäisi palauttaa kouluihin.
 13. Kertakorvaus

  Vs: Kertakorvaus Joo, tää on kyllä hyvä keino aina myös.
 14. Kertakorvaus

  Vs: Kertakorvaus Kaikkea oikeustajua vastaan se onkin, mutta olen itse ollut todistamassa kun näin on käynyt. Jos en olisi paikalla ollut, en itsekään uskoisi. Mutta vakuutusyhtiö vain päätti poliisin ja meidän sanaa vastaan, jotta ei tarvinnut korvata.
 15. Kertakorvaus

  Vs: Kertakorvaus Oravanpyörä. Mitä vähemmän poliisia kysellään, sitä enemmän niitä voi vähentää. No, ei ne liikennerikkomukset niin suuressa osassa poliisin työtä ole, että voisi suoraan vetää johtopäätöksiä. Uskoisin että tehtävät jaetaan kuitenkin erilaisiin painotusluokkiin. Joten vaikka turhien pienien peltikolarien selvittely vähenisikin, ei se ole suoraan verrannollinen poliisien vähentämistarpeeseen. Ja jos tällä tavalla voidaankin vähentää poliiseja niin sehän on veronmaksajille eduksi. En mä ainakaan halua maksaa siitä heille, että käyvät peltipusuja katselemassa ympäri kylän. Mutta järkevästä ja tehokkaasta rikoksen ehkäisystä ja selvityksestä maksan mielelläni.
 16. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Vs: Ilmoituksia nettiauto yms. suurin virhe mitä voit tehdä on kertoa että tulit oulusta asti ostamaan autoa, ei myyjä tingi euroakaan.. anteeksi jos sanoin mutta yritän auttaa. parempi mennä paikalle ja sanoa pienen katselun jälkeen että tarjoan käteisellä tämän verran, ja siitä käydä sitten neuvottelemaan...No jos ei kannata kertoa että Oulusta tuli, niin vielä vähemmän sitten että Helsingistä.
 17. Vs: Oi tätä ilon ja onnen päivää! Torstaina pitäs lähteä Meksikoon.
 18. Kertakorvaus

  Vs: Kertakorvaus Ja parhaillaan saat sakot liikenteen vaarantamisesta, vaikka syy ei sinun olisikaan. Jos ei henkilövahinkoja, eikä epäilystä alkoholista, huumeista tai muista päihteistä niin jättäkää ne poliisit tekemään tärkeämpiä hommia. Vahinkoilmoitus allekirjoituksineen (tarkista henkilöpaperit), ei se niin vaikeaa ole. Ja ennenkuin joku tulee kertomaan, että poliisi vahvistaa tilanteen jos toinen kiistää.. ei se niin mene. Poliisi ei ollut paikalla, poliisi kirjaa omat johtopäätöksensä asiasta. Poliisin kirjaus ei ole laki eikä vakuutusyhtiö aina poliisin näkemyksen mukaan päätä.
 19. Kertakorvaus

  Vs: Kertakorvaus Tuo ensimmäinen ei taida olla ihan realistinen vaihtoehto. Kyllä tuo korjattava vaurio on.
 20. Tabletit

  Vs: Tabletit Vastaavan laitteen? Harvoinpa nyt täysin vastaavaa löytyy millekään laitteelle mutta huomattavasti halvemmalla saa parempaa. Ei tietenkään iOSilla eikä Retina- markkinointitermillä maustettuna. Apple on hyvä, siis ihan loistava. Apple vaan on aivan sairaan hintanen ominaisuuksiinsa nähden + omat liittimensä mikä on myös suuri syy että jää pois vaihtoehdoista.
 21. Vs: Kenelläkään kokemuksia opettajan sijaisuuksista? Kyllä opettajan sijainen sen 20€ tunti saa helposti. Mutta palkkahan tulee vain ajasta jolloin sijaistaa, joten kuukausipalkat voivat olla lähes mitä vain.
 22. Tabletit

  Vs: Tabletit Ja maksaa pelkästä tuotemerkistä monta sataa euroa turhaan.
 23. Tabletit

  Vs: Tabletit Tohon vajaaseen pariin sataan saa ihan merkkitabletteja jo. Vähän lisää niin saa jo kohtuu hyvän pelin, Asus Nexuksen (239€). Jos tahtoo että näyttö on isompi, niin uskoisin Samsungin Galaxy Tab 2:n hinnan tippuvan pian, kun uudet tabletit tulevat heiltä markkinoille. Mieluummin ottaisin tuollaisen "merkkitabletin" kuin kiinapaskaa. Kokemusta ei ylläolevista ole, mutta muutamaa halpatablettia kokeilleena en hankkisi.
 24. Vs: varastettu vantaan pähkinärinteestä! LÖYTYNYT EHJÄNÄ!! Hahah. Jotenkin arvasin että hinattu väärinpysäköitynä.
 25. Vs: Asunnot, eläminen ja niiden hinta Jos tekee epäsäännöllisiä ylitöitä ja haluaa järkevän veroprosentin, ottaa vuosituloilla verokortin. Nopeasti laskettuna valveutunut veronmaksaja saa tienata lähes tuplat tuosta 3,5k€/kk, jotta veroprosentti nousee 31.5%
×