Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Ioni

Members
 • Content count

  1402
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ioni

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 08/08/79
 1. Helsingissä bongattua

  Ihan mielenkiinnosta, asuuko foorumilaisia "melkein naapurissa" Pikipolulla? Musta s14a dnsf.org tarroilla.
 2. Ja Norjan puolella lampaita. Viime kesänä ajettiin 5400km Helsinki-Utsjoki-North Cape- Trömsö ja siitä norjaa alaspäin, ruotsin halki Uumajaan ja lautalla Vaasaan. Kyllä matalalla autolla saa varovainen olla, mutta ei mitenkään mahdotonta menoa. Kovia pomppuja tulee välillä, jos renkaat voi osua kaareen ni kovilla on. Ja kuten Pasikin totesi, Norjan puolella kannattaa pitää päivämatkat lyhkäsempinä, myös eteneminen on välillä hidasta.
 3. Käräjille Vastaajana

  Joku vuosi sitten olin todistajana vastaavassa päättömässä jutussa. Kaveri oli syytön ja varma voitostaan joten lähti soitellen sotaan (edusti itse itseään). Hovin jälkeen, jossa oli jo lakimies apuna, jäi 8k€ maksettavaa ja muutama kuukausi ehdollista. Että näin tämä toimii.. Vaikka puolustuksella oli kaksi todistajaa vasten nistin sanaa...
 4. Käräjille Vastaajana

  Mieti uudestaan kun vielä voit. En missään nimessä suosittele, jos et ole kouluttautunut asiaan.
 5. Selvitä sieltä japan racingin sivuilta/myyjältä ne jaot. Ne kyllä sen tietää, ei pitäisi olla kovin vaikeaa? Kyllä ne niissä sun ent vanteissa on ihan samat kuin muissakin. Turha tuota on täällä arpoa.
 6. Avautukaa tänne!

  http://www.youtube.com/watch?v=zTIZY3dZHYQ
 7. Matkustaminen

  En nyt tiedä millaisia vinkkejä haet, mutta vuokraa auto. Avo-Mustangit ym todella halpoja. Kannattaa ottaa oma navi (kartat puhelimeen), niistä veloittavat erikseen vuokraa aika rankalla kädellä. Evergladesin suolla kannattaa käydä, se on magee kokemus ja ainakin se Brad Pittin näkönen opas on saatanan hauska. Heittää todella hyvää läppää koko reissun ajan. Makeita baareja löytyy etsimällä, ovat usein hotellin takapihalla tai muuten hieman piilossa.
 8. Mä olen ihan tän uuden veron kannalla, olis kerrankin varaa katella kunnon autoja. Tykkään myös tästä vikasta lauseesta Temin linkissä: "Köyhien autoilijoiden kyykytys sinänsä sopinee hyvin vihreillekin."
 9. Avautukaa tänne!

  Jos kirjoittaja itsekin myöntää "että onhan tuossa aika törkeät äänet", eikö se silloin ole aiheesta? Käyttää myös tyhjäkäyntiä 20-30 sek ennen lähtöä ja talvella enemmän.. Ehkä niille äänille kannattaisi tehdä jotain?
 10. Avautukaa tänne!

  Jos aiheesta valittaa, niin siitä pitäisi tehdä rikosilmoitus. Hohhoijaa... Kyllä muakin vituttaa naapurin (kohta entinen) pärrä. Pitää ajaa pientalon pihalle ja tyhjäkäyttää siinä, vielä vähän kaasutella ennen lähtöä. Resonoi niin perhanasti sisälle. Pitääköhän mun nyt pelätä ja odottaa poliisien yhteydenottoa? Voi sitä tosiaan noiden "ääni on voimaa" pelien kanssa ajatella vähän muitakin. Muistankos oikein, kun sama jätkä vähän aikaa sitten keuhkosi kun naapurissa imuroitiin?
 11. Honda civic sisätilan pistoke

  Vs: Honda civic sisätilan pistoke Tää on hieno threadi.
 12. Vs: Keskustelua ulkomaalaisista Suomessa Tasapuolisuuden nimissä näitä idiootteja löytyy huolestuttavan paljon tänäpäivänä kyllä ihan Suomalaistenkin joukosta. Opettaja vain ei voi enää tehdä mitään asialle, kiitos kukkahattutätien. Kuri pitäisi palauttaa kouluihin.
 13. Kertakorvaus

  Vs: Kertakorvaus Joo, tää on kyllä hyvä keino aina myös.
 14. Kertakorvaus

  Vs: Kertakorvaus Kaikkea oikeustajua vastaan se onkin, mutta olen itse ollut todistamassa kun näin on käynyt. Jos en olisi paikalla ollut, en itsekään uskoisi. Mutta vakuutusyhtiö vain päätti poliisin ja meidän sanaa vastaan, jotta ei tarvinnut korvata.
 15. Kertakorvaus

  Vs: Kertakorvaus Oravanpyörä. Mitä vähemmän poliisia kysellään, sitä enemmän niitä voi vähentää. No, ei ne liikennerikkomukset niin suuressa osassa poliisin työtä ole, että voisi suoraan vetää johtopäätöksiä. Uskoisin että tehtävät jaetaan kuitenkin erilaisiin painotusluokkiin. Joten vaikka turhien pienien peltikolarien selvittely vähenisikin, ei se ole suoraan verrannollinen poliisien vähentämistarpeeseen. Ja jos tällä tavalla voidaankin vähentää poliiseja niin sehän on veronmaksajille eduksi. En mä ainakaan halua maksaa siitä heille, että käyvät peltipusuja katselemassa ympäri kylän. Mutta järkevästä ja tehokkaasta rikoksen ehkäisystä ja selvityksestä maksan mielelläni.
×