Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Markus

Members
 • Content count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Markus

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 01/19/81
 1. Vs: Kokemuksia digikameroista (vinkkejä/neuvoja). Tuossa tuo 5d mark II:lla kuvattu musavideo. http://www.youtube.com/watch?v=UbNx5utnADg
 2. mitkä kumit talveks?

  Vs: mitkä kumit talveks? ei mahdu pyörimään 185/65 15" jos on madallettu..omaa autoa laskettu 35mm ja kokeiltiin liikkeessä nii ei mahtunu..oma rengas koko 15" vanteella 195/55 ja mahtuu ongelmitta.. Kiitos tiedosta. Autoa ei ole madallettu, mutta täytyy varmuuden varalta sitten jotkut matalammat hommata.
 3. mitkä kumit talveks?

  Vs: mitkä kumit talveks? Laitetaas tähän kysymys jatkoksi. Mahtuuko 185/65/15 renkaat pyörimään almeran alla ongelmitta? Muistikuva olisi että joskut kokeiltiin 195/65/15 tai 205/65/15 rengasta ja se otti edestä kääntäessä sisälokasuojaan.
 4. Vs: metsästys ja kaiken näköinen eräilySunnuntaiaamuna luodolta 8 allia. Oli hieno keli istuskella kuvilla ja hyvin tuntui lintua olevan liikeellä. Kuvassa aamun ekat.
 5. Vs: metsästys ja kaiken näköinen eräily Viikonloppuna ehti metälle. Jänis ja pari tavia saaliiksi.
 6. Vs: N15 1.6 almeran vetonivelen vaihto/tekijää etsitään Juu, täytyy tuo sinne tuoda. Kiitokset jo etukäteen.
 7. Eli kyseessä olisi vm -99 almeran vetonivelen + suojakumin vaihto. Löytyisikö täältä ko. remontille tekijää tai mahdollisesti tietoa paikasta n. 50 km säteellä helsingistä, jossa tuo onnistuisi kohtuu hintaan? Autokeskuksella hinta oli n. 280 e ja tuntui aika kalliilta, kun mm. motonetistä osat saisi alta 100 euron. Eli jos tämmöinen projekti jotain kiinnostaa niin yhteyttä voi ottaa yv:llä tai soittaen/tekstaten 040 705 6735. Toki voi myös sen kertoa, jos tuo autokeskuksen hinta on ok tuollaisesta huollosta. Itsellä ei oikein käsitystä hinnoista ole.
 8. N15 Alluun peräkoukku

  Vs: N15 Alluun peräkoukku Laitetaas tähän jatkoksi. Onko koukun asentaminen mitenkä monimutkainen operaatio? Almeraan tuollainen pitäisi laittaa ja jonkin verran säästäisi, jos sen itse pystyy tuohon laittamaan.
 9. Voimansiirto-ongelma

  Vs: Voimansiirto-ongelma Nyt ehti hiukan tuota tutkimaan. Perä vaikuttaa ehjältä. Vaihteisto toimii niin, että nelonen toimii normaalisti (auto liikkuu), mutta muilla vaihteilla ei tapahdu mitään. Viittaako tuo nyt sitten laatikkovikaan?
 10. Voimansiirto-ongelma

  Vs: Voimansiirto-ongelma Kiitos neuvoista ja mikkikselle tarjouksesta. Täytyy lähipäivinä tehdä tarkempi tutkimus, että mikä siellä on mennyt. Luulisin, että kytkimessä/vaihteistossa ei vikaa ole, koska vaihteet menee hyvin päälle, jne. Renkaat ei ole lukossa vaan auto rullaa oikein mainiosti.
 11. Voimansiirto-ongelma

  Nyt sitten tapahtui ensimmäistä kertaa se, että nissan jätti tielle. Kevyessä kiihdytyksessä kuului takaa sellainen rusahdus ja meno tyssäsi siihen. Mitä veikkaatte viaksi? Vaihteet pelaa, jne, mutta auto ei mihinkään liiku. Itestä tuntuu, että tuohon perään se jotenkin liittyy. Miten testata onko tuo perä rikki?
 12. Vs: S13 ei käynnisty kunnolla jos käytän lohkolämppäriä Sama kikka täälläkin käytössä. Kun antaa olla lämmityksessä n. 3h, niin ei ongelmia käyntiinlähdön kanssa.
 13. Vakio turbon irroitus

  Vs: Vakio turbon irroitus toiset menee perse edellä puuhun... Joskus ei ole muuta mahdollisuutta...
 14. Vakio turbon irroitus

  Vs: Vakio turbon irroitus Itseasiassa ei ole ihan pakko alle päästä. Itse olen tuon pakosarjan/ahtimen yläkautta kertaalleen irroittannut ja laittanut paikoilleen. Onnistuu, mutta toki helpompaa jos alle pääsee. Pakoputkea en ottanut erikseen irti, vaan irroitin ahtimen ja outletin välisen liitoksen. Nuo vesi ja öljyletkut olivat aika ikäviä ja samoin takimmaiset pakosarjan pultit, mutta kun sopivan avaimen löytää niin mahdoton tuo ei ole.
 15. Kalastuksen harrastajia?

  Vs: Kalastuksen harrastajia? tuo 40cm lienee jokin vesistökohtainen rajoitus? Jep. Eli Helsingin vesistöillä on kuhan alamitta sen 40cm. Piti kuulemma nousta tuohon jo viime kesänä, mutta silloin jokin valitus sai sen viivästymään.
×