Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Tatsca

Members
 • Content count

  197
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tatsca

 1. Juu, eli nyt tuli oikosulku otsaan.. Tarttis ruuvailla tuo Auxiliary Air Control Valve kiinni tuohon imusarjan kylkeen. Kysymys kuuluu, mistä tuolle tarttis ottaa ilmaa? Ahtoputkista vai ilmamäärämittarin ja turbon välistä?? Jotenki ku noita alkuperäisiä ahtoputken jämiä katsellessa vaikuttaisi että on ahtoputkesta otettu, mutta vähän ihmetyttää että onko noin.
 2. Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä Pyöritä myötäpäivään. Painamalla saat sen vaan paskaksi.
 3. Aen-96 240z -72

  Vs: Aen-96 240z -72 Voisin heti ottaa niitä parin tonnin vakiozetoja vaikkapa 5kpl. Ei tarvi olla edes leimassa.
 4. n15 almeraan kartiosuodatin?

  Vs: n15 almeraan kartiosuodatin? Kannattaa sitten vältellä dynolla käyntiä. Se kun kertoisi karun totuuden ja vähintäänkin kyseenalaistaisi persdynotulokset.
 5. Autokeskuksen hintoja

  Vs: Autokeskuksen hintoja ootkos koskaan tilannu tommosta, et saako oikeesti, listoiltahan löytyy usein tavaraa jota ei todellisuudessa kuitenkaan saa, niinkuin oli joskus Z32 etusatuloidenkin kanssa... En ole tilannut, mutta nuo on lisätty örumin listoille kuluvan vuoden aikana, joten luulisi niitä saavan. Vaan mistäs sitä tietää, ennenku joku tilaa.
 6. Autokeskuksen hintoja

  Vs: Autokeskuksen hintoja URW ja Spidan ainakin valmistavat S14 tehostimen pumppua eli kyllä niitä kaiken järjen mukaan saa tarvikkeenakin. Motonetistakin saisi, jos myyjä jaksaisi hiukkaakaan ottaa selvää. Kumpainenkin pumppu löytyy esim Örumin listoilta tilaustavarana. OVH alle 500€
 7. Vs: Nissan primera p10 90 1.6 sähkökaasari hyytyy Automaattiryyppy jää päälle. Ehkä, tai sit ei, mutta siitä lähtisin liikkeelle.
 8. Vs: Syttyykö 1.6l Primera -95 tuleen? Heitä pellinraato roskiin ja unohda koko homma. Ei se syty
 9. Cooleja kuvia Z31:stä

  Vs: Cooleja kuvia Z31:stä Jos ei rahat riitä sopiviin kumeihin, niin kannattais jättää ne vanteetkin ostamatta..
 10. Vs: 350z hajosi koeajon aikana, olenko korvausvelvollinen? Joo ne sano, et niillä on kuvia siitä kytkimestä, mutta todistaako se että mä sen hajotin vai sitä oli jo kulutettu loppuun ja pamahti sitten kohdallani. Ihme vääntöä.. Heillähän on sitten oltava todisteena kuvat kytkimestä myös ajalta ennen koeajoasi (siis juuri siltä hetkeltä kun auto sinulle luovutettiin). Pyydä nekin nähdäksesi. Jos ja kun kuvia et saa, on homma aika selvä. Älä edes harkitse maksavasi euroakaan.
 11. N13 yleistopic

  Vs: N13 yleistopic Kannattaa kysäistä Uldizilta. Sillä oli ainakin syksyllä juuri tollaset myynnissä.
 12. N13 yleistopic

  Vs: N13 yleistopic Ei varmaan olekaan aihioita, koska Z31:ssä ei ole nelimäntäisiä ollut. ->2.87 oli 1-mäntäiset ja ->2.87 alkaen 2 mäntää. Mikäs tämä sitten on? No sehän on virhe budwegin luettelossa. Toi lienee todellisuudessa ´90 Z32NA:n satula. Specsit ainakin täsmää.
 13. N13 yleistopic

  Vs: N13 yleistopic Ei varmaan olekaan aihioita, koska Z31:ssä ei ole nelimäntäisiä ollut. ->2.87 oli 1-mäntäiset ja ->2.87 alkaen 2 mäntää.
 14. Kymysyksiä 300 zx:stä?

  Vs: Kymysyksiä 300 zx:stä? Kaikissa euromalleissa T3. Vm.84 oli T3 ilman vesijäähdytystä ja siitä eteenpäin vesijäähdytetty. Jenkkimalleissa käytetty myös T25. Olisko ollu -87 eteenpäin.
 15. Mitenkäs selvitän AR-suhteen, kun turbiinista ei löydy siihen viittaavia merkintöjä. Mittaamalla ei järkevää tulosta saanut. Pesä on T3 ja melko varmasti .48 tai .63, mutta milläs nuo erottaa kun ei pääse vertailemaan? Turbiinista löytyy ainoastaan merkinnät "R-125" ja toiselta puolelta "P SM0"
 16. Vs: Garretin turbiinista AR selville? En, koska saan vain vääriä tuloksia Eli kaava on tuttu, mutta tulokset ei täsmää. Otin koekaniiniksi S13 vakiohyrrän, koska tiedän varmuudella että turbiini on AR.64. Laipan holen pinta-ala on jotakuinkin 1650mm² ja "R" (akselin keskilinjasta tulokanavan keskilinjalle) on mauserin mukaan 49mm, eli AR on kaavan mukaan .34 Mittauksissa voi millin-parin heittoja olla, mutta ei tuo tulos sillä selity. Mikä meni vituiks?
 17. Vs: Garretin turbiinista AR selville? Jep, kompurapuolelta löytyi juuri tuosta kohtaa. Turbiinista ei. Kaikissa garreteissa se on merkitty johonkin, joten joko tuo on joku aftermarket palikka, tai sitten joku älypää on hinkannut merkinnät pois.
 18. Vs: Primera P11-144 vm.2000 Jos pyöränmuttereita meinaat niin 12x1,25
 19. Onko perää?

  Vs: Onko perää? Lisävarusteena, eli on ja ei
 20. Jarrumäntä

  Vs: Jarrumäntä Missä päin näitä osia olis haettavissa vai kuinka nopeasti lähetät ei viitsisi seisottaa autoa kauaa jatketaan yv:llä
 21. Jarrumäntä

  Vs: Jarrumäntä Löytyy sekä tiivisteitä (eteen ja taakse), että mäntiä (eteen) http://www.dnsf.org/forum/index.php?topic=40814
 22. Z31 -> Garrett T3/4

  Saisin edullisesti professionalmotorsin kasaaman uudenkarhean Garret t03/4 ar60 52/54mm -ahtimen. Joku turboguru varmaan osaa sanoa onko lähellekään sopiva ahdin vg30et-mottiin. Itselleni kun nuo kompurasuhteet on melko hepreaa. Tuosta vakioahtimesta on ollu jonkiverran juttua. Eli T3 isolla pakopesällä, mutta onko kellään tarkempaa tietoa? Esim siipien koot?
 23. Z-Car Meeting 2008 - PERUTTU!

  Vs: Z-Car Meeting 2008 - Jämsänkoski 9-10.8. 25 autoa tais olla
 24. SR20De jakoketju poikki

  Vs: SR20De jakoketju poikki Yksi syy vois olla se että almeroita ja primmuja on moninkertainen määrä liikenteessä, verrattuna S14.
 25. Takasatuloiden korjaussarja

  Vs: Takasatuloiden korjaussarja Minulta sais S13 takasatulan korjaussarjaa hintaan 25€/satula, sisältäen toimituskulut. Setissä on satulan kaikki kumit. Yv:llä tavoittaa [edittiä] Enää 1 satsi hyllyssä. Tilaamalla saa lisääkin, mutta kestää aikansa.
×