Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

ToniH

Members
 • Content count

  341
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ToniH

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 01/01/01
 1. Vs: Trafi/ulosottovirasto Sähläys! Parasta näissä "laskuttajien" mokailuissa on se että itse joudut omakustanne hintaan soitteleen parhaimmillaan 2-3paikkaan ja viettämään jopa tunteja (nykyään tosin lyhyemmät jonotusajat) puhelimessa ja syy yleensä löytyy tosiaan sieltä laskun lähettäjän päästä.
 2. DNSF:n oma vaaligallup

  Vs: DNSF:n oma vaaligallup Kyllä ton sairaslomien kyyläilyn tavallaan ymmärtää tunnen muutamia ihmisiä jotka hakee saikkua ihan miten sattuu (jos työkaveri jää kesälomalle toinen näistä hakee saikkea pari-kolme viikkoa ja hyvin harvoin on edes paria viikkoa putkeen töissä) ja täysin terveinä. Ja tälläsistä ihmisistä ei pääse eroon millään kun vaan hakevat saikkulappunsa.
 3. Hyvät nautiskelu juomat?

  Vs: Hyvät nautiskelu juomat? Oma suosikki Islayn viskeistä on Caol Ila 12yo muutkin toki toimivat.
 4. sankarit liikenteessä

  Vs: sankarit liikenteessä Kyllä tääl STADISSA noita pellejä riittää joka lähtöön Päivällä kun töihin olin lähössä ja peruuttelin tolppapaikalta micralla, niin vironpoika peruutteli sykkeellä volkkarillaan katua alas ja melkein kylkeen. Huomasin kyllä hyvissä ajoin ja siirryin takasin eteenpäin mutta vetihän se sitten about kohalla jarrutukset kumit ulvoen Näytin kohteliaasti kansainvälistä käsimerkkiä. Olis saanu auton kivasti todnäk lunariin jos ois halunnu. Ja päässy viel maksaa toisen autonki Miten tuonkin ottaa jos kaistaa matkustaa väärään suuntaan vaikkakin perse edellä ja vielä vauhdikkaasti niinkuin CT:n jutussa mainitaan.
 5. sankarit liikenteessä

  Vs: sankarit liikenteessä Tiedä missä kaupungissa asut mutta Tkusessa (rauhankadun-käsityöläiskadun lähistö) ainakin ruudut on sen kokoset että normaalikokoisiin autoihin mahtuu kulkemaan jos vaan veijarit parkkeeraa ruutuihinsa... ja omat mitat on 175cm/~100kg eivätkä mk4 supran ovetkaan mitkään maailman pienimmät.
 6. sankarit liikenteessä

  Vs: sankarit liikenteessä Niin tai kaikki vaan parkkais siihen ruutunsa keskelle yllättävän helppo vaikka millasen korston mönkiä autoonsa sillon.
 7. sankarit liikenteessä

  Vs: sankarit liikenteessä http://www.dnsf.org/forum/index.php?topic=64952.msg859686#msg859686 Jep Jep. Olisiko uutiskynnys ylitetty, jos kyseessä ei olisi ollut BMW? Tekisi mielenkiinnosta käydä parkkeeraamassa volvo poikittain johonkin ruutuun, ottaa kuva ja lähettää tuo iltalehteen ja iltasanomaan. Nauraa tuon jälkeen, jos asia ylittäisi uutiskynnyksen, kun kiukkuisena nissan-kuskina harmittaa kahden autopaikan vieminen. Eniten nauratti nuo yli 1000 kommenttia missä olisi pitänyt naarmuttaa bmw:n kyljet, pussittaa se, puhkoa/tyhjentää renkaat ym yms. Kyllä yksi kuva / automerkki herättää kateutta ja närää joissain ihmisissä ettei voi itse edes ymmärtää. Tuo kateus on ehtymätön luonnonvara Suomessa. Kumminkin todennäköisin syy tuolle kahteen ruutuun parkkeraamisella on, että suojeli oman auton kylkiä kateellisilta ja välinpitämättömiltä ihmisiltä etteivät naarmuta hänen autoaan. Sitten joku vuoden 2006 "renault-kuski" tilittää asiasta BMW:tä en omista enkä ole ikinä omistanut. Eiköhän se oo ihan sama blokkaako niitä paikkoja ´85vm lada vai ´12vm penari. Itse ainakin muutaman kerran joutunut vinoparkissa vääntäytymään omaan autoon naapurin ovia säälimättä kun parkkeeraaminen muut huomioon ottaen tuntuu olevan niin hankalaa.
 8. Vs: Keskustelua ulkomaalaisista Suomessa Laadukasta journalismia taas mistään ei olla varmana uskotaan ja luullaan vaan.
 9. Vs: Skyline kilvitys FAQ Aina yhtä mukavaa kun 4 paikkanen muuttuu 2paikkaseksi byrokratian takia.
 10. Vs: Paskalehdistö ja media ylipäätään Tunnistatko leikkurivarkaat.. http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/2012071609387106_v0.shtml
 11. sankarit liikenteessä

  Vs: sankarit liikenteessä Halvalla saa kaikennäköistä.
 12. sankarit liikenteessä

  Vs: sankarit liikenteessä Harmi vaan että nää sankarit yleensä tappaa/teloo viattomia ja itte selviävät naarmuitta.
 13. sankarit liikenteessä

  Vs: sankarit liikenteessä Pitäis pystyä todistamaan että on suunnitellut sen toisen yliajon. Pakko sanoa tosta syytetystä että sen verran selkärankaa ettei mitää lehtee tai hupparia pidä turpansa edessä ja heiluta keskaria vaan on oikeesti katuvan näkönen ihminen. Vähällä pääsi enkä tiedä selkärengasta. Toistuvasti ajanut päissään autolla ja tappoi vielä pienen lapsen. Tuo katuva ilme on vain hyvin laskelmoitu, että saisi mahdollisimman vähän kakkua! Toki pääsi liian vähällä omasta mielestä jokainen humalassa suoritettu yliajo pitäisi tuomita törkeänä pahoinpitelynä/murhan yrityksenä jos uhri/t vammautuvat tai murhana jos kuolevat. Siitä tiedä kuinka laskelmoitu ilme yleensä juopot ovat hyvinkin katuvaisia kuullessaan kännissä suoritetuista hölmöilyistä ja taitaa tuon kaverin tuomio olla niitä suurimpia mitä rattijuopoille on suomessa tuomittu(?).
 14. Kortti hyllylle/Sakot!

  Vs: Kortti hyllylle/Sakot! Mulla tuli muistaakseni 7 lappua viime vuoden aikana, tänä vuonna on kerran räpsähtänyt, mutta ei siitä lappua tullut. Oisko ne oppineet viime vuodesta tai sitten valtiolta loppunu postimerkkivarat . toi oli kuitenkin mun ensimmäinen kamera huomautus!! Eikä kyl yhtään sakkoa ole tullut yhesti aiemmin välähtäny mut siitä ei mitään tullu... Samapa se montako kertaa räpsähtää alle 6km/h ylityksiä, ei jää mitään tietoja minnekkään. Itseasiassa 11kmh saa sakot ja 10kmh ei tule vielä mitään. Nm. 8kmh ja 9kmh kameraan, ja sama lappu. Ei pidä paikkaansa tuokaan on ihan tuurista kiinni isäukko sai sakot 7km/h ylityksestä mutsi ei saanu 12km/h ylityksestä.
 15. Vs: Paskalehdistö ja media ylipäätään puolet suomalaisista olis linnassa jos ulkonäkö ois kriteeri siihen hommaan.
×