Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Pasi

Moderator
 • Content count

  5531
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Pasi

 1. Skiimiit 2020

  Mulle on aivan sama mikä viikonloppu, kohan on joku, tuun silloin sinne lilluu.
 2. Skiimiit 2020

  Sit voi taas remuta kun ollaan saatu piikit ja yhteiskunta palannut normaalitilaan. Vai liekö tää uus normi, tiedä häntä. Joka tapauksessa voi veljet mitä bileitä iskee kun iso osa kansa piikin saa.
 3. Skiimiit 2020

  No eikä oo ollu. Mutta siirretään ensi vuoteen. Ilmoittele Sami, että palataan syksyllä asiaan uuden päivämäärän kanssa? Ja sit kalenterimuistutus asiasta..
 4. Skiimiit 2020

  Mitenkä tämän kanssa kävi?
 5. Skiimiit 2020

  Eli toisin sanottuna katsellaan lähempänä. Eipä tässä muutakaan voi. Mennään tai ei, so not. Mutta hypätään nyt ensin.
 6. Skiimiit 2020

  Inekses.
 7. SkiMiit vol.11 2019

  Tämä se taisi kuivua kasaan.
 8. SkiMiit vol.11 2019

  Daa dirlan dirlan daa.
 9. SkiMiit vol.11 2019

  Eka ok. Tokassa paljun lämmitys ja huolto yms on vuokraajan vastuulla - ei jatkoon. Kolmas on puupalju eli vaatis vaivaa sekin. Neljäs paljun lämmitys ja huolto yms on vuokraajan vastuulla - ei jatkoon.
 10. SkiMiit vol.11 2019

  Niin. Tähän kaipais nyt kaikkien näkemystä. Vai jäikö Skiimiit X viimeiseksi?
 11. SkiMiit vol.11 2019

  Toi viimeisin on siitä hauska, että siellä on oikeesti "rauhallista" niiden nukkua ketkä haluaa kun ovat ihan eri kerroksissakin ja sitten alhaalla on kuitenkin isot sohvat missä porukka voi iltaa viettää. Itseä askarrattaa lähinnä se missä se poreallas tuolla on? Ei näy yhdessäkään kuvassa? Siellä mä joka tapauksessa viettäisin suurimman osan ajasta, joten mulle toi on tärkeää. Mitä pyörätuoliin tulee niin sohvapaikallahan tuossa nukkua voi, mutta turha yrittää ekana sitten unille.
 12. SkiMiit vol.11 2019

  No koljonenhan sen sanoi. Paitsi ettei kaikki mökit käy.
 13. SkiMiit vol.11 2019

  No normaalilla osallistujamäärällä Nevada on aika ylilyönti kyllä ja hinnakaskin. Muutenkin turhan kolkko paikka jo omasta mielestä mitä olen Lumikeista sitä katsellut.
 14. SkiMiit vol.11 2019

  Kelohuvila on joo ihan hieno, muttei minusta the place to be. Semminkin että grillailupaikka on kiva niin nyt on talvi ja se meinaa että tonne porealtaaseen pitää käytännössä paljastejaloin sitten könytä alati jäätyvien rappusten ja matkan päästä. Tämä kyllä puoltaa lumikkia vahvasti, vaikka sitten pitäis ajankohtaa hieman siirtääkin. Se viime vuotinen ikeakuvastokämppä (kärkihimos) täysin murhaavine yläkerrantikkaineen ei kyllä meikäläistä toista kertaa lämmitä. Lisäksi kaksikerroksisena ihan turhaa jakaa porukan useampaan leiriin oli pyörätuolia tai ei. Lumikki. Jotenkin.
 15. SkiMiit vol.11 2019

  No tottahan hitossa! Molemmat viikonloput on mulle sopivia vielä. Kai me palaillaan takaisin juurille eli Lumikki 2 ja poreita ulkona? Se on hjyvä.
 16. Ota sääki se vaan mukaan. Eipähän tarvi ulkoo raahata illalla sitten sisälle tai toistepäin.
 17. Voi herranjumala! Tässä tapauksessa minäkin uhraudun ja jätän sukset kotiin ettei teidän tarvitse vain kahdestaan olla paljussa. (Otakko laabanni sä skobet tällä kertaa mukaan? Mun samanlaiset on alkanu pätkiä pahoin..)
 18. Kun jäsenyys loppuu

  Kiitos TeKu näistä vuosista. Niitä on tosiaan vierinyt melkoinen määrä. Elämä muuttuu, maailma muuttuu ja katsastajatkin muuttuu. Tai mikä pahinta, jotkut katsastajat eivät muutu. Toisilla sitä virtaa on sitten enemmän ja väärissa paikoissa, tähänhän me ollaan totuttu. Kun on ollut pakko tottua. Ymmärrän kyllä jos selkäranka tähän jossain vaiheessa katkeaa. Mitä tulee jäsenenä olemisen kannattavuuteen niin tämä kerho on yhtä kuin jäsenensä. Teitä kaikkia tarvitaan, että pystytään vapaaehtoisvoimin järjestämään tapahtumia ja pitämään kerhon lippua korkealla, edes näkösällä. Nissanin hintaluokkaan sopivien (massa)sporttiautomallien nykyään puuttuessa kokonaan on hiljainen hiipuminen jäsenistönkin osalta tosiasia. Automallit eivät uudistu, joten jäsenistökään ei uudistu ja muu elämä vie. Näin se menee. Itse olen ollut mukana ihan alusta asti ja aion olla jatkossakin. Tokihan se auto tallissa vieläkin on hyvin vähällä käytöllä ja ropaamisella, enemmän siksi että se on siellä aina ollut enkä tahdo luopua. Olenpahan sitten vaikka se viimeinen sissi siellä miitissä Tebikalla, kuten olenkin monena viikkona ollut. Tämä ei ole kerhon virallinen kanta vaan ihan oma näkökulma, jonka tahdoin tuoda esille kun topicki niin sopivasti lähelle tuli.
 19. Häh, paljo peli? Onks tää bensakoneella?
 20. Aina mukana, sama se mikä ajankohta. Otetaan lumikki2 niin on helpompi huudella rinteeseen.
 21. Dnsf skii miit IX 10.-12.3.2017!!

  Mä oon mukana joka tapauksessa oli aika mikä vaan.
 22. Dnsf skii miit IX 10.-12.3.2017!!

  Ainut. Olipa areenalla kuka tahansa.
 23. Dnsf skii miit IX 10.-12.3.2017!!

  Joo vois kattoa tuota kakkosta niin vois ihmiset lasketella suoraan paljuun.
 24. DNSF Skii miit VIII 5. - 7.2.2016

  Lumikki pitää olla tällä kertaa.
×