Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Kennedy

Moderator
 • Content count

  7571
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Kennedy

 • Rank
  King of the N00bs
 • Birthday 02/19/79
 1. Datsun Fairlady Roadster

  Kevyt myllytys niin varmaan tulee parempi. Jostain syystä maalaustyöt tuolla maksaa hunajaa ja mitä kuvia tosiaan nähnyt niin jälki ei ole hinnan mukaista. Onnea laitoksesta kuitenkin
 2. Z31 jarrut

  Eipä noista jarrulevyistä ole oikein kukaan mitään kirjoitellut. Brembon tms. valmistajan sivuilta löytyy mittapiirroksia jotka voi helpottaa. Jäänyt sellainen kuva, että kaikki suomessa (ehkä euroopassakin) ovat 5pulttisia. Jenkeissä sitten oli 4pulttiset tarjolla (tai no Japanissakin vissiin ollut). '84-'86 Takalevyt on muutenkin erilaiset euroopassa mitä jenkeissä. Meinaan joitain vuosia sitten turbon takalevyjä ei saanut ostettua vanhakoppaseen ollenkaan. Yksikään katalogi ei tuntenut sitä kokoa. 282mm jäähdytetyt vapari 304mm jäähdytetyt turbo 282mm jäähdytetyt tuli sitten faceliftiin kaikkiin malleihin. Navan kohdalta olivat vaan erilaisia.
 3. Kardaanin teettäminen

  S&N Oy kuulemma tekisi kanssa kardaaneita. Mikalla oli Z32:Sessa Z1 Motorsport Platinum yksiosainen kardaani. Joutu käyttämään suomessa tasapainotuksessa kun "hieman" ravistutti.
 4. Mulla on vanhoissa privoissa se 1 rivi pelkkä otsikko. Lähes missään ei ole itse viestin sisältöä luettavissa.
 5. Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä

  Pitäisi käydä ihan kaikkiin kampuroihin detin veivit. ( veiveissä ja männissä on W-merkit myös) W-sarjan veivit pitäisi olla järemmät kuin a/b, mutta silti. Vakio veiveillä (takoveivit on) pääsee aika isoiin tehoihin. Z32 veiveistä hyötyy vasta kun ottaa takomännät kyytipohjaksi. Z31:seenkin on ollut tarjolla tilauksesta takomäntää, mutta käyttää Z32 veivejä. Venttiilien kohdat vaan on suoraan oikeassa kohdassa niissä. Z31 laakerit ovat myös parempia mitä z32:sen. Koot on samoja, mutta Z32 kuskit ovat päivittäneet Z31:n osiin ulkomailla.
 6. Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä

  w-lohkossa on merkintä siitä. oikean puolen kannen takana lohkossa. '87 tuli käyttöön vasta.. http://kennedy.dnsf.org/z31/W_series_diffs.pdf Tuossa nissanin dokumentti jolla tunnistaa vielä paremmin. Z32 kampuran kanssa joutuu tekemään töitä. Netistä löytyy jenkkisivuilta juttua mitä kaikkea tarttee koneistaa yms. Parempi pysyä orkkiksessa.
 7. Z31 Varaosakauppojen linkkejä

  Halvimmat männät ottaa Z32:sesta, mutta Z31 suoraan tarkoitettuja takomäntiä ei ole vissiin kuin yhdellä firmalla jenkeissä ja ne on mittojen mukaan teettyjä. Ja vaativat Z32 veivit kuitenkin. Vakio veiveilläkin pääsee hyvin pitkälle joten ei suoran mitään tarvetta vaihtaa. Itseasiassa vakio sisuskaluillakin pääsee säädettynä pitkälle. (400hp+)
 8. Tuossa on eka osa. Toinen varmaan lähiaikana tulossa. pre-facelift korin turboissa kun on T5 laatikko niin tällä varman pystyy jengit korjaamaan omansa tallissa.
 9. Järvenpään bongaukset

  S13 raketti jänis näky tarjoustalon valoissa
 10. Ei voi muuta kuin suositella. Vuodesta toiseen toimii.
 11. Nätti 240z

  http://www.petrolicious.com/datsun-240z-owner-left-no-bolt-unsnapped Ei huono. Nissan USA:n facebook sivuilla oli tämä.
 12. Nätti 240z

  Nätti Zeta Rotan vanteilla.
 13. Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä

  Samaa itsekkin ihmettelin. Noita ei ole tullut vastaan missään muualla kuin jenkeissä. Toi mittarikuva mikä on niin se ei ole alkuperäinen vaan teetetty. Siksi siinä näkyy kph. "1980-lopulla" http://www.az-zbum.com/information.differences.shtml#instruments Ihan alusta loppuun asti näkyy mittaristoissa tuo.
 14. https://www.facebook.com/events/1512266909008010/ Race Performance Oy:n tiloihin järjestetään jälleen miittinkiä, tälläkertaa laajennamme hieman kävijämäärää ja hakusessa siis kaikkia Japanintuonti autoja harrastavat sekä aiheesta kiinnostuneet. Tapahtuma järjestetään: Race Performance Oy Välitie 6 07170 Pornainen Paikanpäällä luvassa mm. - Makkaraa, purtavaa, kahvia ja palanpainiketta - Renkaanheitto peli - Alennusta kävijöille tuotteista 5% - Hyvää ryhmähenkeä ja mukavaa rupattelua. Älä missaa miittiä vaan aja se harrasteauto tallista näytille. Otamme vastaan ideoita/toiveita miittiä liittyvissä asioissa. Race Performance Oy toivottaa kaikki tervetulleiksi aina klo: 18:00 alkaen sinne 21:00 saakka. Muistakaa pyytää myös kaverit mukaan paikanpäälle.
×