Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

heke

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About heke

 • Rank
  Rookie
 • Birthday 01/01/01
 1. Vs: rengaspaine 195/50 R15 & lokasuojan taittaminen Liikkeessä sanoivat että 2,5 ois painetta oltava. Kuullostaa paljolta??? Rullauksella tarkoitat ilmeisesti että jotain pyöreää sinne väliin ja sitten taivutellaan.
 2. Minkälaisia paineita ootte pitäny sunnyssä renkailla 195/50 R15? Ja entäs kun takan ei sovi pyörimään, raapii lokasuojan kaariin, siihen taitokseen. Offsett 37, vanteen leveys 7" ja autohan oli sunny -89. Kannattaako taittaa ne reunat ylöspäin?
 3. Vs: N12 Turbo Cherry, kuvia ratista, anyone? Noista kahdesta kuvasta mitä väititte että ei ole suomeen tuoduista. Ylemmän kuvan ratti (kaksi puolainen) on ainakin vuoden -84 juhlamallin cherryssä, siinä oli myös lasinen kattoluukku. Mulla oli sellainen, tai on vieläkin. Jos jotakuta kiinnostaa se katto missä on lasinen luukku niin laittaa privaa.
 4. Re: sunny n13:seen bluebirdin 1.8 turbo Eikös siitä kuitenkin saa trimmattua lisää hevosia perinteisillä turbon viritys konsteilla? Luulis ainakin saavan enemmän tehoja kuin gti:stä saa.
 5. Onko mahdoton/vaikea toteuttaa n13 -89 sunnyyn 1.8 turbo luupään tekniikka, vaihteisto, jarrut, sähköt. ?? Ainakin rupeais tehoja saamaan siihen koppaan
 6. cherry turboa ostamassa

  Re: cherry turboa ostamassa Kyllä mä ostan sen pois. Siinä on aika hyvä kone laittaa kuntoon, sen kun heittää jonkun hyvä korisen cherryn keulalle (on sellainen tiedossa, siinä on laatikko vika) niin kylläpä on kiva kisailla uusien (mopo)autojen kanssa. Vähän se koneremppa tulee kalliiksi mutta kyllä sillä sen jälkeen kilometrejä on edessä. Siinä ei vissiin konttorilla ole mitään estettä jos sen koneen vaihtaa parempaan koriin, kun se ei kerta alkuperäinen turbo cherry ole?
 7. cherry turboa ostamassa

  Re: cherry turboa ostamassa Minä tykkään että se on se subarun sininen, siinä on levikkeet (vähän reikää), lasit vissiin tummennettu jossain liikkeessä ja pitäis vissiin olla mittautettu jossain (eli lailliset)? sunnyn puskurit, jossa edessä sumarit. Taakse on takaluukkuun upotettu lisäjarruvalo. Takalasi on vissiin halki. Alla on ovaalireikäiset vanteet joissa värinä kromi ja sininen. Siihen on vaihdettu joku garretin turbo, vänkärin jalkatilassa on melkoinen reikä paikattavana. Autoa myyvä henkilö sanoi hakeneensa sen Kaavilta, siitä oli pyydetty jotain 1600-1700 euron paikkella. Mut se oli saanut sen reilusti halvemmalla. Eikä se pyydä siitä todellakaan paljoa, suurimman euron setelin mitä on olemassa. Kannattaako ostaa? Kertokaa autosta jos tiedätte siitä jotain. Kiitos
 8. cherry turboa ostamassa

  Re: cherry turboa ostamassa On siinä ne puskurit sumuvalot, ja lisäjarruvalo on upotettu takaluukkuun. Tiedätkö autosta jotain ? Kerro jos tiedät. Kannattaako ostaa?
 9. cherry turboa ostamassa

  Re: cherry turboa ostamassa Kävin koneistamolla kysymässä mitä semmoisen turbo koneen kunnostus maksaa. Sanoivat että n.830eur jos ei ole mitään vakavampaa vikaa. Epäili että se kampiakseli voi olla niin paha ettei siitä saa kalua. Onko turbon ja vakion 1.5 kampiakseli sama? laakerit ainakin on samat, entä kannen tiiviste?
 10. cherry turboa ostamassa

  Re: cherry turboa ostamassa Semmoinen joku erikoisen sininen se on, ei se ole kilvissäkään. Paikka missä se on niin se on niin perslävesessä, kuinka niin?
 11. cherry turboa ostamassa

  Re: cherry turboa ostamassa Jos siihen tekis isompaa remppaa niin mistä siihen löytyis männät kun koneistamolla sanoivat että siihen ei löydy valmiita mäntiä, riittääkö pelkkä rengastus? Wisecon tai jonkun vastaavan männät on varmaan hinnoissaan. Mitä muuta eroa muuten siinä on vakio malliin nähden kuin kone/vaihteisto ja sisusta.
 12. Olen ostamassa turbo cherryä ja siinä alakerran laakerit huutaa hoosiannaa. Onko paha homma laittaa kuntoon? Mitä muuta kannattaa tarkistaa kunnolla? Mistä tiedän että se on alkuperäinen ? Siihen on vissiin turbo vaihdettu ja laitettu välijäähdytin, peltisarja ja 2"putkisto. Omistaja sanoo että siinä on 150hp, onkohan totta?
×