Jump to content

JuiceS

Vakkari
 • Content count

  358
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JuiceS

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 28.07.1984
 1. Meikälle tulee yksi ylimääräinen F54 -lohko moottorin mukana... Oli tulossa itselle "varalle", mutta voi hyvin olla ettei sille ole tarvetta.
 2. Kännykällä dnsf-etusivulta oli vaikeuksia löytää päävalikko (pelkkä musta palkki). Vai enkö vaan osaa! Liitteenä selventävät kuvat
 3. R32 gts

  Auttaisikohan tämä: http://www.dnsf.org/forum/autot-ja-tekniikka/nissan-skyline-gts-t-gt-t-gt-r/19204-skyline-r32-varaosat
 4. Jyväskyläläisiä bongattu?

  Onkos Jyväskylän seudulla aktiivisia dnsf-aktiiveja? Itse muutin Jyväskylän seudulle viimevuonna ja mukana tuli -75 280z -projekti. Olisi mukava kuulla löytyykö täältä muitakin harrastajia ja apuja mutterin vääntämiseen.
 5. S30 virtalukko-ongelmaa

  Kerrankin "easy fix"! Mittailin jännitteet akun navoilta -> 12,6V. Akun +napa ja runko 8V. Puhdistelin -navan ja piuhat kiinni. Toimii!
 6. S30 virtalukko-ongelmaa

  Noniin nyt Zeta jätti tien poskeen: Auto saammui työpaikan portille (kylmänä joskus tekee tuota, kun cold start valve ja air regulator poistettu), mutta tällä kertaa virta-avainta kännettäessä ei sitten enää tapahtunutkaan yhtään mitään. Voltit näyttää olevan virta-avaimen ollessa OFF-asennossa 8V, mutta ACC ja on asennoissa voltit putoaa nollaan. Valot ei pala. Onkohan virtalukko entinen vai onko ideoita mistä muualta vikaa voisi alkaa etsimään (huono maadoitus jossain? Oikosulku?). En ole vielä päässyt mittailemaan jännitteitä akulta, startilta tai mistään muualtakaan, kun työkalut on tallilla. Fusible linkit korvattu maxi-sulakkeilla, jotka olivat kaikki ehjät.
 7. Alhainen jännite puolalla

  Näinhän se on. Hyvä vaan että on jotain rassattavaa . Nyt tosiaan toimii ja kukkuu niinkun kuuluukin. Tehoa sais vaan aina olla enemmän. Kyllähän noita L28ET, RB26det, RB30et ym ahdettuja moottoreita on tullut kateltua. Aika kiven alla vaan sopivat myllyt järkihintaan tuntuu olevan. Mikä tuntuu olevan vieläkin enemmän hakusessa on vapaa-aika näille projekteille. 1v neiti pitää melko kiireisenä . Ja siulle dibsit tästä L28 tekniikasta, kunhan vaihtuu .
 8. Alhainen jännite puolalla

  Kirjoittelenpa tännekin ratkaisun käyntiongelmaan. Vika korjaantui poistamalla etuvastus ja heittämällä kehiin 280zx virranjakaja e-12/80 sytkäyksiköllä. Samalla selvisi, että eculle menevä lämpötila-anturi oli sökö. Myös kylmäkäynnistyksen lisäsuutin vuoti jatkuvasti polttoainetta. Eli vikaa oli muuallakin kuin sytkässä. Päädyin sitten poistamaan kylmäkäynnistysvempeleet kokonaan pois (lisäpolttoaine ja ilma). Käy kukkuu ja kiertää rykimättä. Kivoja nää yhdistelmäviat. Tulipas samalla viime talvena asenneltua sähköflekti.
 9. Päivää dnsf! Meikäläinenkin taas aktivoituu pitkästä aikaa, kun tuli hommattua 280z 1975 vuosimallia. No nyt autoon iski melko mysteerinen vika. Puolalle tulee vain 0,8-1,3 volttia! Autosta meni tuossa pari kuukautta sitten alkuperäinen puola (öljyt pihalle). No ostin tilalle msd blaster II (8202), jonka asentelin alkuperäisen paikalle. Pirssi kävi ja kukkui oikein hienosti, kunnes yhtenä aamuna auto ei ottanut enää kierroksia nätisti, vaan pätki ja prötäsi. No mittailin sitten voltteja tyhjäkäynnillä puolalta ja mitäs ihmettä voltit navoilla ~1V. Aluperäinen etuvastus löytyy vielä. Voiko olla, että sytytysboksi on rikki, vai jossain huono maadoitus? Ideoita mistä lähteä etsimään vikaa? Edit: FSM testit tehty: - advance/retarded side vastukset oli ~700ohm luokkaa (pitäisi olla 720ohm) - täysi akkuvirta löytyy (primary circuit, wiring ja battery test) No tilailin 280zx virranjakajan e12-80 sytkäyksiköllä. Vahvasti taitaa viitata siihen että tuo jalkatilan sytkäboksi on rikki.
 10. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S14:stä TOTTA ... Mutta onko semmonen sulake olemassa Juu ja käytiin ajelemassa, ainakin vielä pysy rassi radalla eli ei tullu bagit silmille Oli aivan älyttömän hauskaa... ja kun toi jäärata on n 500m päässä niin ei oo iso kynnys lähtee ajelemaan
 11. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S14:stä Oon lähössä tässä kohtsilleen ajelemaan jääradalle ja olis mukava saada airbagit pois poiminnasta tuon ajaksi. Onnistuuko toi miten yksinkertaisesti esim. jollain sulakkeen poistamisella tms?
 12. Vs: Airsoft - Aloittelijalle vihjeitä Ja v=at. Ja kuulan vauhti voi kiihtyä ja kiihtyykin vielä piipun suun jälkeenkin. Ennen kun ilmanvastus vaikuttaa kuulan kiihtyvyyteen niin paljon että se muuttuu lopulta negatiiviseksi, eli hidasuu.
 13. Vs: Airsoft - Aloittelijalle vihjeitä Oletteko ostaneet tuolta www.wgcshop.com verkkokaupasta. On varmaan luotettava paikka ostaa? Meinaan vaan että sais melkein 100e halvemmalla kun täältä koto suomesta... Taitaa tulla alv päälle? Kauppa ollee kuitenkin hongkongissa Vrt: hintoja esim m4a1 new version suomessa 295e ilman laturia ja akkua wgc:ssä 270 $ = n. 200e laturin ja akun kanssa!!! Eli nyt kokemuksia mistä kannattaa oikeasti ostaa noita... ulkomailta ostaminen ei mulle itsessään ole ongelma Ja sitten käykö tohon m4a1:n m16 lippaat vai onko sille oma lipas... Tuolta wgc:ltä em löytänyt kun m14, m16 ja m1a1:een lippaita
×