Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Tem

Members
 • Content count

  4749
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tem

 • Rank
  King of the N00bs
 • Birthday 01/01/00
 1. Koko aamun välillä tullu 404:sta ja välillä toiminu, ihan samalla urlilla ja PC/7/Kromi.
 2. Kortti hyllylle/Sakot!

  Lööppilehdessä ainakin luki, että kaikki tuplaantuu. Mut aikataulusta ei oo ollu mitään puhetta vielä.
 3. Ei näy Windows seiskalla, eikä Android vitosella, selaimena molemmissa Kromi.
 4. Avautukaa tänne!

  Googlesta löytyy ostajia, missäpäin nyt satutkaan olemaan. Ainakin joskus sai paremmin, ku myi sisuksen ja kuoret eri paikkoihin. Eihän nykyään kannata mitään heittää pois, ku melkein kaikesta saa oikeassa paikassa rahaa, jos vaan jaksaa nähdä sen vaivan.
 5. Avautukaa tänne!

  Oisko noissa sama, ku ihan liian monessa nykylaitteessa, että pitää vaan buuttailla sillontällön. Mä oon ratkassu muutaman jumivan laitteen kellokytkimellä, mikä pitää sähköjä poissa vartin keskellä yötä.
 6. Joo, näin sen ostaja meinaskin tehdä. Ite en jaksanu leikkiä sen kanssa. Upidelle vaan, että jos silläkin tekee vasta lämmettyä tota, ni oisko sama juttu..
 7. Yhessä kiinalaisessa oli vissiin vähän jämpti mitotus, alko aina lämmetessään jumitella.
 8. Päivän rassailut

  Varmaan orkkis 4K porsinu ja 3K sattunu olemaan nurkissa, tai tullu ekana vastaan. Tosi yleistä, et noita on ristissä vähän miten sattuu.
 9. Eipä ne maksulliset nettijaksot toiminu Windowsillakaan. Valitti vaan jotain, ettei löydy näyttölaitetta tjsp. Eikä nää "uusinnat" toisaalta jaksa enää kiinnostaa, ei näköjään kovin montaa muutakaan, kun ei näistä synny oikein missään mitään juttua. Hyvin sössitty, ehkä ens kaudella onnistuis taas paremmin.
 10. Sen suhteen pitää kompata Puppettia, että kyllähän ton ikäsistä tosiaan vikoja löytyy, jos ajan kanssa haetaan. Ei mulle oo koskaan jääny fiilistä, että ilman syytä ois hylätty. Mut monesti kyllä niinpäin, että miten ihmeessä tällä sai leiman, ku oletti saavansa pitkän vikalistan. Ehkä siinä kohdin on vaan hylkyprossa jo ollu kohillaan ja pitäny päästää läpi? Tasapuolisempaa sais kyllä olla koko touhu, vaikka sitten niinpäin, että hylättäis useammin.
 11. Ei olis eka, missä on jääny joku suojaamaton/irtopiuha heilumaan, mikä pääsee kiihdytyksessä/jarrutuksessa/mutkassa ottamaan runkoon. Ite kattelisin ekana omia sähkötöitä, missä nyt onkaan koskenut johonkin saman sulakkeen takana olevaan. Lisämittareita, laajakaista, mankka?
 12. Kunnollinen kaasugrilli

  Kovastihan ne väittää, että sitten ku kyllästyy leikkimään halpojen kanssa, ni pitää vaan ostaa se Weber loppuelämäks. Kuvista päätellen tää Verkkokaupan MyGrill ois ihan samannäkönen. Ostin näitä pari sillä ajatuksella, ettei se kuitenkaan kestä. On se ekakin nyt tossa jo vuoden mennyt, ei oo pinnat palanu, eikä muutenkaan päällepäin kärsiny. Ollu talven ympäri käytössä, ei tosin taivasalla, vaan huvimajan sisällä, missä nyt ei kosteutta kauheasti oo. http://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/1428b/Grillaus-ja-kokkaus-Grillit Sitä piti höpöttää, että jossain (olikohan Murossa) joku oli bongannu tohon sopivia varaosia, mitkä oli joltain toiselta merkiltä. Kävisköhän samat siihen Mustangiinkin, jos vielä haluat sitä elvytellä?
 13. Käräjille Vastaajana

  Hyvä juttu, hoitakaa homma kotiin.
 14. Pysyy joo, eihän se tosiaan muuta tee, ku pakottaa sen just tiettyyn asentoon. Helpottaa kasaamista tehtaalla, mistä on tarkotus tulla ulos samanlaisia pulttaa-kiinni-ahtimia, eikä satunnaisessa asennossa olevia.
×