Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Sampza

Moderator
 • Content count

  1109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Sampza

 1. Face jne?

  Harmittavasti Facebook on saanut ihmiset sinne. Ei tule seurattua Facebookkia ja aika vähän täällä forumillakin on tullut käytyä muutenkaan. Mutta onpa tuosta hetki taas ja aina mukava tulla käymään täällä oikealla forumilla ja lueskella vanhoja kirjotuksia.
 2. Muistelen et joskus forumilla oli ohjeet miten tuo kaukosäädin ohjelmoidaan uudelleen. Onko jollain tallessa vai osaako joku antaa ohjeet miten se tehdään? Kävin tänään ostamassa nissanin tiskiltä uuden ohjaimen ja haluaisin tuon uuden toimimaan. (puhui varaosa myyjä et todennäköisesti viimeinen kappale euroopassa tai koko maailmassa, suomesta ei muualta löydy enää) lisään kuvat ohjaimista heti tän perään..
 3. Vastaillaas tänne joskus Eli tuo versio 1 Nats-ohjain ei käy ristiin versio 2 Nats-ohjaimen kanssa joka on se pyöreämpi joka löytyy faceliftistä. Minulla oli omassa -97 myös tuo versio 1 ja oli kyllä kiven alla löytää uusi ehjä. Versio 1:ssä se toinen ohjain on ns. Master. Versio 2:ssa molemmilla avaimilla voi ohjelmoida itse järjestelmän uusiksi, tai näin muistelen lukeneeni jostain forumilta.
 4. Moikka! Alkaako autot olemaan nipussa jo? Tarjoaisin kerholle ilmaista paikkaa ja näkyvyyttä 1-10 autolle toukokuussa Vanhis Cruising tapahtumassa. Olisiko kerhossa kiinnostuneita tuomaan autoja näytille järvenpäähän? Mökkejä tarjoaa vuokralle tapahtuma-alueelta kartano.kahvila@jarvenpaa.fi ! Mökkejä on rajallinen määrä ja nopeat syö hitaat. https://www.jarvenpaa.fi/sivu.tmpl?sivu_id=10363; Verkkosivuilta löytyy ilmoittautumislomake sekä mm. yhteystiedot https://oldsparkgarage.com Linkistä löytyy jo julkaistua ohjelmaa sekä lisätietoja https://www.facebook.com/events/1436920026456542/
 5. Almeran vetonivel...

  Autodoc itsessään on ihan hyvä paikka tilailla osia. Tilasin sieltä viimeiset tarvikkeet Almeraan niin tuli muutamassa päivässä kotiovelle tavarat. Itse nivelistä en tiiä sanoa. Palautushan sinne toimii kyl jollei tuu sopivia.
 6. toyota soarer 96

  Missäs tää nykyään menee? Onko jollain tietoa? Trafista koitin kaivella niin tulee vastaukseksi " Ajoneuvoa ei löytynyt".
 7. Pakoputkistoa N15 Gti

  Autodoc saksassa varmaan halvin. Toki jollei halua sieltä tilata suomeen(Toimittavat kyllä hyvinkin edullisesti suomeen) ni taisin ostaa aikanaan omaan N15 ihan Fixukselta tai Motonetistä.
 8. Tää on kyllä jännä miten noista de koneista menee ketjuja. Itselläni on tehtaan alkuperäinen ketju paikoillaan joka ei ole venynyt juuri ollenkaan ja kilometrejä on mittarissa 304tkm.
 9. Viikottain täällä melkeenpä kysellään miittiin tulijoita.
 10. Ihan mielenkiinnosta olisi jännä tietää mitä sinne on modailtu? 98E:llä noita kyllä käytetään enkä missään nimessä laittais 95E:tä(E10). Tuli myös mieleen et jos sillä on ajettu paljonkin 95E:llä ni venttiilit tukossa tjsp. jos naputtaa.
 11. @ArtoR, @Heikkija @Laaban kahville TO? Toki muutkin saa ottaa osaa
 12. No ehdin eiliselle suunnitella muuta kun täällä oli niin hiljasta.
 13. Vihdoinkin pääsi tänne kirjautumaan niin teinkin jo testejä parilla eri tehoisella läppärillä ja työkoneella joka on ihan pöytäkone. Lähinnä kun huomasin Dreadnaughtin ongelman ni tein muutamat testit. duuniläppäri 1: Intel Centrino 2core prosessori, 4gb muistia, joku kökkö intel gpu ja Win7. Sivu toimii nopeasti eikä tahmaile. duuniläppäri 2: Intel i7 4core, 32gb muistia, guadro+intel gpu ja Win10. Luonnollisestikaan ei ongelmia duuni pöytäkone: Intel i7 4core, 16gb muistia, nvidian gpu ja Win10. Luonnollisestikaan ei ongelmia.
 14. GT Primeroissa on kahdenlaista satulaa käytetty ja sanomattakin selvää et se toinen on se "heikompi laatuinen" GTi Almeroissa on tämä samainen heikompilaatuinen ja se on aivan P*seestä.
 15. Avautukaa tänne!

  Se mäntä on mennyt väljäksi ja kiertynyt vinoon --> ei liiku mihkään suuntaan. Väkivallalla irti ja tarkistelemaan männän kuntoa, voi olla et helpointa ku uusit männän ja tiivisteet sinne.
 16. Ne satulat on ongelmallisia. Ne alkaa kaipaamaan jatkuvaa huolenpitoa vuoden kahden päästä vaikka olisivat "uudet". En tiedä saisiko vaijereihin väsättyä kunnolliset jouset ni palauttais voimakkaammin
 17. Oi tätä ilon ja onnen päivää! :)

  Lyhyt brieffaus alkuun ni tosiaan aloitin 2015 tammikuussa uudelleen kouluttautumisen kun sain sydänlääkäriltä joulukuussa 2014 luvan alkaa hankkimaan uutta ammattia menetetyn kuorma-autokuskin ammatin tilalle. Tammikuussa 2015 alotiin Datanomi opiskelut jonka ohessa aloitin myös työkokeilun Nordic Telecomilla(Ilmarisen vaatimuksesta). Tällä päivämäärällä olen suorittanut viimeisen arviointikokouksen hyväksytysti. Kunhan koulu hoitaa viralliset osuudet ni saa valmistumis-paperit ja myös työkokeilu päättyy samaan päivään niin palkintona tästä 2 vuoden uurastuksesta saan vakituisen työpaikan Nordic Telecomilta. Mikä mahtava fiilis päästä takaisin palkkatyöhön 2014 tammikuun alun jälkeen!
 18. Hymyä peliin

  Kannattaa tukea suomalaista peliä! Itse ostin jo pelkästään sillä perusteella. Onhan sitä tullut jokunen tunti pelattua ja on siinä hauskaa suomiviihdettä.
 19. Tallisi??

  Hyvähän tuolla on nyt värkkäillä! Näyttää hyvältä ja mankeista respect!
 20. 10.31 tuli maili jossa osoite: http://www.dnsf.org/node/1408697 10.32 tuli maili jossa osoite: http://www.dnsf.org/node/1408698 10.34 tuli maili jossa osoite: http://www.dnsf.org/node/1408700 Nää taitaa ollakkin sun testi juttuja?
×